نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه اسکریپت ها شل را در gtk اجرا کنیم؟ (how run scripts shell in gtk)

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    سبزوار
    پست
    5

    چگونه اسکریپت ها شل را در gtk اجرا کنیم؟ (how run scripts shell in gtk)

    همه کاربران سلام

    اگر دوستان در مورد gtk اطلاعات دارند لطفا بگویید که چگونه می توان اسکریپت های شل (مثلا sudo dpkg -i ****.deb )را با کد های gtk اجرا کرد

    می خوام توی زبان c باشه
    در ضمن می خوام با کلیک کردن بروی یک button رمز کاربر root رو سوال کنه سپس این رمز به ترمینال بده تا بتونه دستورات زیر اجرا بشه
    cd /media/cdrom0/packages

    sudo dpkg -i /media/cdrom0/packages/ssl-cert_1.0.14-0ubuntu2.1_all.deb
    sudo dpkg -i /media/cdrom0/packages/openssl-blacklist_0.3.3+0.4-0ubuntu0.8.04.3_all.deb

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    سبزوار
    پست
    5

    نقل قول: چگونه اسکریپت ها شل را در gtk اجرا کنیم؟ (how run scripts shell in gtk)

    همه کاربران سلام
    به از جستجوهای فراوان در اینترنت توانستم چند خط کد زیر را پیدا کنم .

    کد:
    FILE *fp;
    gint exit_status;

    gchar *command = "???";

    /* execute command */
    fp = popen(command, "r");
    if (fp == NULL)
    {
    g_print("Error running %s", command);
    }
    exit_status = pclose (fp);
    g_print("Script exited with status %d", exit_status);

    از این کد بیشتر برای سیگنال استفاده می شد. در این کد بجای علامت سوال آدرس کامل فایل قرار میگیرد بطور مثال این آدرس
    home/m/Desktop/xx.deb



    حالا سوال دوم
    با استفاده از رابط گرافیکی زیر چگونه میتوان رمز کاربر root گرفت وبه ترمینال داد(چگونه میتوان بارابط گرافیکی زیر وارد کاربر روت شد
    http://upload.iranblog.com/6/1247180850.gif
    آخرین ویرایش به وسیله mahzrb@gmail.com : پنج شنبه 18 تیر 1388 در 05:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •