نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: صدا دار کردن دکمه ضربدر هنگام خروج از فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    صدا دار کردن دکمه ضربدر هنگام خروج از فرم

    سلام

    چه طور میتونم یک فرم طراحی کنم که هنگام خارج شدن صدابده

    یعنی وقتی کاربر روی ضربدر کلیک کرد صدای تیک بده

    لطفا کمی در مورد اموزش ساختskin توضیح دهد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: صدا دار کردن دکمه ضربدر هنگام خروج از فرم

    سلام به همه
    دوست عزیزم می خواین این صدا فقط موقعی که دکمه ضربدر (به معنی بستن فرم) زده میشه صدا بخش بشه یا در کل وقتی که فرم به هر روشی (مثلا alt+f4) اتفاق بیفته؟ اگه پاسختان همه روشها باشه باید عرض کنم که از رویداد (event) که تو خود کلاس فرم هست استفاده کنین یعنی از Form.formClosing یه اونت درست کنین و تو اون رویداد از کلاس مدیا صدای مورد نظرتون رو پخش کنین!
    فقط نکته که من از سوالتون درک نکردم این بود که کدوم قسمت کار براتون سوال بود: کنترل رویداد بسته شدن فرم یا پخش کردن صدا؟
    ضمنا اگر هم نیاز به توضیح بیشتر یا حتی راهنمایی با کد مورد نظر داشتین در خدمتیم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vahid.bz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    همدان
    سن
    34
    پست
    243

    نقل قول: صدا دار کردن دکمه ضربدر هنگام خروج از فرم

    سلام
    این کد صدا


    using System.Media;

    SystemSounds.Beep.Play();

    SystemSounds.Hand.Play();

    بقیه صداهاروبهروش مشابه امتحان کن توی هر رویدادی که می خوای

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    نقل قول: صدا دار کردن دکمه ضربدر هنگام خروج از فرم

    سلام
    من تازه برنامه نویسی ویندوز شروع کردم تا حالا وب انجام می دادم اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین

    اگر بخوام دکمه ها صدا دار بشن چه کار باید بکنم
    تمام دکمه ها

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vahid.bz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    همدان
    سن
    34
    پست
    243

    نقل قول: صدا دار کردن دکمه ضربدر هنگام خروج از فرم

    صدا دارکردن دکمه ی ضربدر:
    در پنجره ی propertiesرو ی شکل رویدادها(که شکل یک رعدوبرق زرد رنگه)کلیک کن تا لیست رویدادها بیاد
    رویدادformclosingرواز لیست پیدا کنید روش دو بار کلیک کنید
    داخل تابعی که باز میشه یکی از صداها رو مثلآ()SystemSounds.Hand.play
    رو بنویس حالا با زدن دکمه ی ضربدر یه صدا میاد
    یادت نره در اول برنامت;using System.Media
    اضا فه کنی
    آخرین ویرایش به وسیله vahid.bz : سه شنبه 23 تیر 1388 در 11:05 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    نقل قول: صدا دار کردن دکمه ضربدر هنگام خروج از فرم

    ممنون
    این کارهم کردم اما جواب نداد این هم خطاش

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    نقل قول: صدا دار کردن دکمه ضربدر هنگام خروج از فرم

    property value is not valid

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار vahid.bz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    همدان
    سن
    34
    پست
    243

    نقل قول: صدا دار کردن دکمه ضربدر هنگام خروج از فرم

    من امتحان کردم جواب داد
    یه بار دیکه به تابع ها دقیق نگاه کن

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    نقل قول: صدا دار کردن دکمه ضربدر هنگام خروج از فرم

    باز هم نشد میتونی یک نمونه داخل سایت قرار بدی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار vahid.bz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    همدان
    سن
    34
    پست
    243

    نقل قول: صدا دار کردن دکمه ضربدر هنگام خروج از فرم

    اینم یه نمونه ازش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    نقل قول: صدا دار کردن دکمه ضربدر هنگام خروج از فرم

    ممنون

    انگار برای من صداش نمیاد این هم جواب نداد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •