نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: طریقه آپلود عکس در php و ذخیره آدرس در mysql

  1. #1

    طریقه آپلود عکس در php و ذخیره آدرس در mysql

    سلام دوستان
    من یه فرم برای ارسال عکس دارم که آپلود نمی کنه

    اگر می شه راهنماییم کنید

    کد فیلد آپلود عکس در فرم این هست:



    <form method="POST" action="" name="addForm" enctype="multipart/form-data">
    <table border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" width="450">
    <tr>
    <td valign="top" >
    <table cellpadding="1" cellspacing="3" width="100%" >
    <tr>
    <td valign="top">تصوير:</td>
    <td><input class="inputbox" type="file" name="pic" size="40" />
    <br>تنها فايلهاي JPG قابل قبول مي باشند</td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td >
    <center><input type="submit" name="submitbtn" class="txt" style="width:40px; border-bottom-width:2px;background-color:#FFFFCC; color:#0000FF; font-family:Tahoma, "Times New Roman", Times, serif " value="ثبت" /></center></td>
    </tr>
    </table>
    <input type="hidden" name="user_id" value="'.$_SESSION['UserID'].'" />
    <input type="hidden" name="date" value="'.jmaketime().'" />
    <input type="hidden" name="pic" value="'.$AdsDetail['pic'].'" />
    <input type="hidden" name="Form" value="Submitted" />
    </form>



    تیبل دیتابیس اینه:



    CREATE TABLE `ads` (
    `id` BIGINT NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
    `pic` VARCHAR( 250 ) NOT NULL ,
    PRIMARY KEY ( `id` )
    ) TYPE = MYISAM ;




    و توی سایت به این صورت لود می شه:



    <img alt="'.$Row['title'].'" border="0" src="images/ads/'.$Row['pic'].'" />


  2. #2

    نقل قول: طریقه آپلود عکس در php و ذخیره آدرس در mysql

    در ضمن توی کد صفحه فرم یک جمله شرطی وجود داره :




    if ( (isset($_POST['Form'])) && ($_POST['Form'] == "Submitted"))
    {
    if ( $_FILES['pic']['name'] !== "" )
    {
    if ( $_FILES['pic']['type'] == "image/jpeg" )
    {
    $ext = strstr ($_FILES['pic']['name'], ".");
    $name = time().$ext;
    CreateThumb($_FILES['pic']['tmp_name'], "images/ads/", $name, 130);
    }
    else
    {
    $error = false;
    $AddPage .= "<div id='error'>تنها فايلهاي JPG قابل قبول مي باشند</div>";
    }
    }



    و زمانی که فیلد فرم رو برای ارسال عکس پر می کنیم و آدرس یک عکس رو می دیم می گه که :

    تنها فايلهاي JPG قابل قبول مي باشند

    در حالی که آدرس عکس jpg رو می دم.

    منتظر جواب اساتید هستم.
    با تشکر

  3. #3

    نقل قول: طریقه آپلود عکس در php و ذخیره آدرس در mysql

    دوستان کسی نیست؟!

  4. #4

    نقل قول: طریقه آپلود عکس در php و ذخیره آدرس در mysql

    در این قسمت
     if ( $_FILES['pic']['name'] !== "" )
    این عبارت رو

    !==""

    به این
    !=""
    تغییر بده ببین درست میشه یا نه؟

  5. #5

    نقل قول: طریقه آپلود عکس در php و ذخیره آدرس در mysql

    نه
    این رو هم تغییر دادم درست نشد.

  6. #6

    نقل قول: طریقه آپلود عکس در php و ذخیره آدرس در mysql


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ahmadbadpey
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    homePage
    سن
    34
    پست
    299

    نقل قول: طریقه آپلود عکس در php و ذخیره آدرس در mysql

    دوست عزیز همانطور که saeid99 هم اشاره کردند برای شناختن تصاویری از نوع jpg در IE شما باید به صورت زیر عمل کنید .
    عبارت
    if ( $_FILES['pic']['type'] == "image/jpeg" )

    رو به :
    if ( $_FILES['pic']['type'] == "image/jpeg" || $_FILES['pic']['type'] == "image/pjpeg")

    تغییر بدین .
    در IE از image/pjpeg و برای mozila و غیره از image/jpeg استفاده کنید .

  8. #8

    نقل قول: طریقه آپلود عکس در php و ذخیره آدرس در mysql

    توی دیتا بیس بجای varchar از blob استفاده کن

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: طریقه آپلود عکس در php و ذخیره آدرس در mysql

    این کار توی یک تاپیک انجام شده و کاملا کد جواب میده.میتونین از اون استفاده کنین. شما عملا فایلی آپلود نکردین باید از تابعmove_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],
    "upload/" . $_FILES["file"]["name"]); هم استفاده کنین.
    موفق باشی
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=179928

  10. #10

    نقل قول: طریقه آپلود عکس در php و ذخیره آدرس در mysql

    سلام , یه سوال چند وقتیه باهاش درگیرم .
    فرض کنیم سه تا کاربر عکس پروفایلشون رو مثلا گذاشتن ali.png , حالا وقتیکه که می خواهیم به عکسها دسترسی داشته باشیم از کجا بفهمیم که کدام فایل مال کدام کاربره ؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    etc/shadow/
    پست
    335

    نقل قول: طریقه آپلود عکس در php و ذخیره آدرس در mysql

    ببین دوست عزیز این روش ها مال 6 سال پیشه.اگه بخوای ازشون استفاده کنی نه تنها سایتت بلکه کل سرورت و با خاک یکسان میکنن هکر ها.
    آخه کدوم آدم عاقلی فایل با هیدرش برسی میکنه؟اگه شل آپلود کنند با هیدر عکس چی؟؟

  12. #12

    نقل قول: طریقه آپلود عکس در php و ذخیره آدرس در mysql

    سلام این خطا معنیش چیه ؟؟؟؟؟
    Notice: Undefined index: a in C:\xampp\htdocs\action.php on line 3

    Notice: Trying to access array offset on value of type null in C:\xampp\htdocs\action.php on line 3

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: طریقه آپلود عکس در php و ذخیره آدرس در mysql

    میگه تو آرایه خونه ای با کلید a نیست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •