نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: یک روال و یک راهکار برای vsflex8 ?

  1. #1

    Lightbulb یک روال و یک راهکار برای vsflex8 ?

    سلام
    می خوام در vsflex8 زمانی که sort صورت میگیره یه عکس برای مرتب از بالا به پایین و یه عکس هم برای مرتب از پایین به بالا به سرستونی که کاربر کلیک می کنه اختصاص بدم .

    در Datagrid روال headClick وجود داشت که اشاره به زمانی داشت که کاربر بر روی سر ستون کلیک میکنه .
    حالا دو تا سوال:

    این روال (HeadClick) در vsflex8 چیه ؟

    برای مقایسه این دو عکس (مرتب سازی) باید اونها رو باهم مقایسه کرد راه مقایسه دو عکس با هم چیه؟

    ممنون

  2. #2
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: یک روال و یک راهکار برای vsflex8 ?

    از رويدادهاي AfterSort و BeforeSort كمك بگيريد.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  3. #3

    نقل قول: یک روال و یک راهکار برای vsflex8 ?

    من هم در برنامه های مختلفی که گرافیک بالایی دارن دیدم که Head مربوط به Grid را برمیدارن و خودشون از تعدادی Button استفاده میکنند بعضی ها هم از تعدادی Picture بطوری استفاده میکنند که کاربر متوجه نمیشه که بر روی چیزی غیر ار Head کلیک کرده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: یک روال و یک راهکار برای vsflex8 ?

    براي تفهيم بيشتر در رابطه با گفته دوستمون مي تونيد اين عكس رو ببينيد . كه از Button در اون استفاده شده .البته براي DataGrid هست ، اما براي vsflex هم ميشه استفاده كرد . در ضمن با اين تكنيك ظاهر گرافيكي تر و يك پارچه تري رو ايجاد مي كنيد .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5

    Smile نقل قول: یک روال و یک راهکار برای vsflex8 ?

    با سلام
    اما متاسفانه با قراردادن عكس روي header ستون ديگر قابليت resiaze را براي ستون نداريم.
    لطفاً يك راهكار ارائه نمائيد.

  6. #6

    نقل قول: یک روال و یک راهکار برای vsflex8 ?

    خود VS این آیکون رو داره دیگه برای چی می خواهید خودتونم بذارید ؟



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  7. #7

    نقل قول: یک روال و یک راهکار برای vsflex8 ?

    نقل قول نوشته شده توسط kama2222 مشاهده تاپیک
    با سلام
    اما متاسفانه با قراردادن عكس روي header ستون ديگر قابليت resiaze را براي ستون نداريم.
    لطفاً يك راهكار ارائه نمائيد.
    با هم راهی هست
    این ارها تکنیک های برنامه نویسیه دیگه
    میتونی وقتی Col هات Resize میشه عکس ها رو Resize کنی
    میتونی خصوصیت Resize غیر فعال کنی
    میتونی Button بزاری و اونو resize کنی
    و هزاران راه دیگه ، اگر نامفهوم بود بفرمایید توضیح بیشتر بدم

  8. #8

    نقل قول: یک روال و یک راهکار برای vsflex8 ?

    با تشکر از همه دوستان عزیزم
    پروژه ، ساخت گزارش ساز با کریستال ریپورت هست .

    ستونها به صورت داینامیک از DataDictionary پر می شوند در نتیجه نمیشه از Button روی Header ستونها استفاده کرد .

    در رابطه با مقایسه دو عکس نظرتون چیه ؟

    کمکی میتونید بکنید؟


    از رويدادهاي AfterSort و BeforeSort كمك بگيريد. 

    متوجه نمیشم وقتی کاربر روی head کلیک میکنه باید روالی وجود داشته باشه که فایر بشه

    خود VS این آیکون رو داره دیگه برای چی می خواهید خودتونم بذارید ؟ 


    میشه بیشتر توضیح بدید؟
    آخرین ویرایش به وسیله j.farazani : یک شنبه 04 مرداد 1388 در 15:04 عصر

  9. #9

    Smile نقل قول: یک روال و یک راهکار برای vsflex8 ?

    به دليل اينكه اگر در حالت unbound و با خصوصيت explorer سورت را انجام دهي هنگام ارسال گريد به گزارش، سورت گريد با سورت ديتابيس و در نهايت بانك داده متفاوت مي باشد.و اين يك ضعف است.

  10. #10

    نقل قول: یک روال و یک راهکار برای vsflex8 ?

    کسی نیست؟

    یه کمکی بکنید!!!!!

  11. #11

    نقل قول: یک روال و یک راهکار برای vsflex8 ?

    دوست عزیز شما DataMode رو برابر 0 کن و همچنین ExplorerBar رو هم به 5 تغییر بده

    و بعد از کلیک روی هدر ها و در رویداد AfterSort بصورتی دستی باید اطلاعات Rs رو هم سورت کنی و به کریستال پاس بدی



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  12. #12

    Smile نقل قول: یک روال و یک راهکار برای vsflex8 ?

    چطور مي توانم ستون خاصي را انتخاب كنم كه بعد از after sort بر اساس داده ستون خاصي سورت گردد. خواهشمندم نمونه كوچك كدي بنويسيد.

  13. #13

    نقل قول: یک روال و یک راهکار برای vsflex8 ?

    اینو از یگی از پروژه هام کپی کردم امیدوارم مفهموم باشه


    Private Sub VS_AfterSort(ByVal Col As Long, Order As Integer)
    LastSort = "[" & VS.TextMatrix(0, Col) & "]" & IIf(Order = 1, " ASC", " DESC")
    RsCore.Sort = LastSort
    End Sub



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  14. #14

    نقل قول: یک روال و یک راهکار برای vsflex8 ?

    سلام

    Private Sub Form_Load()

    VSFlexGrid1.RowHeight(0) = 350

    End Sub

    Private Sub VSFlexGrid1_MouseUp(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)

    With VSFlexGrid1

    If Y <= .RowHeight(0) Then
    .Cell(flexcpPicture, 0, 0, 0, .Cols - 1) = LoadPicture()
    .Cell(flexcpData, 0, 0, 0, .Col - 1) = 0
    .Cell(flexcpPicture, 0, .Col) = IIf(.ColData(.Col), Image1.Picture, Image2.Picture)
    .Cell(flexcpPictureAlignment, 0, .Col) = flexPicAlignCenterCenter
    .ColData(.Col) = Not .ColData(.Col)
    End If

    End With

    End Sub
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •