نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونگی قرار دادن عکس در خانه های دیتاگرید

  1. #1

    Question چگونگی قرار دادن عکس در خانه های دیتاگرید

    سلام به همه دوستان ، چطور میشه در خانه های دیتاگرید عکسی رو قرار داد ؟؟

    ممنون از راهنمایی شما !!!






  2. #2

    نقل قول: چگونگی قرار دادن عکس در خانه های دیتاگرید

    2 تا راه داری :

    عکس رو به نوع Image تبدیل کنی و به DataGridView ای که می خواهی ADD کنی .

    عکس رو به Image تبدیل کنی و به DataTable ای که می خواهی ADD کنی و DataTable رو به DataGridView لینک کنی البته با DataSet , DataView هم میشه فرقی نداره ...

    اگر کدش رو داخل کدام پیدا کنم براتون می ذارم

  3. #3

    Question نقل قول: چگونگی قرار دادن عکس در خانه های دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط hozouri مشاهده تاپیک
    2 تا راه داری :

    عکس رو به نوع Image تبدیل کنی و به DataGridView ای که می خواهی ADD کنی .

    عکس رو به Image تبدیل کنی و به DataTable ای که می خواهی ADD کنی و DataTable رو به DataGridView لینک کنی البته با DataSet , DataView هم میشه فرقی نداره ...

    اگر کدش رو داخل کدام پیدا کنم براتون می ذارم
    من با روش اول رفتم ، ولی جواب نداد (به دیتاگرید نوع عکس :System.Drawing ... اضافه

    میشه) ، ممنون میشم اگه در این مورد راهنمایی کنید ؟!!






  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: چگونگی قرار دادن عکس در خانه های دیتاگرید

    دوست عزیز سلام
    اول به دیتاگریدت یه ستون از نوع DataGridViewImageColumn اضافه کن. ویعدش توی رویداد لود یا هر رویداد دیگه ای که بعد ازون اجرا بشه عکست رو به سلولهای اون ستون مقدار دهی کنی
    for (int i = 0; i < dataGridView1.RowCount; i++)
    {
    switch (dataGridView1.Rows[i].Cells[2].Value.ToString()){
    case "Deleted":
    dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value=imageList1.Images[2];
    break;
    case "Not Deleted":
    dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value=imageList1.Images[3];
    break;
    default:
    dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value=imageList1.Images[0];
    dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Tag = "ok";
    break;}
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: چگونگی قرار دادن عکس در خانه های دیتاگرید

    شما به همون حالت ویزارد که دیتاگرید رو به بانکتون وصل کنین اگه توی بانک عکس داشته باشین خودش نمایش می ده...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •