نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: سوال:در رابطه با توابع ورودی وخروجی در جاوا

  1. #1

    سوال:در رابطه با توابع ورودی وخروجی در جاوا

    با عرض سلام خدمت دوستان عزیز:
    من تازه شروع به برنامه نویسی جاوا کردم و چیز چندانی در رابطه با این برنامه نویسی نمی دونم امیدوارم توابعی را جهت دریافت عدد و رشته به من معرفی نمایید.
    با تشکر
    ---------------------------
    کار،کار،پشتکار :موفق:

  2. #2
    دریافت عدد و رشته؟؟؟؟!!!!!!!!
    ?What's your means
    خوب خیلی ساده از ورودی مقادیر رو بخونید!!!!!!!!!
    تابع نداره.
    اینم یک مثال ساده:

    function behrouz(x,y){
    document.write(eval(x)+eval(y) )
    }

    :wise1:

  3. #3
    با عرض سلام
    برای اگر برای شما فرقی نمی کند که از کنسول بخوانید یا از یک "دایلوگ باکس" توصیه میکنم برای راحتی کار از پنجره "دایلوگ باکس" استفاده کنید.
    برای اینکار ابتدای برنامه پکیج زیر را وارد کنید :
    import javax.swing.*;

    برای گرفتن ورودی و تبدیل ان به یک عدد هم از دستورات زیر استفاده کنید:

    String input = JOptionPane.showInputDialog("How old are you?");
    int age = Integer.parseInt(input);

    برای ورودی از کنسول هم میتوانید از BufferedReader بصورت زیر استفاده کنید :

    import java.io.*;
    /**
    /**
    * @author Creative Person
    *
    */
    public class helloworld {
    public static void main(String[] args)throws IOException
    {
    //create a BufferedReader using System.in
    BufferedReader br = new BufferedReader (new InputStreamReader(System.in));
    String str;
    System.out.println("Enter lines of text.");
    System.out.println("Enter ‘stop’ to quit.");
    do {
    str = br.readLine();
    System.out.println(str);
    } while (!str.equalsIgnoreCase("stop")) ;
    }
    }


    در ضمن قسمت بعدی آموزش برنامه نویسی جاوا ساختار برنامه نویسی است که بزودی پست خواهد شد.

    موفق باشید. :)

  4. #4
    آخ شرمنده فکر کردم اینجا بخش Java Script هست. :oops: :oops: :oops:

  5. #5
    این کد تا حدی از کتاب آقای جعفر نژاد گرفته شده البته با بحبود سازی امیدوارم کمکتون کنه
    بعد از کامپایل باید جواب بده اگه جواب نداد شما آن را به صورت پکیج در بیار واستفاده کن البته این کد int و double را میخواند برای استفاده هم اول نام پکیج بعد نام کلاس وبعد نام تابع را بنویسید و از کلمه کلیدی throws Eception بعد از اعلان تابع هم استفاده کنید من در sun one استفاده کردم جواب داد من وقت مرتب کردن آن راندارم می توانید از توابع هم شکل استفاده کنید برای دیگر متغییر ها
    public class ReadNumber{
    public static int readInt()throws Exception
    {
    String inputString = new String();
    char newChar;
    int inputNumber;
    //System.out.print("Enter an integer number .");
    newChar = (char)System.in.read();
    while(newChar >='0' && newChar<='9' ){
    inputString = inputString + newChar;
    newChar = (char)System.in.read();
    }
    //newChar = (char)System.in.read();
    inputNumber =Integer.parseInt(inputString);
    return inputNumber;
    }
    // The start ofunction for convert stiing to Double


    public static double readDouble() throws Exception
    {
    String inputString = new String();
    char newChar;
    byte contor=0;
    int bufer1,bufer2 = 0;
    double inputNumber,buferD;
    //System.out.print("Enter an integer number .");
    newChar = (char)System.in.read();
    while((newChar >='0' && newChar<='9')/* || newChar == '.' */){
    inputString = inputString + newChar;
    newChar = (char)System.in.read();
    }
    bufer1 =Integer.parseInt(inputString);
    inputString ="";
    if(newChar=='.'){
    newChar = (char)System.in.read();
    while((newChar >='0' && newChar<='9')/* || newChar == '.' */){
    inputString = inputString + newChar;
    newChar = (char)System.in.read();
    contor++;
    }
    bufer2 = Integer.parseInt(inputString);
    }else bufer2=0;
    buferD=bufer2;
    for(byte c=0; c < contor ;C++‎)
    buferD/=10;
    inputNumber=buferD + bufer1;
    return inputNumber; //f

    {

    {
    :موفق:

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار meandyouwith2003
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    زیر سایه خدا
    پست
    164
    کتاب فارسی برای آموزش جاوا سراغ دارید. اگه داشتید بی زحمت آدرسش رو به meandyouwith2003@yahoo.com بفرستید. خیلی ممنون . :wink:

  7. #7
    شما می توانید در گروه جاوا کاران مشغول به خواندن در مورد جاوا بشید .از کتاب های فارسی من بهتر از کتاب آقای جعفر نژاد را برای کسانی که از ++c آگاهی های اجمالی دارند ندیدم در ضمن شما میتوانید خلاصه ای از این کتاب را در قسمت ما شروع کردیم ببینید البته من به این وسیله از دوستان طلب بخشش را دارم چون در این دو سه هفته بد قولی من من بسیار درای مشکل بودم حتی برای دسترسی به اینترنت . انشاء الله در چهار شنبه هفته آینده سری دوم از مباحث جدید را در این سایت قرار میدهم :flower: :D

  8. #8
    برای خوندن از ورودی توی JDK 1.5 یک کلاس جدید اضافه شده که خیلی کار رو راحتتر میکنه
    java.util.Scanner

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •