نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: خطا در My SQL

  1. #1

    خطا در My SQL

    سلام دوستان
    من مشکلی در رابطه با my sql داشتم به این صورت که با پیغام خطای زیر مواجه شدم



    Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'p' (4) in /home/user/public_html/inc/dbClass.php on line 19


    Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/user/public_html/inc/dbClass.php on line 34

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: خطا در My SQL

    dbClass.php

    <?php
    class content
    {
    var $result;
    var $result2;
    var $result3;
    var $allresult;

    function OpenCon ($DBInfo)
    {
    global $con;
    if ( !list($dbuser, $dbpass, $dbhost) = split ('-', $DBInfo) )
    {
    return false;
    }
    else
    {
    if ( !$con = mysql_connect ($dbhost, $dbuser, $dbpass) )
    {
    return false;
    }
    else
    {
    return true;
    }
    }
    }

    //---
    function OpenDB ($dbname)
    {
    global $con, $dbname;
    if ( !mysql_select_db($dbname, $con) )
    {
    return false;
    }
    else
    {
    return true;
    }
    }

    //---
    function CloseCon ()
    {
    global $con;
    if ( !mysql_close ($con) )
    {
    return false;
    }
    else
    {
    return true;
    }
    }

    //---
    function query ($sql)
    {
    global $con;
    if ( $this-> result = mysql_query ($sql) )
    {
    return true;
    }
    else
    {
    return false;
    }
    }

    //---
    function fetchArray ()
    {
    return (@mysql_fetch_array ($this-> result));
    }

    //---
    function error ()
    {
    global $con;
    return (@mysql_error ($con));
    }

    //---
    function NumRows ($query)
    {
    global $con, $dbname;
    return @mysql_num_rows ($query);
    }

    //---
    function query2 ($sql)
    {
    global $con;
    if ($this-> result2 = mysql_query ($sql)) {
    return true;
    } else {
    return false;
    }
    }

    //---
    function fetchArray2 ()
    {
    return (@mysql_fetch_array ($this-> result2));
    }
    //---
    function error2 ()
    {
    global $con;
    return (@mysql_error ($con));
    }

    //---
    function query3 ($sql)
    {
    global $con;
    if ($this-> result3 = mysql_query ($sql))
    {
    return true;
    }
    else
    {
    return false;
    }
    }

    //---
    function freeResult3 ()
    {
    mysql_free_result ($this-> result3);
    }

    //---
    function fetchArray3 ()
    {
    return (@mysql_fetch_array ($this-> result3));
    }

    //---
    function error3 ()
    {
    global $con;
    return (@mysql_error ($con));
    }

    //---
    function GetRows ($sql)
    {
    global $con;
    $result = mysql_query ($sql);
    return mysql_num_rows ($result);
    }

    //---
    function GetRow ($sql)
    {
    global $con;
    $result = @mysql_query($sql);
    return (@mysql_fetch_array ($result));
    }

    //---
    function GetRowValue ($sql, $field)
    {
    global $con;
    $result = mysql_query ($sql);
    $row = mysql_fetch_array ($result);
    return $row[$field];
    }

    //---
    function GetUserInfoByID ($id)
    {
    global $con;
    $sql = "SELECT * FROM `admin` WHERE 1 AND `usr_id` = $id LIMIT 1";
    $result = mysql_query ($sql);
    $row = mysql_fetch_array ($result);
    return $row;
    mysql_free_result ($result);
    }

    }
    ?>

  3. #3

    نقل قول: خطا در My SQL

    خطا واضحهه.
    نوشته امکان ارتباط با دیتابیس (تابع mysql_connect) وجود نداره چون مقدار پارامتر host که حاوی حرف p هست، غلطه و وجود نداره.
    اول مقدار متغیر DBInfo رو چک کنید و بعد مقدار متغیر dbhost.

    درضمن دفعه بعد، کدهاتون رو داخل تگ code بذارید که خونده شه.

  4. #4

    نقل قول: خطا در My SQL

    آقا اگه می شه واضح تر بگید که من تازه کار هم متوجه شم.
    اگه می شه دقیق تر بگید کجاش رو تغییر بدم یا اینکه نمونه کد درستش رو بزارید.
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله navidAhwaz : پنج شنبه 25 تیر 1388 در 21:25 عصر

  5. #5

    نقل قول: خطا در My SQL

    در ضمن توی لوکال هم ارروری نمی ده.

  6. #6

    نقل قول: خطا در My SQL

    اینرو در تابع OpenCon در خط اول قرار بدید:
    die( var_dump($DBInfo) );

    این دستور باعث توقف برنامه میشه و خروجی شبیه اینه:
    hostname-username-password
    که خطا میگه مقدار hostname غلطه! با هاستینگتون تماس بگیرید بگید برای ارتباط با دیتابیس، مقدار host رو چی قرار بدم.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: خطا در My SQL

    ببخشید از شما این سوال را میپرسم!!!!
    اصلا به درستی table ها را ایحاد کردی روی هاست جدیدتون؟

    مشکل با host داره !!!!!

  8. #8

    Lightbulb نقل قول: خطا در My SQL

    نقل قول نوشته شده توسط mohsenw700 مشاهده تاپیک
    ببخشید از شما این سوال را میپرسم!!!!
    اصلا به درستی table ها را ایحاد کردی روی هاست جدیدتون؟

    مشکل با host داره !!!!!
    سایت کاملا بالاست و هیچ مشکلی در کارکرد نداره و کاملا با دیتابیس ارتباط داره ولی روی سرور که میاد این اررور رو می ده
    در ضمن سرور هم مشکلی نداره چون توی 4 تا هاست برنامه تست شده و همین پیغام خطا رو داده
    مطمئنا مشکل از برنامست.

  9. #9

    نقل قول: خطا در My SQL

    اساتید من اگر یه کدی بهم بدید که فقط پیغام خطا ها نمایش داده نشن کافیه چون مشکلی با کارکرد برنامه ندارم
    فقط این پیغام بالای هدر سایت نمایش داده می شه.
    با تشکر از راهنمایی های ارزشمند شما.

  10. #10

    Post نقل قول: خطا در My SQL

    نقل قول نوشته شده توسط امیـرحسین مشاهده تاپیک
    اینرو در تابع OpenCon در خط اول قرار بدید:
    die( var_dump($DBInfo) );

    این دستور باعث توقف برنامه میشه و خروجی شبیه اینه:
    hostname-username-password
    که خطا میگه مقدار hostname غلطه! با هاستینگتون تماس بگیرید بگید برای ارتباط با دیتابیس، مقدار host رو چی قرار بدم.
    این رو هم امتحان کردم مقادیر hostname-username-password رو جلوی عبارت استرینگ بهم نمایش داد.
    با تشکر

  11. #11

    نقل قول: خطا در My SQL

    آقا درست شد

    داشتم توی انجمن php می گشتم یه مبحثی مدیران ایجاد کردند به اسم
    بدست گیری خطاها در PHP
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=79716

    اونجا musiox گفته

    نقل قول نوشته شده توسط musiox مشاهده تاپیک
    توی php.ini می تونی display_errors با off تنظیم کنی. یا می تونی از
     error_reporting(0);

    استفاده کنی . برای لاگ هم که از error_log توی همون هندلری که نوشتی استفاده کنی.بهتره از حالت پیش فرضش که syslog هست استفاده نکنی بجاش توی یه فایلی که خودت می خوای لاگ رو ذخیره کنی . اگه برنامه نویسی OO می کنی می تونی از اطلاعات debug_backtrace هم استفاده کنی .
    منم از این کد:
     error_reporting(0);

    در قسمت:
     
    function OpenCon ($DBInfo)
    {
    error_reporting(0);
    global $con;

    استفاده کرم الان هم برنامه درست کار می کنه هم اینکه خطا نمی ده.

    با تشکر.

    در ضمن اگر دلیل قاطعانعی کسی می تونه بگه که بدون استفاده از این کد بتونیم خطا رو درست کنیم اعلام کنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •