نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: رمزگردانی فایل پیکر بندی برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار moferferi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    39
    پست
    788

    رمزگردانی فایل پیکر بندی برنامه

    سلام
    من کانکشن استرینگ برنامه ام را داخل یک فایل app.config قرار دادم
    ولی یه مشکلی که دارم اینه که همه چیز واضح نشون داده میشه و هر کسی که این فایل را باز کنه میتونه کلمه عبور دیتابیس را بفهمه.
    میشه کاری کرد که این فایل یا اصلا باز نشه و یا اطلاعات درونش به صورت رمز دربیاد .
    البته تو قسمت 1001 نکته یه مثالی دیدم ولی نمیدونم چه شکلی باهاش کار کنم .اجراش کردم اتفاقی نه افتاد.
    onfiguration config = ConfigurationManager.OpenExeConfiguration(Configur  ationUserLevel.None);
    config.ConnectionStrings.SectionInformation.ForceS ave = true;
    config.ConnectionStrings.SectionInformation.Protec tSection("RsaProtectedConfigurationProvider");
    config.Save();

    و یه سوال دیگه:بهترین روش برای ذخیره رشته اتصال در برنامه ای که ممکنه مقادیر رشته اتصال تغییر کنه چیه؟

  2. #2

    نقل قول: رمزگردانی فایل پیکر بندی برنامه

    سلام من کانکشن استرینگ برنامه ام را داخل یک فایل app.config قرار دادم
    ولی یه مشکلی که دارم اینه که همه چیز واضح نشون داده میشه و هر کسی که این فایل را باز کنه میتونه کلمه عبور دیتابیس را بفهمه. میشه کاری کرد که این فایل یا اصلا باز نشه و یا اطلاعات درونش به صورت رمز دربیاد .
    سلام.
    برای این منظور، 2 روش پیش رو دارید.

    1. با استفاده از کدی که می نویسید می تونید بخش مورد نظرتون در فایل app.config رو رمزگذاری کنید و فایل app.config جدید رو ایجاد کنید. برای آشنایی با این روش، به MSDN رجوع کنید.
    2. با استفاده از aspnet_regiis که یک Utility همراه .NET Framework هستش، بخش مورد نظر در .config رو رمزگذاری کنید. به این منظور حداقل باید سه پارامتر pe، app و prov رو به این Utility بدید و بقیه کار توسط این برنامه انجام میشه. برای توضیحات بیشتر در این زمنیه به این سایت رجوع کنید.

    جدا از اینکه کدوم دو روش رو انتخاب کنید، وقتی .NET با چنین فایل رمزگذاری شده مواجه بشه، خودش بطور خودکار اونو از رمز در میاره و در اختیار شما (برنامه) قرار میده.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •