نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: bind کردن progressbar

  1. #1

    bind کردن progressbar

    سلام دوستان
    یه progressbar رو فرمم دارم که میخوام bind بشه به یه جدول از دیتا بیسم میخوام با کد نویسی این عمل رو انجام بدم چه طوری میشه که با کلیک روی فلش بالایی بره به رکوردهای بعدی و با کلیک روی فلش پایین بره به رکوردهای قبلی؟

  2. #2

    نقل قول: bind کردن progressbar

    کسی نظری نداره؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: bind کردن progressbar

    سلام
    مستقیم نمی توان یک ProgressBar را با یک فیلد جدول متصل کرد ولی با کمی کد نویسی میشود.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: bind کردن progressbar

    سلام
    یه چیزی شبیه این روش :

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    this.progressBar1.Value = MyValue();
    }
    private int MyValue()
    {
    SqlConnection C = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=YourDB;Integrated Security=True");
    C.Open();
    return int.Parse(new SqlCommand("Select YourField From YourTable Where YourID=1", C).ExecuteScalar().ToString());
    }

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: bind کردن progressbar

    مگه با Progressbar هم با جدول بایند میشن ؟؟؟

    فلش بالایی و پایینی کجا هستن اونوقت ؟؟؟

    نکنه منظورتون Navigationbar هست ؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: bind کردن progressbar

    بله حق با شماست واقعا شرمنده ام که به اسم کنترلم دقت نکردم متاسفم کنترلی که منظور من بود numericUpDown است این رو نمیدونم چطوری بایند کنم؟
    باز هم معذرت میخوام

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: bind کردن progressbar

    سلام
    باز هم همان پاسخ قبلی است ولی کمی کد عوض میشود :

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    this.numericUpDown1.Value = MyValue();
    }
    private decimal MyValue()
    {
    SqlConnection C = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=YourDB;Integrated Security=True");
    C.Open();
    return decimal.Parse(new SqlCommand("Select YourField From YourTable Where YourWhere...", C).ExecuteScalar().ToString());
    }

  8. #8

    نقل قول: bind کردن progressbar

    ممنونم از پاسختون ولی حالا چطوری محدودش کنم در حرکت به بالا و پایین چون من مثلا داخل جدول دیتا بیسم 10 تا رکورد بیشتر ندارم ولی این تا هر چند تا که بخواد بالا افزوده میشه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: bind کردن progressbar

    سلام
    اینطوری :

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    this.numericUpDown1.Minimum = 0;
    this.numericUpDown1.Maximum = 10;
    this.numericUpDown1.Value = MyValue();
    }

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: bind کردن progressbar

    من که بازم نفهمیدم شما می خوای چی کار کنی ؟؟؟

    اما حدسم اینه که می خوای رکوردهات مثلا با توجه به ID اونها داخل یه NUMERICUPDOWN نشون بدی ، بعد هر کدوم انتخاب شد مثلا اطلاعات مربوط به اون ردیف یه جایی نمایش داده بشه ؟ درسته ؟

    به هر حال اگه بیشتر توضیح بدی که کلا می خوای چکار کنی بهتر میشه کمک کرد .
    راستی من نگاه کردم . میشه بایندش کرد . چطور شما میگی نمیشه !!!
    در بخش ویژگی های NumericUpDown و در بخش Data و آنجا هم در بخش DataBinding و براحتی اونجا این کار انجام میشه .
    ببین اگه تا اینجاش درست میشه بریم سر وقت محدود کردنش .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •