نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال درباره ی Grid خفن

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Alt+F4
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    سن
    38
    پست
    54

    Question سوال درباره ی Grid خفن

    سلام ؛
    میخواستم داخل سلولهای یه Grid ( DataGridview یا هرGrid دیگه ای ) از CheckBox و TextBox استفاده کنم.روش کار چه شکلی می تونه باشه؟ یعنی داخل هر سطر از Grid ،تو یه خانه از اون CheckBox و یه خانه ی دیگش TextBox باشه و بشه با اونا کار کرد.
    شرح برنامه:
    یک لیست از کالاها دارم که از DataBase پر میشه. کاربر باید بتونه هر کدوم از کالاها رو انتخاب بکنه (برای این منظور CheckBoxلازم دارم ) و باید بتونه تعداد کالای مورد نظر رو بغل اون وارد بکنه(برای ای منظور TextBox لازم دارم ).
    یه راه حلی که اول به ذهنم رسید این بود که به تعداد کالاهای داخل DataBase، یه CheckBox و TextBox و یه label برای نوشتن اسم اون کالا ، روی صفحه ایجاد کنم.ولی این روش بسیار کند عمل میکنه و برای رکوردهای زیاد عملأ برنامه میخوابه.

    اگه راه حل دیگه ای درباره ی برنامه سراغ دارید منو بی خبر نذارید.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mohkami
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    نقل قول: سوال درباره ی Grid خفن

    سلام،
    همچین خفن هم نیست،
    شما به تعداد اجناست باید این 2 ستون را اضافه کنید:


    //ijade column checkboxi
    DataGridViewCheckBoxColumn chkcolumn = new DataGridViewCheckBoxColumn();
    chkcolumn.HeaderText = "انتخاب؟";
    dataGridView1.Columns.Add(chkcolumn);

    //ijade column textboxi baraye tedad
    DataGridViewTextBoxColumn txtcolumn = new DataGridViewTextBoxColumn();
    txtcolumn.HeaderText = "تعداد";
    dataGridView1.Columns.Add(txtcolumn);

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Alt+F4
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    سن
    38
    پست
    54

    نقل قول: سوال درباره ی Grid خفن

    جناب دستت درس خیلی حال دادی.
    ولی یه سوال؛ با این روش ستون ایجاد شدۀ تکست باکسی چه تفاوتی با ستون عادی داره؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mohkami
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    نقل قول: سوال درباره ی Grid خفن

    چاکریم لوتی
    هیچ فرقی نداره فقط ساخت این آسونتر از اونه، اون باید کلی چیزارو واسش تعیین کنی.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Alt+F4
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    سن
    38
    پست
    54

    نقل قول: سوال درباره ی Grid خفن

    و یه سوال دیگه:
    چطوری میشه از داخل کد برنامه به سلولهای grid دسترسی داشت و اونارو تغییر داد؟
    (برای مثال در یک خانه خاصیت check اون رو True کرد)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار f_pakzad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    185

    نقل قول: سوال درباره ی Grid خفن

    dataGridView1[0, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value = "True";

    مثلا اگر ستون اول شما از نوع چک باکس باشه این میاد اسن ستون رو تو سطر جاری true میکنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •