نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: گذاشتن چند pictureBox روی فرم به صورت آرایه ای

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    50

    گذاشتن چند pictureBox روی فرم به صورت آرایه ای

    با سلام خدمت اساتید

    لطفا بگین چه جوری می شه چند pictureBox را به صورت ارایه ای کنار هم روی یک فرم قرار داد راستش من قبلا با vb6 که کار می کردیم به راحتی چند pictureBox و یا هر ابجکت دیگری را به صورت آرایه کنار هم می گذاشتم و در بعضی مواقع بستگی به نیاز با یک حلقه for با آنها کار می کردم ولی در سی شارپ هر چه گشتم پیدا نکردم لطفا یکی راهنمایی کنه با تشکر فراوان

  2. #2

    نقل قول: گذاشتن چند pictureBox روی فرم به صورت آرایه ای

    در سی شارپ از آرایه کنترلی خبری نیست شما به را حتی میتونید در زمان اجرا کنترل جدید حتی فرم بسازید



    و با حلقه foreach به راحتی روی کنترل ها حرکت کنید.

  3. #3
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: گذاشتن چند pictureBox روی فرم به صورت آرایه ای


    for(i=0;i<10;i++)
    {
    PictureBox picBox=new PictureBox;
    picBox.Location = new Point(x,y);
    picBox.Size = new Size(width,height);
    this.Controls.Add(picBox);
    }
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: گذاشتن چند pictureBox روی فرم به صورت آرایه ای

    چطور ميشه ويژگی کنترل های ساخته شده رو بد از ساخت تغيير داد ؟؟
    مثلاً يه تابع onclick بهش اختصاص داد ؟

  5. #5
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: گذاشتن چند pictureBox روی فرم به صورت آرایه ای


    for(int i=0;i<10;i++)
    {
    .
    picBox.Name="pic"+i.toString();
    pic.Click+=new EventHandler(click);
    .
    }

    private void click(object sender,..)
    {
    pictureBox p=sender as pictureBox;
    switch(p.Name)
    {
    case "pic1":
    ..
    }
    }

    برای تغییر خاصیت ها هم می تونی اونها رو توی یه List نگه داری و هرجا لازم شد اونها رو تغییر بدی...
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار BestFriend
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    186

    نقل قول: گذاشتن چند pictureBox روی فرم به صورت آرایه ای

    میشه درباره حلقه foreach یه توضیح بدید و اگه ممکنه یه مثال هم بزارید؟ (مثلا رو 10 تا picturebox حرکت کنیم و مشخصه های اونا رو تغییر بدیم.)

    با تشکر فراوان.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار HDDSoft2001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یه جای خوب
    پست
    98

    Lightbulb نقل قول: گذاشتن چند pictureBox روی فرم به صورت آرایه ای

    با سلام

    حلقه foreach برای حرکت در میان آیتم های یک مجموعه بطور خیلی ساده طراحی شده است.


    int[] lstInt = new int[10]; 

    ------------------------------------------------------------------
    for (int i=0;i != lstInt.Lenght; i++)
    Console.Writeln(lstInt[i]);d
    ------------------------------------------------------------------
    foreach (int i in lstInt)
    Console.Writeln(i);d



    این هم تفاوتش به for معمولی




  8. #8

    نقل قول: گذاشتن چند pictureBox روی فرم به صورت آرایه ای

    بهترین راه برای بررسی یه آرایه یا شبه آرایه که انتهای آن رو ازش خبر نداریم foreach هستش.
    مثلا دسترسی به همه کنترل های فرم(تعدا نامعلوم).

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار BestFriend
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    186

    نقل قول: گذاشتن چند pictureBox روی فرم به صورت آرایه ای

    ممنون از جوابتون ولی من میخوام با حلقه for روی 10 تا picturebox با نام های p1,p2,p3,.....,p10 حرکت کنم این picturebox ها هیچ اندیسی ندارند. چه طوری میشه با حلقه for یا حلقه های دیگه این هارو پیمایش کرد و مثلا left اونا رو تغییر داد؟

    با تشکر فراوان.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: گذاشتن چند pictureBox روی فرم به صورت آرایه ای

    سلام
    اینطوری :

    for (int i = 1; i <= 10; i++)
    ((PictureBox)(this.Controls["p" + i.ToString()])).Left += 10;

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار BestFriend
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    186

    نقل قول: گذاشتن چند pictureBox روی فرم به صورت آرایه ای

    از همه شما ممنونم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •