نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: آشنایی اولیه با دلفی

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Diabolic
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    هر کجا که باشم آسمان مال من است
    پست
    48

    Question آشنایی اولیه با دلفی

    سلام دوستان
    من یه فرد تازه واردم
    من میخوام دلفی یاد بگیرم
    نمیدونم خندتون گیره یا نه و لی خودتون هم روز اول جواب سوالهای منو نمی دونستید مگه نه ؟
    من بخوام تو دلفی با کلیک رو یه دکمه یه پیام بیاد باید چه کدی بنویسم ؟
    لطفا ساختار کلی پایم ها رو برام توضیح بدید
    کسی کتاب برای افراد مبتدی مثل من که هیچ چی از دلفی نمی دونم داره ؟
    لطفا اگه دارید همینجا بذارید
    نمیخوام تو کتاب منو با محیط آشنا کنه بلکه میخوام کدهای مبتدی مثل نمایش پیام و خروج و ....... رو آموزش بده
    خدا خیرتون بده

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    سلام
    سوال پرسیدن اصلا" خنده دار نیست و کسی که بخنده مسلما" مشکلی داره
    برای نمایش پیام در ساده ترین حالت میتونی از تابع Showmessage استفاده کنی , در ورودی این تابع یک رشته میگره که همون پیام شما هست , برای نمونه :
    begin
    Showmessage('Salam');
    end;
    برای کتاب هم بهتره با کتاب راهنمای دلفی به تالیف جعفرنژاد قمی شروع کنی.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Diabolic
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    هر کجا که باشم آسمان مال من است
    پست
    48

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    سلام
    خوب دست شما درد نکنه که جواب دادید
    یه چیزی بر افزوده هام اضافه کردید
    خوی اون کتاب رو از کجا دانلود کنم ؟ یا بخرم ؟
    برای دستور خروج چی بنویسم ؟
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    سلام
    خواهش میکنم
    خوی اون کتاب رو از کجا دانلود کنم ؟ یا بخرم ؟
    من نسخه الکترونیکی اون رو ندارم , بخری بهتره.
    برای دستور خروج چی بنویسم ؟
    برای این کار میتونی از یکی از دستورات زیر استفاده کنی.
    Application.terminate;

    close;

    halt;

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Diabolic
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    هر کجا که باشم آسمان مال من است
    پست
    48

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    سلام به نیما خان گل
    حالا این سوالها اگه لطف کنید جواب بدید خیلی خیلی ممنون میشم ولی اینو هم بدونید که من خیلی خیلی سوال برای شما و دوستان دارم
    کد رفتن به صفحه بعد
    کد رفتن به صفحه قبل

    ممنون

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار Diabolic
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    هر کجا که باشم آسمان مال من است
    پست
    48

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    راستی تا یادم نرفته یه سوال دیگه :
    بعضی از برنامه ها مثل مالتی مدیا بیلدر میتونند مقداری فایل رو به خودشون بچسپونند تا کنار برنامه لازم نباشه بذاریم یا به اصطلاحی Embedded می کنه . حالا سوال من اینه که آیا دلفی هم میتونه ؟
    که مثلا یه موزیک رو داخل خودش نگهداره و لازم نباشه همران فایل اگزه باشه ؟
    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    کد رفتن به صفحه بعد
    کد رفتن به صفحه قبل
    سلام
    شما یه فرم داری که اسمش Form2 هست و میخوای اون رو نمایش بدی. باکد زیر فرم رو فراخوانی میکنی.
    Form2.Show;

    بعضی از برنامه ها مثل مالتی مدیا بیلدر میتونند مقداری فایل رو به خودشون بچسپونند تا کنار برنامه لازم نباشه بذاریم یا به اصطلاحی Embedded می کنه . حالا سوال من اینه که آیا دلفی هم میتونه ؟
    بله میتونه , چیزی به اسم Resource هست که میتونی فایلهات رو به خود فایل اجرایی وصل کنی , من تا حالا ازش استفاده نکردم و نمیدونم چطوری ازش میشه استفاده کرد.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار Diabolic
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    هر کجا که باشم آسمان مال من است
    پست
    48

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    سلام
    برای مفی کردن فرم قبلی هم به جای Hide ، Show رو بنویسم ؟

    و نمی دونید هم اون قسمت کجاست ؟

    آیا دلفی هم قالب داره ؟ یعنی بعضی قالبها بروی پروژه از قالب ساخته شده که از یک قسمت برنامه دلفی اونرو به دور برنامه میاریم
    امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
    اگه هست لطف کنید چند نمونه بگذارید و آموزش هم بدید
    ممنون از لطف بسیار شما

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    برای مفی کردن فرم قبلی هم به جای Hide ، Show رو بنویسم ؟
    اگر خواستید فرم قبلی هم مخفی بشه به این شکل عمل کنید ( یکی از دو مورد ).
    form2.Show;
    self.hide;

    form2.show;
    self.visible:=False;

    در مورد قالب ها منظورتون رو متوجه نشدم.

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار Diabolic
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    هر کجا که باشم آسمان مال من است
    پست
    48

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    اگر ما فرم برنامه رو عوض نکنیم اتفاق زیر میفته
    اگر ویندوز اکس پی بود قاب برنامه قاب استاندارد اکس پی هستش
    اگر ویستا بود قاب ویستا برای برنامه در نظر گرفته میشه
    حالا من یادم نیست که دوستم تو چه برنامه ای قاب میاورد . ولی فکر کنم دلفی بود یا سی شارپ
    حالا یادم نیست
    یه قاب هایی با فرمت خاص

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    الان متوجه شدم , احتمالا" شما در مورد مشکل مرسوم در Multimedia Builder نگران هستید , در دلفی وقتی برنامه رو تحت XP اجرا کنید شکل ظاهری اون به حالت xp هست و اگر در vista اجرا کنید به شکل Vista خواهد بود.
    فقط فراموش نکنید , تو لیست ابزار در خود دلفی کامپوننت XP Manifest رو روی فرم خودتون قرار بدین.
    تو مجموعه System یا win32 باید باشه , دقیق خاطرم نیست.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    esfahan
    پست
    183

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    سلام ، من هم چند روزی میشه Delphi رو شروع کردم برای یادگیری و اونطور که تا حالا نتیجه گرفتم از #C یادگیریش لذت بخش تر هست ، هر چند #C رو خیلی خوب بلدم ولی لذت بخش نیست ...
    بگذریم ، من با این کتاب شروع کردم هر چند میگن کتاب آقای جعفر نژاد هم خیلی خوبه .
    کتاب خیلی خوبیه ، من تا حالا باهاش مشکلی نداشتم ،







  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار Diabolic
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    هر کجا که باشم آسمان مال من است
    پست
    48

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    سلام
    مشکل من در مورد فاب تو یکی از فرومهای دیگه مربوط به دلفی حل شد
    حالا این کتاب رو خریدین یا نسخه الکترونیکی شو دارین ؟
    آخرین ویرایش به وسیله Diabolic : جمعه 19 تیر 1388 در 11:51 صبح

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار Diabolic
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    هر کجا که باشم آسمان مال من است
    پست
    48

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    یه سوال :
    دستور مینی مایز چیه ؟ ( Minimize )
    دستور مینی مایز به ترای چیه ؟ ( Minimize To Tray )
    ممنون از همه

  15. #15

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    یه سوال :
    دستور مینی مایز چیه ؟ ( Minimize )
    دستور مینی مایز به ترای چیه ؟ ( Minimize To Tray )
    ممنون از همه
    برای این سوالتون باید یه تاپیک جدید میزدین .
    برای Minimize کردن :
    Application.Minimize;

    برای رفتن به Try هم اگر از دلفی 2009 استفاده میکنید کامپوننت TryIcon ( همراه خود دلفی 2009 نصب میشه ) و اگر از دلفی 7 استفاده میکنید از کامپوننت CoolTry استفاده کنید .

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار _abiriamir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران، شیراز،...، خونمون، روبروی مانیتور
    سن
    28
    پست
    239

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    من قبلا نظرم را راجع به Minimize to tray و cool tray icon تو یه یه تاپیک دیگه گفتم.
    اینم لینک تاپیک:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=167182
    نمونه برنامه هم گذاشتم ولی این که گفتم نظر منه
    بقیه رو نمیدونم
    ولی به نظر من فعلا minimize to tray رو بی خیال شین تا حداقل مبانی دلفی رو خوب یاد بگیرین

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    سلام منم مثل دوستمون تو دلفی تازه کارم ولی VB6 رو بلدم(تقریبا) یه کتاب الکترونیک EBOOK کسی نداره اینجا لینکش رو بزاره (خواهش می کنم کم حجم و زیپ باشه)

  18. #18

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    برای کتاب هم بهتره با کتاب راهنمای دلفی به تالیف جعفرنژاد قمی شروع کنی.
    من چاپ دوازدهم کتاب "برنامه نویسی با دلفی" از آقای قمی رو خریداری کردم . روی جلدش نوشته مبحث برنامه نویسی اینترنت هم درش آموزش داده میشه اما توی فهرست مطالب موجود نبود . دریغ از یک کلمه ناقابل Internet !!

  19. #19

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط .M8SPY. مشاهده تاپیک
    من چاپ دوازدهم کتاب "برنامه نویسی با دلفی" از آقای قمی رو خریداری کردم . روی جلدش نوشته مبحث برنامه نویسی اینترنت هم درش آموزش داده میشه اما توی فهرست مطالب موجود نبود . دریغ از یک کلمه ناقابل Internet !!
    احتمالا منظورش برنامه نویسی با Indy بوده ، در مورد Indy مطلبی ننوشته ؟

  20. #20

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط SilverSoft مشاهده تاپیک
    احتمالا منظورش برنامه نویسی با Indy بوده ، در مورد Indy مطلبی ننوشته ؟
    نه متاسفانه .

  21. #21

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    نه متاسفانه .
    اینجوریشو ندیده بودم !
    شاید شئ Web Browser رو توضیح داده !

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: آشنایی اولیه با دلفی

    سلام در مورد کتاب همین جا یک کتاب خوب معرفی شده! اگه می گشتید شاید!! می جستیدش
    ولی به هر حال لینکش را گذاشتم

    نمی دونم هم کدوم یک از دوستان معرفی کرده بودن!

    http://www.iranled.com/forum/showthr...930&pid=121139

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •