نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه به جای استفاده از چند تکس باکس از یک تکس باکس استفاده کنم ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار scarce
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    gifdoni.com
    پست
    330

    چگونه به جای استفاده از چند تکس باکس از یک تکس باکس استفاده کنم ؟

    سلام دوستان شاید سوالم کمی عجیب باشه !

    ولی من منظورمو اینجوری بیان می کنم .

    من یک برنامه ای دارم که از تعدادی تکس باکس تشکیل شده ( کار با پایگاه داده )
    تکس باکس مانند نام و نام و خانوادگی و آدرس و تلفن و ... .
    سوال من اینجاست !
    من می خوام برای تکس باکس تلفن محدودیت قائل بشم یعنی زمانی که شماره تلفن 11 تا کامل شد یک پله بره پایین ( اینتر بشه ) یعنی هر سط از تکس باکس از 11 تا بیشتر نشه .
    و زمانی که مثلا سطر اول یک شماره پاک بقیه در همان سطر باشند ترکیبشون بهم نخوره .

    خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: چگونه به جای استفاده از چند تکس باکس از یک تکس باکس استفاده کنم ؟

    این بلاهای عجیب و غریب رو سر RichTextBox بهتر میشه آورد!
    یه نمونه میذارم امیدوارم به دردت بخوره

    private void richTextBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyValue != 46 && e.KeyValue != 8)
    if (richTextBox1.Text.Length % 11 == 0 && richTextBox1.Text.Length != 0)
    {
    richTextBox1.Text += "\n";
    richTextBox1.Select(richTextBox1.Text.Length, 0);
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: چگونه به جای استفاده از چند تکس باکس از یک تکس باکس استفاده کنم ؟

    اين هم همون كد برای TextBox

     
    if (e.KeyValue != 46 && e.KeyValue != 8)
    if (textBox1.Text.Length % 11 == 0 && textBox1.Text.Length != 0)
    {
    textBox1.Text += "\r\n";
    textBox1.Select(textBox1.Text.Length, 0);
    }

    فقط اين الگوريتم مشكلی كه داره اينه كه كاراكتر های enter رو هم حساب می كنه كه نبايد حساب كنه. می تونی از كد زير استفاده كنی.
     
    if (e.KeyValue != 46 && e.KeyValue != 8)
    {
    if (textBox1.Text.Replace("\r\n", null).Length % 11 == 0 && textBox1.Text.Replace("\r\n", null).Length != 0)
    {
    textBox1.Text += "\r\n";
    textBox1.Select(textBox1.Text.Length, 0);
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار scarce
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    gifdoni.com
    پست
    330

    نقل قول: چگونه به جای استفاده از چند تکس باکس از یک تکس باکس استفاده کنم ؟

    چگونه بفهمیم در کدام لاین قرار داریم ؟

    مثلا در سطر سوم هستیم یا در سطر اول ؟



    textBox1.Lines.Last().Length سطر قبلی زا نمایش می ده

    ولی من می خوام لاین که توش قرار دادریم نمایش بده لطفا کمک کنید
    آخرین ویرایش به وسیله scarce : پنج شنبه 18 تیر 1388 در 09:47 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار scarce
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    gifdoni.com
    پست
    330

    نقل قول: چگونه به جای استفاده از چند تکس باکس از یک تکس باکس استفاده کنم ؟

    اگه ممکنه یک پروژه بزارید

  6. #6

    نقل قول: چگونه به جای استفاده از چند تکس باکس از یک تکس باکس استفاده کنم ؟

    چگونه بفهميم در کدام لاين قرار داريم ؟

    مثلا در سطر سوم هستيم يا در سطر اول ؟
    richTextBox1.GetLineFromCharIndex(richTextBox1.Sel  ectionStart) + 1

    خروجي اين دستور از نوع int است و ميتوني توي يه متغير قرار بدي و ...!!

    اگه ممکنه يک پروژه بزاريد
    منظورتون از پروژه چيه؟ جواب سؤال شما چند خط کد بيشتر نيست مگر اينکه منظور شما چيز ديگه اي باشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •