نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: °°°يك ســــــوال از Symfony كـــــــارها°°°

  1. #1
    کاربر جدید آواتار SabzPc
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    ایــران
    پست
    20

    °°°يك ســــــوال از Symfony كـــــــارها°°°

    سلام دوستان

    بنده مي خوام سيمفوني ياد بگيرم ولي چيزي كه فكرم رو مشغول كرده اينه كه موقع نصب آن روي لوكال،مجبور شدم نسخه ي php رو به آخرين ورژن يعني 5.2.10 ارتقا بدم(گرچه با 5.2.4 هم كار مي كنه فعلا).يه سري نكات ديگر رو هم مي بايست فراهم كنم تا اين فريم ورك كار كنه.مثل:
    کد HTML:
    ********************************
    *                              *
    *  symfony requirements check  *
    *                              *
    ********************************
    
    php.ini used by PHP: C:\php\php.ini
    
    
    ** Mandatory requirements **
    
      OK        PHP version is at least 5.2.4
      OK        php.ini has zend.ze1_compatibility_mode set to off
    
    ** Optional checks **
    
      OK        PDO is installed
    [[WARNING]] PDO has some drivers installed: : FAILED
                *** Install PDO drivers (mandatory for Propel and Doctrine) ***
      OK        PHP-XML module is installed
      OK        XSL module is installed
      OK        The token_get_all() function is available
      OK        The mb_strlen() function is available
      OK        The iconv() function is available
      OK        The utf8_decode() is available
    [[WARNING]] A PHP accelerator is installed: FAILED
                *** Install a PHP accelerator like APC (highly recommended) ***
      OK        php.ini has short_open_tag set to off
      OK        php.ini has magic_quotes_gpc set to off
    [[WARNING]] php.ini has register_globals set to off: FAILED
                *** Set it to off in php.ini ***
      OK        php.ini has session.auto_start set to off
    حالا مي خواستم بپرسم به نظر شما چند درصد از هاست ها اين امكانات مخصوصا نسخه ي php و كتابخانه ي PDO را دارا هستند و آيا ممكنه بعدها از نظر سازگاري براي برنامه مشكلي پيش بياد؟


    پيشاپيش ممنونم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: °°°يك ســــــوال از Symfony كـــــــارها°°°

    حالا مي خواستم بپرسم به نظر شما چند درصد از هاست ها اين امكانات مخصوصا نسخه ي php و كتابخانه ي PDO را دارا هستند و آيا ممكنه بعدها از نظر سازگاري براي برنامه مشكلي پيش بياد؟
    با سلام
    برای نسخه PHP که اکثر هاست ها در حال حاضر سعی میکنند خود را به روز نگه دارند مخصوصا به خاطر مشکلات امنیتی در صورتی هم که نباشند با درخواست کاربر صورت میپذیره .
    اما کتابخانه متاسفانه پیدا کردن سروری که از این کتابخانه پشتیبانی کنه یکم دشواره مگه اینکه از یک سرور بخواید و اونم براون انجام بده .
    سازگاری هم من متوجه منظورتون نمیشم اما اگه سازگاری برنامه با مفصرش منظورتون هست که معمولا همیشه برقرار جز در برخی ارائه نسخه ها که اونم معمولا فقط نام چند تابع تغییر میکنه البته به ندرت .
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر جدید آواتار SabzPc
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    ایــران
    پست
    20

    نقل قول: °°°يك ســــــوال از Symfony كـــــــارها°°°

    سلام
    از توجهتون ممنونم.
    منظورم از سازگاري اينه كه فرض كنيد يه پروژه ي مهم رو با سيمفوني نوشتيم و حالا مي خواهيم روي هاست مشتري آپلود كنيم.حالا اگه سيمفوني روي اون هاست يا هاست هاي ديگر كار نكرد،تكليف چيه؟

    ممنون ميشم در اين مورد يه توضيح بديد.

    با تشكر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •