نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پر کردن datagridview با کد نویسی

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ariyanna
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    82

    Question پر کردن datagridview با کد نویسی

    سلام دوستان چطوری می تونم یک datagrid view رو با کد نویسی پر کنم ؟
    مثلا کاربر از openfiledialog یک فایل access رو انتخاب کنه و بعد از open زدن تو datagridview نمایش داده بشه؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: پر کردن datagridview با کد نویسی

    منظورتون رو درست متوجه نشدم یه روشش اینه که Table رو بریزی توی یک DataSet یا DataTable و بعد با خاصیت زیر Grid رو مقدار دهی کنید :


    datagridview.DataSource = datatable;


    یا از این روش اگر منظورتون کدنویسی هست :


    DataTable dataTable = new DataTable();
    foreach (DataRow dataRow in dataTable.Rows)
    {
    grid.Rows.Add();
    grid["columnName", grid.Rows.Count - 1].Value = dataRow["ColumnName"].ToString();
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ariyanna
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    82

    نقل قول: پر کردن datagridview با کد نویسی

    ممنون از شما دوست عزیز،
    من خودم واسه پر کردن datagridview با access هم این آموزش کامل رو پیدا کردم می ذارم اینجا در واقع برای جواب کامل سوال خودم !
    http://en.csharp-online.net/Working_...e_DataGridView

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •