نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پرسش های یک تازه کار در مورد PHP

  1. #1

    Question پرسش های یک تازه کار در مورد PHP

    با سلام خدمت دوستان برنامه نویس پی اچ پی و مخلفاتش.
    من یک تازه کار هستن یکی دو کتاپ آموزش پی اچ پی رو تا حالا خوندم(البته تقریبا کامل خوندم)
    یکی خود آموز پی اچ پی در 24 ساعت ویرایش دوم
    و دومی خود آموز پی اچ پی 5 نوشته دیوید اسکلار

    تا اونجایی که از برنامه نویس ها توی همین فروم ها شنیدم خوندن کتاب به تنهای فایده ای نداره و بایید همزمان با خواندن کتاب کد های پی اچ پی رو نیز آنالیز کرد.من مثل خیلی ها در آنالیز این کد ها مشکل دارم.و می خوام با اجازه ادمین فروم اینجا سوالاتم را در مورد آنالیز کد ها از استادان عزیز بپرسم.امیدوارم تاپیک رو با عنوان تاپیک تکراری پاک نکنند.
    شاید مرجع خوبی هم از آب در بیاد.

    اولین سوالم در مورد کد تماس با ما هست.

    این کد اکثرا در سه فایل جداگانه قرار می گیره:
    1- فایل فرم 2-فایل فید بک(اگر اشتباه نکنم) 3-فایلی که متغییر ها در اون قرار داده می شه تا ویرایش راحتر باشه.

    حالا من ساده ترین کدی که پیدا کردم در دو فایل بوده که در پایین قرار می دم.


    <form method="post" action="sendmail.php">
    Email: <input name="email" type="text" /><br />
    Message:<br />
    <textarea name="message" rows="15" cols="40">
    </textarea><br />
    <input type="submit" />
    </form>
    ----------------------------------------------------

    <?
    $email = $_POST['email'] ;
    $message = $_POST['message'] ;

    mail( "yourname@example.com", "Feedback Form Results",$message, "From: $email" );
    header( "Location: http://www.example.com/thankyou.html" );
    ?>

    در قسمت اول مشکلی نیست.اما در قسمت دوم که تابع mail هست می خواستم بدونم عبارت
    "Feedback Form Results" برای چیست؟

    در ضمن دومین اسکریپتی که برای یادگیری می توان بعد از فرم تماس با ما نوشت چیست؟

  2. #2

    نقل قول: پرسش های یک تازه کار در مورد PHP

    دوست عزیز، php.net خونه دوم ماست. همه توابع با توضیحات و مثال اونجا هستند.
    مثلا برای همین تابع: http://ir.php.net/manual/en/function.mail.php
    نوشته که دومین پارامتر این تابع subject ایمیل هست.

    درباره نحوه یادگیریتون. به نظر من از این کار صرف نظر کنید که تاثیر خیلی بدی می تونه داشته باشه. ممکنه یه اسکریپت پیچیده پیدا کنید که خیلی خوب نوشته شده باشه و ازش سر در بیارید و یه اسکریپت ساده که خیلی بد نوشته شده باشه که معمولا تمیز کدنویسی کردن رو اکثرا بلد نیستند.
    به نظر من این روش شما رو زده می کنه. بجای اینکه یه اسکریپت "تماس با ما" رو آنالیز کنید (که همین اسکریپت میشه به روشهای خیلی زیادی نوشته بشه)، خودتون یه اسکریپت اینجوری بسازید. هرجاش مشکل داشتید، بپرسید و در آخر با اسکریپتهای آماده مقایسه کنید. بهترین روش یادگیری، آنالیز کدها نیست، بلکه کدنویسی هستش!

  3. #3

    نقل قول: پرسش های یک تازه کار در مورد PHP

    برای یه تازه کار استفاده از php.net زیاد جالب نیست یکی از دلایلش مثال های زیادی هست که زده بعضی موقعه آدم رو گیج می کنه زبان اینگلیسیش هم که باعث افزایش این مشکل می شه.البته من زبانم بد نیست ولی وقتی رویه مسئله کار بخوای بکنی و زبانش هم اینگلیش باشه دیگه مشکل دو چندان میشه.حالا با این مترجم تازه گوگل یه تست می کنم.

    در مورد کد نویسی بایید بگم من از این کدی که گذاشتم قسمت اولش رو که چند تا فرم هست و کاری نداره خودم نوشتم.در ضمن جواب هم گرفتم .روی لوکال هاست تستش کردم و ایمیل رو سند کرد بدون مشکل.
    فقط نمی دونم منظور از عبارت "Feedback Form Results" چی هست.

    حالا جدا از این مثلا خوب اگر من بخوام یه اسکریپت rss خوان بنویسم بایید بدونم بایید از کجا شروع کنم ، این برنامه چطور عمل می کنه یا نه!!!
    واسه همین یه اسکریپت که خیلی کوچیک بود و فقط دو فایل رو داشت باز کردم تا چند خط اول داشتم خوب پیش می رفتم که به تعریف یه تابع بر خوردم که هیچ جوری نتونستم متوجه بشم چطور عمل می کنه.اینقدر شاخ و برگ داده بود به تابع که آدم قاطی می کنه.

    حالا بعد از اسکریپت تماس با ما چی بنویسم راحت هست؟برای قدم دوم :D

  4. #4

    نقل قول: پرسش های یک تازه کار در مورد PHP

    حالا بعد از اسکریپت تماس با ما چی بنویسم راحت هست؟برای قدم دوم !
    دوستان کسی راهنمایی نمی کنه؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    کرج
    پست
    128

    نقل قول: پرسش های یک تازه کار در مورد PHP

    سلام دوست عزیز من هم نظر دوستمون رو دارم
    اون خیلی خوبه و ایده جالبی هست.
    در ضمن من تجربه نخوندن مطالب انگلیسی رو
    دارم که مثل خر تو گل کیر می کنم آخرم مطالب انگلیسی
    کمکم میکنه.ولی این مطلب کد راحتی داره حتی بدون
    اون کتاب

  6. #6

    نقل قول: پرسش های یک تازه کار در مورد PHP

    اگه به قسمت بانک اطلاعاتی رسیدی میتونی کدی رو که نوشتی یه کم تغییر بدی و بجای اینکه بیای فرم رو ایمیل کنی به بانک بفرستی و اونجا ذخیرش کنی.به نظر من فعلاً چیزهای مختلف رو روی همین فرم تماس با ما تست کن تا بعداً چیزای یه کم پیشرفته تر رو بتونی بهتر درک کنی.ولی اگه اینجوری میخوای کار کنی میتونی روی اسکریپت "ثبت نام کاربر" کار کنی.و اونم خودش میتونه کلی شاخ و برگ بگیره.مثلاً captcha واسش درست کنی ، رو طراحی بانک تمرکز کنی ، روی امنیتش کار کنی ، ....
    ولی اگه کتاب خوندی بیا کد ها رو آنالیز کن و بعد یه کم خلاقیت به خرج بده و یه چیزایی که اونا ندارن رو بهشون اضافه کن.البته یادت نره که از صفر کد نوشتن بعد از یکی دوتا پروژه لازمه و اگه این کارو نکنی بعد از یه مدت ممکنه تنبل بشی!!!
    مشکلاتی رو که برمیخوری همین جا مطرح کن مطمئناً همه ی دوستان کمک خواهند کرد.

  7. #7

    نقل قول: پرسش های یک تازه کار در مورد PHP

    ممنون از راهنمایی دوستان.اگر اسکریپت ساده ای دارید از قبیل تماس با ما یا چیز راحتی که برای درک برنماه نویسی و آنالیز و فهم کد ها می تونه کمکم کنه اینجا قرار بدید.ممنون می شم

  8. #8

    نقل قول: پرسش های یک تازه کار در مورد PHP

    به نظر من کتاب زیر رو که میزارم بگیر با اون کار کن.هم تا دلت بخواد اسکریپت داره هم حرفه ای نوشته شده هم استاندارده هم کاربردیه هم ....خودت بگیرش ببین.
    http://www.forum.majidonline.com/sho...618#post829618
    اولی رو بگیر.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •