نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: صورت کلی try چگونه است ؟

  1. #1

    صورت کلی try چگونه است ؟

    سلام
    صورت کلی try چگونه است ؟

    تا اونجایی که من میدونم این دستور برای موقعی استفاد میشه که اگر کد خطا داشت ، اون رو اجرا نکنه و به قسم بعدی بره
    درسته ؟

  2. #2

    نقل قول: صورت کلی try چگونه است ؟

    حالت اول اگر خطا در قسمت try بود به قسمت catch میره

    try
    {
    }
    catch
    {
    }


    حالت دوم اگر خطا در قسمت try بود به قسمت catch میره و با خطای مربوطه (exeption) میتونید یه پیغام خطا بدید برای مثال :

    messegebox.show(err.messege.tostring());

    البته خیلی کارهای دیگه هم میشه انجام داد

    try
    {
    }
    catch (exeption err)
    {
    }



    حالت سوم تا finally مثل هم هستند برای finally فرقی نمی کنه که برنامه خطا گرفته یا نه اون قسمت 100% کدهای داخل بدنه خودش رو اجرا می کنه.


    try
    {
    }
    catch
    {
    }
    finally
    {
    }


    حالت چهارم دیگه قسمت catch نداره و وقتی برنامه خطا بگیره مستقیم میره سر اجرای دستورات finally

    try
    {
    }
    finally
    {
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •