نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ~~ استفاده از متغيرهاي يك فرم براي فرم ديگر و كار بر روي آن ~~

  1. #1

    ~~ استفاده از متغيرهاي يك فرم براي فرم ديگر و كار بر روي آن ~~

    دوستان سرچ زياد كردم ولي چيزي كه مشكلم رو حل كنه پيدا نكردم . من دنبال يك روش ساده و كامل براي استفاده از داده هاي يك فرم در فرم ديگه هستم .

    اطلاعاتي هم كه از فرم ثانويه مي خوام در حد فقط چند متغير هست . ممنون ميشم دوستان راهنمايي بفرمايند !

    با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid.bz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    همدان
    سن
    34
    پست
    243

    نقل قول: ~~ استفاده از متغيرهاي يك فرم براي فرم ديگر و كار بر روي آن ~~

    سلام به لینک زیر برو
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=167034

  3. #3

    نقل قول: ~~ استفاده از متغيرهاي يك فرم براي فرم ديگر و كار بر روي آن ~~

    chekchap a = newchekchap(); فرم جدید
    a.Controls[
    "textbox1"].Text = textBox1.Text;
    a.ShowDialog();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •