نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: tabcontrol

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    دور خواهم شد از این خاک غریب
    سن
    35
    پست
    62

    tabcontrol

    سلام من تو برنامه ام فرمی دارم که اطلاعات مفصلی داره به همین خطر از tabcontrol استفاده کردم می خوام وقتی که کاربر به tabآخر رفت اطلاعات تو databaseذخیره بشه ولی همچین چیزی اتفاق نمی افته خطایی هم گرفته نمی شه قبلا که اطلاعاتم تو یک فرم بود تو database ذخیره میشد ،ولی مشکل از tabcontrolهستش که من تا حالا با هاش کار نکردم هر کس می تونه کمکم کنه.

  2. #2

    نقل قول: tabcontrol

    با سلام
    ذخیره شدن یا نشدن دیتا ها در دیتابیس یقینا ربطی به TabControl نداره./
    ببینید کجای کدهای مروبط به ذخیره سازی داده ها، اشتباه کردید./
    بارها توصیه کردم که در این مواقع نمونه کد هایی را که نوشته اید، قرار دهید تا دوستان بهتر بتوانند کمکتان کنند (روی سخنم با تمامی کاربران محترم می باشد)/

    فرض کنید خودتان با این سوال مواجه بشید، واقعا بدون وحود کد، چه جوابی می توانید بدهید؟!
    موفق باشید./

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    دور خواهم شد از این خاک غریب
    سن
    35
    پست
    62

    نقل قول: tabcontrol

    کدهایی که نوشتم:SqlConnection cn = new SqlConnection(ConnectionString); SqlCommand cm = new SqlCommand(); cm.Connection = cn; cm.CommandText = "insertpersonalf1"; cm.CommandType = CommandType.StoredProcedure; cm.Parameters.AddWithValue("@publiccode" , txtpcode.Text); cm.Parameters.AddWithValue("@selecttitle&quot ;, txttitle.Text); cm.Parameters.AddWithValue("@name", txtname.Text);
    و در آخرcm.Parameters.Add("@errormessage", SqlDbType.VarChar, 200); cm.Parameters["@errormessage"].Direction = ParameterDirection.Output; cm.Parameters.Add("@errorcode", SqlDbType.Int); cm.Parameters["@errorcode"].Direction = ParameterDirection.Output; cn.Open(); int i = cm.ExecuteNonQuery();

  4. #4

    نقل قول: tabcontrol

    اگر لطف کنید کدها رو در تگ کد قرار بدید ممنون می شم.

    من از کد ها چیزی سر در نیاوردم

  5. #5

    نقل قول: tabcontrol

    با سلام
    کاربر محترم @
    1-قبل از paste کردن مطالبتون درادیتور سایت، آن را به Notepad انتقال بدید و از آنحا کپی کنید./
    2- از تگ code که با علامت () در تولبار ادیتور وجود دارد برای قراردادن کدها و از تگ Quote () برای نقل قول متن های دیگران استفاده کنید./ برای این عمل می توانید متنتان را انتخاب کنید و روی آیکن مورد نظر کلیک کنید./
    ********************

    کد های شما

    کدهایی که نوشتم

    SqlConnection cn = new SqlConnection(ConnectionString);
    SqlCommand cm = new SqlCommand();
    cm.Connection = cn;
    cm.CommandText = "insertpersonalf1";
    cm.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cm.Parameters.AddWithValue(@publiccode , txtpcode.Text);
    cm.Parameters.AddWithValue(@selecttitle, txttitle.Text);
    cm.Parameters.AddWithValue(@name, txtname.Text);
    و در آخر
    cm.Parameters.Add("@errormessage", SqlDbType.VarChar, 200);
    cm.Parameters["@errormessage"].Direction = ParameterDirection.Output;
    cm.Parameters.Add("@errorcode", SqlDbType.Int);
    cm.Parameters["@errorcode"].Direction = ParameterDirection.Output;
    cn.Open();

    int i = cm.ExecuteNonQuery();


    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •