نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: فارسی کردن پنجره پیغام و حذف پیغام انگلیسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157

    فارسی کردن پنجره پیغام و حذف پیغام انگلیسی

    من با on error امتحان کردم پیغام، فارسی میشه اما بعدش دوباره پیغام انگلیسی ظاهر میشه !!!!!!!؟

    چیکار باید بکنم؟

  2. #2
    من کد زیر را برای موارد تکراری استفاده کردم و این اشکال را ندیدم .

    لطفا بیشتر توضیح دهید
    If DataErr = 3022 Then
    MsgBox "اطلاعات وارده تکراری است";
    Response = acDataErrContinue
    End If

  3. #3
    سلام
    همانطور که دوست عزیزم سنبله کار گفته باید از کد بالا استفاده کنی. برای توضیح بیشتر به آدرسهای زیر مراجعه کن.
    http://www.barnamenevis.org/viewtopic.php?t=17996
    http://try.persianblog.com
    :)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    http://try.persianblog.com

    2- اگر خطا مربوط به کدهایی باشد که خودمان در یک Sub نوشته ایم :
    در این روش باید در ابتدای Sub با دستور : <اسم زیر روال کنترل خطا> On Error Goto ، کنترل خطا را به یک روال کنترل خطا ارجاع دهیم.
    ( تمام کدهایی که ویزارد Command Button بطور خودکار در رویداد OnClick دکمه ها ایجاد می کند نمونه خوبی برای این روش هستند. ضمنا در این روش بکمک Err.Number کد خطا شناسایی می شود )
    من اینکار رو کردم :(البته در قسمت گزارش )
    Private Sub Detail_Format(Cancel As Integer, FormatCount As Integer)


    On Error GoTo ERR

    ERR:

    Dim Str As String

    Select Case ERR.Number
    Case 94
    Str = "هیچ فایلی انتخاب نشده !"
    Case 9
    Str = "فرمت فایل اتخاب شده قابل قبول نمی باشد ."
    Case 53
    Str = " در مسیر مشخص شده فایلی به این اسم وجود ندارد"


    End Select

    MsgBox Str
    Response = acDataErrContinue


    جای Dataerr از Err.number استفاده کردم چون جواب نمیداد
    مشکلی که الان دارم اینه :
    1- وقتی خطا اتفاق میفته اول یه پیغام خالی میده بعد پیغام فارسی مربوطه بعد هم پیغام انگلیسی ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    اکنون نیازمند یاری .........

  5. #5

    جواب

    به روشی که شما استفاده میکنید error هندلر گفته میشه پیغام انگلیسی که دوستمون ازش صحبت کردن مربوط به erornumber دیگه ای هستش شما باید اول حتما error number رو بدشت بیارید وسپس پیغام فارسی براش نشون بدین مانند روشی که شاپرک جان عنوان کردن ولی برای نمایش تکراری بودن یک رکورد بهتره تو befor update مربوط به فیلدی که نمی خواهید تکرار بشود از دستور dlookup استفاده کنین که در صورت تکراری بودن responce روکنسل کنین
    آخرین ویرایش به وسیله sarami : سه شنبه 01 شهریور 1384 در 21:46 عصر
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157

    Unhappy

    ولی من هنوز متوجه نشدم که چیکار باید بکنم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    با یه تیر دو نشون میزنید آقای sarami
    پس جواب من چی میشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    حل شد :

    Private Sub Detail_Format(Cancel As Integer, FormatCount As Integer)

    On Error GoTo Err

    Err:


    Dim Str As String

    Select Case ERR.Number
    Case 94
    Str = "هیچ فایلی انتخاب نشده !"
    Exit sub
    Case 9
    Str = "فرمت فایل اتخاب شده قابل قبول نمی باشد ."
    Exit sub

    Case 53
    Str = " در مسیر مشخص شده فایلی به این اسم وجود ندارد"
    Exit sub


    End Select

    MsgBox Str
    آخرین ویرایش به وسیله شاپرک : شنبه 05 شهریور 1384 در 07:24 صبح دلیل: راهنمایی آقای Sarami

  9. #9
    شاپرک جان به این تاپیک یه سر بزنین فایل نمونه برای همه دوستانی که این مشکل رو دارن گذاشتم
    http://www.barnamenevis.org/sh...d=1#post139996
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

  10. #10
    شاپرک جان دیدم اینجا این همه if استفاده کردی گفتم یه موردی هم عنوان کنم بد نیست بهتره به جای این همه if از دستور select استفاده کنی تا برنامت مفهوم باشه
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791
    دوست عزیزم شاپرک جان سلام وخسته نباشید
    برای اینکه اکسس هنگام کار بر روی یک فرم وموقع رخ دادن خطا هیچ گونه پیغام خطایی نمایش ندهد
    البته فقط پیغام اکسس
    شما فقط کافیست در گزینه on error مربوط به فرم کد زیر را بنویسید
    Response = 0
    برنامه را اجرا نموده و نتیجه را مشاهده نمائید اگر جواب گرفتی لطفاً اطلاع بده دوستدارت lafot

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    واقعا ممنونم از موقعیکه من این سوال رو پرسیده بودم کسی نتونسته بود جوابی رو که می خواستم بده (این همونیه که می خواستم) از بقیه دوستان هم ممنونم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mohammadgij
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    سن
    41
    پست
    441
    دیدم این دوستمون هم نوشتهکه چی کار کنید واسه همین الکی یه چیزی سند کردم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036

    تبدیل پیغامهای اکسس به پیغام فارسی

    دوستان سلام ـ تو اکسس میشه پیغامهائی که بر اثر خطا بوجود می آیند را کنترل کرد و پیغام فارسی معادل رو نوشت و پس از اون با response=0 جلوی پیغام اکسس را نیز گرفت آیا می شه پیامی را که خطا محسوب نمی شود و جهت اطلاع صادر می شود را کنترل کرد . مثلاً پیغامی که اعلام می کند جدولی بااین نام وجود دارد آیا برای جایگزین کردن مطمئن هستید . با تشکر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175
    من برای فارسی کردن پیغام ها فعلان از این روش ایتفاده مکنم و تا حلا جواب داند متونی امتحان کنی متلا برای اینکه بکاربر بگویم اطلاعات موردنظر وجود ندارد بدین صورت

    Response = acDataErrContinue
    MsgBox ". یوزنیم وارد شده موجود نمی‌باشد", , "خطا در ورود اطلاعات (مبتکران)"
    Me.uoser = ""

    البته از چپ به راست جون اینجا فکنم اشتباه کپی شوده باشه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036
    متاسفانه جواب نداد - مجدداً تاکید می کنم این پیغام بر اثر خطا صادر نمی شود بلکه جهت اطلاع می باشد .

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175
    نمونه برنامه بزار تا بینیم چکار متونیم برات بکنیم

  18. #18
    احتیاج به نمونه برنامه نیست می‌دونین مثلاً وقتی دارید یک رکورد رو پاک می‌کنید ازتون می‌پرسه که مطمئن هستید یا نه این مثلا یه نمونه بود
    من کاری که می‌کنم مثلاً پشت دکمه delete
    docmd.SetWarnings false
    msgbox"فارسی"
    .
    .
    docmd.SetWarnings true

  19. #19

    پیغام فارسی هنگام error مربوط به تکراری بودن مقدار فیلد کلید

    با سلام و خسته نباشید
    هنگامیکه مقدار یک فیلد کلید دو بار تکرار شود سیستم ایراد میگرد که این فیلد کلید است و نمیتواند مقدار تکراری بگیرد .(( index or primary key cannot contain a null value)) چگونه میتوان این پیغام را حذف و بجای آن از یک پیغام فارسی استفاده نمود.
    با تشکر از همه دوستان

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036
    در رویداد on error فرم باید با کنترل خطا پیغامهای دلخواه رو بنویسید البته در کد زیر با کیسهای مختلف می تونین خطاهای مختلف رو کنترل کنین .
    Select Case DataErr
    Case 3022
    msgbox("رکورد تکراری است")
    Cancel = True
    Response = 0
    End Select

    در ضمن اگه در رویدارد on error فرم بنویسید msgbox dataerr می تونین شماره خطاهای مختلف رو پیدا کنین

  21. #21

    Question نقل قول: فارسی کردن پنجره پیغام و حذف پیغام انگلیسی

    نقل قول نوشته شده توسط samaneh_h مشاهده تاپیک
    احتیاج به نمونه برنامه نیست می‌دونین مثلاً وقتی دارید یک رکورد رو پاک می‌کنید ازتون می‌پرسه که مطمئن هستید یا نه این مثلا یه نمونه بود
    من کاری که می‌کنم مثلاً پشت دکمه delete
    docmd.SetWarnings false
    msgbox"فارسی"
    .
    .
    docmd.SetWarnings true
    با درود
    میشه دقیقا توضیح بدید که برای فارسی کردن پیغام delete چه کار باید کرد؟
    اگه شماره پیغام داره لطفا بگید

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    131

    نقل قول: فارسی کردن پنجره پیغام و حذف پیغام انگلیسی

    Private Sub Cmd_Hazf_Click()

    On Error GoTo Err_cmd_hazf_Click
    DoCmd.SetWarnings False

    If MsgBox("آیا مورد انتخابی حذف شود", vbYesNo + vbCritical + vbDefaultButton2, "حذف رکورد") = vbNo Then
    Exit Sub
    Else

    DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 8, , acMenuVer70
    DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 6, , acMenuVer70
    End If
    Exit_cmd_hazf_Click:
    Exit Sub
    Err_cmd_hazf_Click:
    MsgBox err.Description
    Resume Exit_cmd_hazf_Click

    End Sub

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •