نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: ارسال متن به اینترنت

  1. #1

    ارسال متن به اینترنت

    تا حالا که تو این سایت ما جوابی نگرفتیم.
    من یه برنامه در ویژوال بیسک میخواهم که اگه یک صفحه ثبت نام وب در اون باز بشه بتونه از تکست باکسهای داخل برنامه که روی فرم ویژوال بیسیک هستند به باکسهای خالی اون صفحه وب متن رو ارسال کنه.
    مثلا شما آف لاین متن ها رو بنویسی فقطی آن لاین شدی برنامه خودش فیلدها را مطابقت بده و پر کنه.
    از توابع send keys هم استفاده کردم.
    اما به دلیل نتونستم
    متون فارسی ارسال نمیشد.
    کنترل tab انجام نمیشد.
    در ضمن هندل اون صفحه وب که از داخل برنامه وی بی باز میشه به دست نمیاد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار miniator
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    يه جاي سرسبز
    پست
    139

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    اين سوال من هم هست ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    و سوال من و خیلی های دیگه ؟؟؟!!!!

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار 41134100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    ایالت متحده آستارا
    پست
    78

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    منم همینطور
    واسه ساخت برنامه های تبلیغاتی (ارسال نظر به بلاگ ها ) و............

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار iranian-pc
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    79

    Question نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    این سوال رو قبلا منم عنوان کردم ولی کسی جوابم رو نداد

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    30
    پست
    118

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    سوال من هم هست.
    لطفا يكي كمكمون كنه. اميدوارم كه اين تاپيك مثل بقيه نشه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار miniator
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    يه جاي سرسبز
    پست
    139

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    سلام !
    من يه سورس پيدا كردم كه يه آدرس وب سايت رو بهش ميدي و اون تمام تكست باكس ها ، چك باكس ها ، كامند ها رو نشون مي ده به همراه اسم و عنوان اون !

    ولي هركاري كردم نتونستم ازش استفاده كنم !
    لطفاً اگه كسي چيزي فهميد به ما هم بگه !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار iranian-pc
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    79

    Smile نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط miniator مشاهده تاپیک
    سلام !
    من يه سورس پيدا كردم كه يه آدرس وب سايت رو بهش ميدي و اون تمام تكست باكس ها ، چك باكس ها ، كامند ها رو نشون مي ده به همراه اسم و عنوان اون !

    ولي هركاري كردم نتونستم ازش استفاده كنم !
    لطفاً اگه كسي چيزي فهميد به ما هم بگه !
    ای وقتی یه صفحه ی Ie بهش معرفی میکنی هرچی TextBox داره رو اسمشون رو با کدش
    بهت نشون میده یه امتحان بکن ؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار miniator
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    يه جاي سرسبز
    پست
    139

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    عزيزم اينو كه منم گفتم ! چجوري بايد ازش براي موضوع اصلي استفاده كرد ؟ ارتباط با فرمهاي آنلاين !

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار miniator
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    يه جاي سرسبز
    پست
    139

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    دوستان اين يه نمونه ي ديگست ! به چند تا فيلد اطلاعات ارسال ميكنه ! يه نگاه بندازيد ببينيد ميشه كاري كرد ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار 41134100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    ایالت متحده آستارا
    پست
    78

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    یکی از اساتید اینجا باید دست به کار بشه و این مشکل رو واسه همیشه حل کنه.
    لطفا توضیح کامل و پایه ای

  12. #12

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    مثل اینکه تو این سایت کسی نمیدونه!
    نیست در شهر نگاری که دل از ما ببرد!!

  13. #13
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    سلام. نيازي به استفاده از Sendkeys نيست.
    از بخش كامپوننت ها microsoft internet controls رو اضافه كنيد.
    بعد از تنظيمات WebBrowser و باز كردن صفحه موردنظر. براي پر كردن فيلدها:

    WebBrowser1.Document.Forms(0).elements("FieldName").Value = Text1.Text

    FieldName نام فيلدي هست كه تو صفحه وب قرار داره مي تونيد نامش با زدن view page source پيدا كنيد.
    براي كليك كردن رو دكمه ها هم:

    WebBrowser1.Document.Forms(0).elements("ButtonName").Click
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار 41134100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    ایالت متحده آستارا
    پست
    78

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    سلام. نيازي به استفاده از Sendkeys نيست.
    از بخش كامپوننت ها microsoft internet controls رو اضافه كنيد.
    بعد از تنظيمات WebBrowser و باز كردن صفحه موردنظر. براي پر كردن فيلدها:

    WebBrowser1.Document.Forms(0).elements("FieldName").Value = Text1.Text

    FieldName نام فيلدي هست كه تو صفحه وب قرار داره مي تونيد نامش با زدن view page source پيدا كنيد.
    براي كليك كردن رو دكمه ها هم:

    WebBrowser1.Document.Forms(0).elements("ButtonName").Click
    واقعا ممنونم
    من تونستم استفاده كنم
    دستتون درد نكنه
    لطفا كمي بيشتر هم توضيح بديد.
    همين كاررو براي برنامه ها چطور ميتونم انجام بدم؟
    مثلا ياهو مسنجر رو با برنامم پر كنم. و .....

  15. #15
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    بايد يك شناسه اي از اون فيلد داشته باشيد. يا اسم يا هندل
    اونوقت توسط اون شناسه مي تونيد باهاش ارتباط برقرار كنيد.
    تو پست هاي كاربر sanaz13x جستجو كنيد نمونه هاي خوبي گيرتون مياد
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  16. #16

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    دست مریزاد.با 2 خط دستور مشکلم حل شد.کاری که وب بروسر کرد همون چیزی بود که میخواستم.

  17. #17

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    حالا اگه یه تکس باکسی تو اینترنت مثلا با این دستور:
    <tr id="trhuman" style="visibility:hidden" >
    مخفی شده باشه دستوری هست که از حالت مخفی درش بیاره؟
    یا دستوری هست که بشه فرمان کلیک رو روی تکست باکس تو اینترنت اجرا کنه؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار miniator
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    يه جاي سرسبز
    پست
    139

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    سلام !
    ميشه به من بگيد آيا مي شه يك نوشته خاص از يك سايت رو تو يك تكست باكس نشون داد !؟ همينطور يه تصوير رو توپيكچرباكس لود كرد ؟؟

  19. #19

    Cool نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط miniator مشاهده تاپیک
    سلام !
    ميشه به من بگيد آيا مي شه يك نوشته خاص از يك سايت رو تو يك تكست باكس نشون داد !؟ همينطور يه تصوير رو توپيكچرباكس لود كرد ؟؟

    منم این کد رو نیاز دارم لطفا کمممممممممک


    در ضمن من یک نرم افزار ارسال نظر برای بلاگفا درست کردم میتونید نگاه کنید!!!!

    https://barnamenevis.org/showpo...1&postcount=63

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار 41134100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    ایالت متحده آستارا
    پست
    78

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    میشه یکی درباره این کدهای امنیتی (عکس) توضیح بده
    و بگه چطور میتونیم بیاریمشون تو برنامه

  21. #21
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    در رابطه با captcha (كدهاي امنيتي) كار ساده اي نيست. يا بايد دورشون زد كه خب خيلي مشكله. و يا بايد اعداد داخلشو خوند كه اين هم سخته. اگر هم اين كار قابل انجام باشه آقاي شيرازي (مديربلاگفا) دستشون درد نكنه هرچند وقت سايز اعداد يا فونتشونو تغيير مي دند يا بعضي وقتها اعداد فارسي هستند بعضي وقت ها هم انگليسي كه در كل كارو مشكل ميكنه.
    اكثر اسپمرهاي بلاگفا فعلاً به گونه اي هستند كه بايد كدهارو كاربر واردكنه كه سرعت انجام كارو خيلي خيلي كاهش ميده.

    دقت كنيد كه كدهاي captcha ي بلاگفا چندان مشكل نيستند و تجزيه و تحليل اعداد كار چندان سختي نيست.(البته درصورتي كه اينقدر تغييرش ندند) براي اين كار اون تصوير رو به پنج قسمت مساوي تقسيم مي كنيد و هر قسمت رو پردازش مي كنيد. به اين صورت:

    با استفاده از يك آرايه سه بعدي مقدار RGB تمام نقاط رو در مياريد و در آرايه قرار ميديد. سپس با يك آرايه ديگر كه از قبل مقادير صحيح يك عدد درش قرار داره مقايسه مي كنيد. و ميزان شباهت رو بر مي گردونيد. درواقع شما براي اعداد 0 تا 9 بايد ده آرايه سه بعدي داشته باشيد كه مقادير RGB اين اعداد در آنها ذخيره شده و RGB اون قسمت هارو باهاشون مقايسه مي كنيد.
    در مورد بدست آوردن ميزان شباهت كه كار نسبتاً سختي هست، چون هيچ وقت مقادير دو آرايه مورد مقايسه منطبق بر هم نيستند.

    بنده هيچ وقت چنين اسمپري رو پابليك نكردم و نمي كنم، و قصدم تنها نشون دادن ضعف كدهاي captcha بلاگفا بود كه حتماً در آينده تغيير خواهند كرد.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  22. #22

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    من اون نرم افزاری که یه تصویر چند قسمت میکرد دیدم.درباره اون یه توضیح بدهید که چه جوری کار میکنه؟میشه پیکسل عکسها رو به دست آورد؟ واز روی اون تفاوتها رو فهمید؟

    خود بلاگفا این اعداد رو چه جوری عوض میکنه؟

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار 41134100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    ایالت متحده آستارا
    پست
    78

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    در رابطه با captcha (كدهاي امنيتي) كار ساده اي نيست. يا بايد دورشون زد كه خب خيلي مشكله. و يا بايد اعداد داخلشو خوند كه اين هم سخته. اگر هم اين كار قابل انجام باشه آقاي شيرازي (مديربلاگفا) دستشون درد نكنه هرچند وقت سايز اعداد يا فونتشونو تغيير مي دند يا بعضي وقتها اعداد فارسي هستند بعضي وقت ها هم انگليسي كه در كل كارو مشكل ميكنه.
    اكثر اسپمرهاي بلاگفا فعلاً به گونه اي هستند كه بايد كدهارو كاربر واردكنه كه سرعت انجام كارو خيلي خيلي كاهش ميده.

    دقت كنيد كه كدهاي captcha ي بلاگفا چندان مشكل نيستند و تجزيه و تحليل اعداد كار چندان سختي نيست.(البته درصورتي كه اينقدر تغييرش ندند) براي اين كار اون تصوير رو به پنج قسمت مساوي تقسيم مي كنيد و هر قسمت رو پردازش مي كنيد. به اين صورت:

    با استفاده از يك آرايه سه بعدي مقدار RGB تمام نقاط رو در مياريد و در آرايه قرار ميديد. سپس با يك آرايه ديگر كه از قبل مقادير صحيح يك عدد درش قرار داره مقايسه مي كنيد. و ميزان شباهت رو بر مي گردونيد. درواقع شما براي اعداد 0 تا 9 بايد ده آرايه سه بعدي داشته باشيد كه مقادير RGB اين اعداد در آنها ذخيره شده و RGB اون قسمت هارو باهاشون مقايسه مي كنيد.
    در مورد بدست آوردن ميزان شباهت كه كار نسبتاً سختي هست، چون هيچ وقت مقادير دو آرايه مورد مقايسه منطبق بر هم نيستند.

    بنده هيچ وقت چنين اسمپري رو پابليك نكردم و نمي كنم، و قصدم تنها نشون دادن ضعف كدهاي captcha بلاگفا بود كه حتماً در آينده تغيير خواهند كرد.

    من با دستی وارد کردنش مشکل ندارم
    لطف میکتید اگه یه نمونه بزارید که کد امنیتی تو برنامه باشه.(تو یه img یا pic یا هر چیز دیگه ای غیر از صفحه خود نظرات بلاگفا)

  24. #24

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    سلام. نيازي به استفاده از Sendkeys نيست.
    از بخش كامپوننت ها microsoft internet controls رو اضافه كنيد.
    بعد از تنظيمات WebBrowser و باز كردن صفحه موردنظر. براي پر كردن فيلدها:

    WebBrowser1.Document.Forms(0).elements("FieldName").Value = Text1.Text
    FieldName نام فيلدي هست كه تو صفحه وب قرار داره مي تونيد نامش با زدن view page source پيدا كنيد.
    براي كليك كردن رو دكمه ها هم:

    WebBrowser1.Document.Forms(0).elements("ButtonName").Click
    من این کار رو انجام دادم ولی اررور داد.
    اررور : Object variable or with block variable not set
    لطفا یک سورس بزارید که به یک فرم متن رو وارد کنه. یک سایت دلخواه رو هم تو سورس بزارید که چندین فیلد داشته باشه که پر شه و آنها را پر کنه

  25. #25
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط warden مشاهده تاپیک
    من این کار رو انجام دادم ولی اررور داد.
    اررور : Object variable or with block variable not set
    لطفا یک سورس بزارید که به یک فرم متن رو وارد کنه. یک سایت دلخواه رو هم تو سورس بزارید که چندین فیلد داشته باشه که پر شه و آنها را پر کنه
    احتمالاً اسم فيلدهايي كه وارد مي كنيد صحيح نيست.
    نمونه زير رو ببينيد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  26. #26
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط 41134100 مشاهده تاپیک
    من با دستی وارد کردنش مشکل ندارم
    لطف میکتید اگه یه نمونه بزارید که کد امنیتی تو برنامه باشه.(تو یه img یا pic یا هر چیز دیگه ای غیر از صفحه خود نظرات بلاگفا)
    https://barnamenevis.org/showpo...85&postcount=2
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  27. #27

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    در مورد پردازش Captcha روش مقایسه آرایه ای زیاد مناسب به نظر نمی رسه . اگه حتی 80% هم تشابه در مقایسه پیدا بشه بازم قابل اطمینان نیست . اگه مسئله رنگ هم وجود داشته باشه می تونیم تصویر رو سیاه و سفید کرده و نقاطی با میزان تشابه بیشتر به رنگ مشکی رو کاملاً مشکی و نقاطی با میزان تشابه بیشتر به رنگ سفید رو کاملاً سفید کنیم .
    از نظر من روش تطبیق بهترین روش می تونه جوابگو باشه . به این معنا که ما باید از قبل لیست کامل اعداد رو در قالب تصویر های سیاه و سفید تهیه کنیم . مثلاً برای عدد 8 اگر 2 حالت فارسی و انگلیسی وجود داره هر دو حالت رو در قالب مختصات X و Y نقاط تیره ، در آرایه ذخیره می کنیم . بعد از اینکار همونطور که دوستمون گفتن برای بلاگفا ، تصویر Captcha رو به 5 قسمت تقسیم می کنیم . از سمت چپ شروع می کنیم و مختصات هر کدام از عددها رو در قالب مختصات X و Y نقاط تیره ، در آرایه های از پیش تعیین شده ذخیره می کنیم . نهایتاً با استفاده از یک Picturebox با رنگ پس زمینه سفید ، ابتدا نقاط موجود در آرایه ی Captcha رو با رنگ مشکی روی کنترل چاپ می کنیم و بعد از اون ، نقاط موجود در آرایه هایی که از قبل به عنوان اعداد نمونه ذخیره کرده بودیم رو با رنگ سفید روی نقاط قبلی چاپ می کنیم یا در واقع روی هم منطبق می کنیم . در آخر دلیلی که نشون میده عدد نمونه ی ما به چه میزان به عدد Captcha شبیه هست ؛ تعداد نقاط سیاه باقی مونده هستن . در نتیجه هر چی تعداد نقاط سیاه کمتر باشند مشخص میشه که تصویر نمونه ما به عدد Captcha شباهت بیشتری داره .
    البته این روش هم 100% مورد تایید نیست. و همونطور که می دونید ما با اعداد سروکار نداریم و هر لحظه تغییرات کوچیک در تصاویر می تونه باعث اختلال در کارکرد کد بشه . ضمناً یه مسئله خیلی مهم هم در روش های این چنینی و کلاً پردازش تصویر مطرحه و اونم قدرت ریزپردازنده ی کامپیوتری هست که کد روی اون اجرا میشه . پس با این اوصاف به نظر میرسه فعلاً وارد کردن کدهای امنیتی به صورت دستی از لحاظ زمانی و مالی به صرفه تر خواهد بود.

  28. #28

    نقل قول: ارسال متن به اینترنت

    xxxxx_xxxxx لطفا آیدی یاهو خودتون را به من با پ خ بفرستید من به شما نمیتونم پیام خصوصی بفرستم.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •