نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: جابجا شدن بین سطر های دیتا گرید با استفاده از Scroll ماوس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    جابجا شدن بین سطر های دیتا گرید با استفاده از Scroll ماوس

    باسلام:
    در حالت عادی بااستفاده از کلیک راست ماوس و یا دکمه های up و down روی صفحه کلید می توان بین سطرهای دیتا گرید جابجا شد و آنها را انتخاب کرد
    آیا می شود با scroll ماوس این کار را انجام داد؟
    چگونه می توان این کار را انجام داد؟
    با تشکر و احترام فراوان

  2. #2

    نقل قول: جابجا شدن بین سطر های دیتا گرید با استفاده از Scroll ماوس

    scroll در حالتی که فوکوس روی گرید باشه عمل میکنه./

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411

    نقل قول: جابجا شدن بین سطر های دیتا گرید با استفاده از Scroll ماوس

    دوست عزيز توي رويداد Scroll در DataGridView مورد نظرت كد زير رو بنويس به راحتي كار ميكنه و ميتوني راحت با اسكرول ماوس بين سطرها جابجا بشي.


    privatevoid dataGridView1_Scroll(object sender, ScrollEventArgs e)
    {
    if (e.ScrollOrientation == ScrollOrientation.VerticalScroll)
    {
    dataGridView1.Rows[e.OldValue].Selected = false;
    dataGridView1.Rows[e.NewValue].Selected = true;
    }

    }
    آخرین ویرایش به وسیله Xcalivorse : یک شنبه 21 تیر 1388 در 20:14 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411

    نقل قول: جابجا شدن بین سطر های دیتا گرید با استفاده از Scroll ماوس

    البته براي كارايي بهتر خاصيت MulitSelect در DataGridView رو Flase كن.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: جابجا شدن بین سطر های دیتا گرید با استفاده از Scroll ماوس

    با سلام:
    من کد را استفاده کردم ولی جواب نداد و scroll ماوس فعال نشد
    علت چیست؟
    با تشکر و احترام فراوان

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411

    نقل قول: جابجا شدن بین سطر های دیتا گرید با استفاده از Scroll ماوس

    دوست عزيز كد زير رو در رويداد Scroll ديتاگريدت ذخيره كن درست ميشه.

    if (e.ScrollOrientation == ScrollOrientation.VerticalScroll)
    {
    dataGridView1.Rows[e.OldValue].Selected = false;
    dataGridView1.Rows[e.NewValue].Selected = true;
    }

  7. #7

    نقل قول: جابجا شدن بین سطر های دیتا گرید با استفاده از Scroll ماوس

    نقل قول نوشته شده توسط Xcalivorse مشاهده تاپیک
    اين مطلب درست نيست.
    کاملا صحیح است./
    زمانی که فوکوس بر روی دیتاگرید ویو باشد، دیتاگرید ویو scrollable خواهد بود!
    البته من فکر کنم که منطور دوستمون select شدن سطر های دیتاگرید باشد که در این صورت قضیه فرق می کنه!

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: جابجا شدن بین سطر های دیتا گرید با استفاده از Scroll ماوس

    با سلام:
    من دقیقا کد شما را در رویداد scroll دیتا گرید وارد کردم.
    من می خواهم وقتی روی دیتا گرید هستم بتوانم با حرکت دادن scroll یا wheel ماوس یک سطر را انتخاب کنم.
    چرا این کد جواب نمی دهد؟
    آیا این کد برای همین منظور است؟
    با تشکرو احترام فراوان

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: جابجا شدن بین سطر های دیتا گرید با استفاده از Scroll ماوس

    باسلام:
    چند روز است این کامنتو گذاشتم
    کلی هم search کردم ولی چیزی پیدا نکردم
    ممکنه یک نفر به سوالم جواب بده اگه امکان داره؟
    با تشکر و احترام فراوان

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fazel-d
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    399

    نقل قول: جابجا شدن بین سطر های دیتا گرید با استفاده از Scroll ماوس

    این نکته مهمه که فوکوس باید بر روی GridView باشه.
    اما اگر ماوس بخواد بیاد روی GridView چی؟
    در این حالت باید در رویداد MouseOver مربوط به GridView کارهاتون رو انجام بدین.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: جابجا شدن بین سطر های دیتا گرید با استفاده از Scroll ماوس

    سلام دوست من این برنامه رو ببین
    آخرین ویرایش به وسیله Mohsen229266 : شنبه 27 تیر 1388 در 15:25 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: جابجا شدن بین سطر های دیتا گرید با استفاده از Scroll ماوس

    با سلام:
    با تشکر فراوان از شما دوست گرامی با آی دی mohsen229266
    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •