نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشابه تابع save setting , get setting در سی شارپ چیست؟

  1. #1

    مشابه تابع save setting , get setting در سی شارپ چیست؟

    سلام

    در vb.net میشه با دستور save setting یه مقدار رو در رجیستری ذخیره و با get setting همان مقدار رو دریافت کرد . مشابه این دستورات در C#‎ چیه ؟؟
    من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: مشابه تابع save setting , get setting در سی شارپ چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط aminking2002 مشاهده تاپیک
    سلام

    در vb.net میشه با دستور save setting یه مقدار رو در رجیستری ذخیره و با get setting همان مقدار رو دریافت کرد . مشابه این دستورات در C#‎ چیه ؟؟
    من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم
    با سلام
    ابتدا Namespace مربوطه را معرفی می‌کنید:

    using
    Microsoft.Win32;

    سپس کلید را می‌سازید ( یا باز می‌کنید )

    RegistryKey
    myKey = Registry.LocalMachine.CreateSubKey( MySubKey );

    ساختن کلید در صورت وجود کلید را باز کرده و در صورت عدم وجود آن را ساخته و سپس باز می‌کند.
    اگر به‌جای Create از Open استفاده کنید، کلید باز می‌شود و در صورت عدم وجود کلید خطا رخ می‌دهد که باید آن را Handle کنید.
    در آخرین مرحله برای خواندن یا نوشتن در Registry از متدهای زیر استفاده کنید.

    myValue = myKey.GetValue( "KeyName");
    myKey.SetValue( "KeyName", myValue);


    صباصبوحی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •