نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه فراخوانی یک فایل exe از داخل برنامه (فوری فوری ....)

  1. #1

    نحوه فراخوانی یک فایل exe از داخل برنامه (فوری فوری ....)

    من چطور می توانم یک فایل exe را از داخل برنامه فراخوانی کنم مثلا از داخل یک فرم با فشردن یک کلید این فایل که خود یک برنامه اجرایی است اجرا گردد . لطفا سریع جواب دهید :sad2: :sad2: :sad2:

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    iran-h- h pomp 18 -p6
    پست
    13

    دوتا راه حل داری یه قدیمی باز مانده از وی بی 6 و یه بهترش

    هم از طریق شل مثل shell("c:\temp\app.exe")l
    و هم از طریق prosess در برگ نشان کامپوننتها در نوار ابزار
    البته دومی بهتر است و اولی قدیمی و دومی کنترل بهتری رو فایل اجرایی به شما می دهد . روی این کنترل کلید اف1 را بزن کلی توضیح ساده با مثال داره.
    از همدان :flower:

  3. #3
    سلام .
    از طریق کد زیر میتونید یک فایل EXE را اجرا نمایید :

    System.Diagnostics.Process.Start("FilePath"&#4  1;
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeedIRHA
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Eclipse
    سن
    38
    پست
    605
    سلام دوستان
    ممنون از اینکه کمک کردین چون این خیلی به درده منم میخورد !
    اما چیزی که هنوز برایه من جای سؤال داره اینه که از اونجا که خوده شما هم میدونین
    در هر کامپیوتری ممکنه فایل تو drive متفاوتی باشه !
    مسلن اگر بخوایم "CMD.exe" رو مسلن CALL کنیم !
    تو کامپیوتر من ویندوز XP در drive d --- هستش
    چی کار میشه کرد که در هر کامپیوتری که این برنامه اجرا بشه "CMD" رو اجرا کنه و
    Windows\system32\cmd.exe رو خودش پیدا کنه ؟!؟!؟! :sorry: :sad2:

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    iran-h- h pomp 18 -p6
    پست
    13

    کلاس system.enviorment رو امتحان کن جوابت رو میگیری.

    تا اونجایی که یادم میاد path مربوط به ویندوز چیزی جز نام پوشه های بعدی رو نمی خواد.
    ولی در هر صورت کلاس system.enviorment رو امتحان کن جوابت رو میگیری.
    path مربوط به فایل اجرایی برنامه خوت هم رو که میدونی application.startuppath
    سعی کن کدهایی که دیگران بهت میدن خودت بازنویسی کنی چون کپ زدن کدها برای یک تازه کار یه سمه. من خودم دچار این مشکل هستم. :flower:

  6. #6

    تشکر فراوان

    دوستان عزیزم خیلی خیلی ممنون که پاسخم رو دادید و مشکلم را حل کردید :sunglass: :wink: :reading: :D :D :D :D

  7. #7
    Windows\system32\cmd.exe رو خودش پیدا کنه ؟!؟!؟
    بله . برای اجرا کردن فایلی که در داخل پوشه System32 کامپیوتر کاربر موجود است تنها کافی است که نام آن فایل را به جای FilePath بنویسید :

            System.Diagnostics.Process.Start("cmd.exe"&#41  ; ' Runs Command Prompt
    System.Diagnostics.Process.Start("calc.exe"&#4 1; ' Runs Calculator


    و همچنین برای پیدا کردن مسیر پوشه های مختلف در کامپیوتر کاربر میتونید از کلاس Environment و تابع GetFolder استفاده نمایید . این تابع یک آرگومان از نوع مقدار شمارشی Environment.SpecialFolder را میپذیرد که دارای 22 ثابت شمارشی میباشد :

    Desktop =0
    Programs =2
    Personal =5
    Favorites =6
    Startup =7
    Recent =8
    SendTo =9
    StartMenu =11
    MyMusic =13
    DesktopDirectory =16
    MyComputer =17
    Templates =21
    ApplicationData =26
    LocalApplicationData =28
    InternetCache =32
    Cookies =33
    History =34
    CommonApplicationData =35
    System =37
    ProgramFiles =38
    MyPictures =39
    CommonProgramFiles =43
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار saeedIRHA
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Eclipse
    سن
    38
    پست
    605
    ممنون از تمام دوستان!!!!!!!! :sunglass: :mrgreen:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •