نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: وصل كردن Combo به پايگاه داده

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Ali0541
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    دوردست
    سن
    30
    پست
    70

    وصل كردن Combo به پايگاه داده

    با سلام
    من مي خوام كه يك combobox ليست افرادي رو كه توي يك فيلد هست نشون بده
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    میتونی تمام بانکو طی کنی و یکی یکی به ComboBox اضافه (ADD) کنی
    البته راه های بسیاری هست و این یکی از ساده ترین راه هاست.مثلا میتونی خود ComboBox مستقیم به بانک متصل کنی

  3. #3
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    دوست عزیز به وبلاگ من برید و از میان ابزارها ابزار شماره 39 رو دانلود کنید.
    نام ابزار : MCDCombo توضیح : یک کمبو باکس که می تونه به دیتابیس متصل بشه و SQL هم بپذیره.

    آدرس وبلاگ من : www.VBAssistant.blogfa.com

  5. #5

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    سلام
    دوست عزیز به وبلاگ من برید و از میان ابزارها ابزار شماره 39 رو دانلود کنید.
    نام ابزار : MCDCombo توضیح : یک کمبو باکس که می تونه به دیتابیس متصل بشه و SQL هم بپذیره.

    آدرس وبلاگ من : www.VBAssistant.blogfa.com
    لینک دانلود MCDCombo متاسفانه خرابه
    دوستان اگر این کامپوننت رو در اختیار دارند خواهشاً در اینجا مستقیماً آپ کنند
    شدیداً نیاز دارم
    خیلی خیلی ممنونم
    یاعلی

  6. #6

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    سلام
    دوستان اگر امکانش هست لینک دانلود این کامپوننت رو در اخیتارم بذارید
    شدیداً بهش نیازمندم
    ممنون
    یاعلی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار koorosh-soft
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    طرف های VB.NET
    پست
    168

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط Ali0541 مشاهده تاپیک
    با سلام
    من مي خوام كه يك combobox ليست افرادي رو كه توي يك فيلد هست نشون بده
    ممنون
    دوست من چرا خودت رو به زحمت میندازی
    کامپوننت
    microsoft datalist Controls6 رو ادد کن بعد هم به وصیله مشخصه rowsource به یه adodc وصل کن بعد فیلد مورد نظرت رو از listfield انتخاب کن . فکر کنم منظورت همین باشه;)

  8. #8

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    سلام
    من نیازمند کامبو باکسی هستم که بتونه از عبارات sql هم در کدنویسی ساپورت کنه
    من میخوام row source کامبو باکسم رو با عبارات sql پارامتریک شدن تعیین کنم؟
    microsoft datalist Controls6 همچین قابلیتی داره؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    یاعلی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    سلام .

    دوستان عزیز نیاز نیست خودتون رو درگیر اکتیو ایکس هایی کنید که به آنها اطمینانی نیست ! کافیه با چند خط کد تمام رکورد ها رو از جدول مورد نظر بخونید و داخل کامبو باکس پیشفرض خود VB6 بریزید .

    موفق باشید .

  10. #10

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    سلامیعنی خود microsoft datalist Controls6 همچین قابلیتی داره؟میشه بهش sql ای که مثلاً با یک تکست باکس پارامتریک شده نسبت داداگر امکانش هست یک مثال بزندییک کمبو باکس که داده هاش با یک عبارت sql که با یک تکست باکس پارامتریک شدهممنون

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    سلامیعنی خود microsoft datalist Controls6 همچین قابلیتی داره؟میشه بهش sql ای که مثلاً با یک تکست باکس پارامتریک شده نسبت داداگر امکانش هست یک مثال بزندییک کمبو باکس که داده هاش با یک عبارت sql که با یک تکست باکس پارامتریک شدهممنون
    سلام .

    شما جدول رو به صورت دلخواه فیلتر کن بعد رکورد های یافت شده رو در Combo Box اضافه کن، همین .

    موفق باشید .

  12. #12

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    سلام
    پس این کامپوننت از sql پشتیبانی میکنه؟
    من نتونستم عبارت sql ام رو بهش نسبت بدم
    ارور میگیره
    اگر امکانش هست یک نمونه پروژه که درش یک عبارت sql پارامتریک شده بهش نسبت داده شده رو در اختیارم بذارید
    ممنون و متشکر از لطف شما
    یاعلی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    سلام .

    پس این کامپوننت از sql پشتیبانی میکنه؟
    من نتونستم عبارت sql ام رو بهش نسبت بدم
    دوست عزیز منظور من ComboBox خود ویبی6 هست ! الته برای دیگر ComboBox ها هم قضیه فرقی نمی کنه !

    شما جدول رو به صورت دلخواه فیلتر کن بعد رکورد های به دست اومده رو یکی یکی بریز تو ComboBox :

    مثال :

        Rs.Open "SELECT * FROM YourTable WHERE YourFieldName=>19"

    If Rs.RecordCount > 0 Then
    For i = 1 To Rs.RecordCount
    ComboBox1.AddItem Rs.Fields("YourFieldName").Value
    Rs.MoveNext
    Next i
    end if
    Rs.Close
    موفق باشید .

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار milad-fa
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    220

    Post نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    با سلام،چرا از for استفاده می کنید DataBase ComboBox که خیلی بهتر هستش؟!

  15. #15

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    سلام
    جناب butterfly8528 ممنون از توضیحاتتون
    من از adodc استفاده میکنم
    آقا شرمنده ، امکانش هست یک مثال (نمونه پروژه ) در اینجا برام آپ کنید
    ممنون میشم ازتون

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار milad-fa
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    220

    Post نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    سلام خدمت علی آقا
    برای استفاده از DataBase ComboBox باید
    Project->Refrence->Microsoft Data Bound List Controls 6.0
    رو Add کنی.همین!

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار dataking
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    159

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    سلام
    برای من قبلا همچنین نیازی بوجود اومده با استفاره از حلقه while -- wend تمام اطلاعات یک فیلد را تو کمبو با متد additem قرار دادم یعنی از یکی از حلقه های تکرا استفاده کن بگو
    تیبل بره رکورد اول و بعد فیلد فلان را تو کمبو بوکس اد کنه بعد بره رکورد بعدی و تا وقتی تیبل به رکورد آخری نرسیده این کار را ادامه بده شاید راه استانداردی نباشه ولی من استفاده کردم و جواب داده نه dll و نه .... می خواد.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار milad-fa
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    220

    Post نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط dataking مشاهده تاپیک
    سلام
    برای من قبلا همچنین نیازی بوجود اومده با استفاره از حلقه while -- wend تمام اطلاعات یک فیلد را تو کمبو با متد additem قرار دادم یعنی از یکی از حلقه های تکرا استفاده کن بگو
    تیبل بره رکورد اول و بعد فیلد فلان را تو کمبو بوکس اد کنه بعد بره رکورد بعدی و تا وقتی تیبل به رکورد آخری نرسیده این کار را ادامه بده شاید راه استانداردی نباشه ولی من استفاده کردم و جواب داده نه dll و نه .... می خواد.
    دوست عزیز اگه تعداد رکورد ها بالا باشه این روش خوب نیست.
    من نمیدونم چرا دوستان از DataBase ComboBox استفاده نمیکنن!

  19. #19

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    سلام
    من قبل از این از micosoft data list controls 6 استفاده میکردم
    من دوتا درخواست دارم:

    1) micosoft data list controls 6 با Microsoft Data Bound List Controls 6.0 فرقش در چیه؟
    هر کدوم چه خواصی داره که اون یکی نداره

    2)خواهشاً در یک نمونه پروژه (مثال) نحوه اتصال یک عبارت sql پارامتریک شده با یک تکست باکس رو به این کنترل نشون بده

    چون حجم اطلاعات جدول من بالاست و استفاده از حلقه سرعت رو پایین میاره من میخوام از دستورات sql استفاده کنم
    من در استفاده از حلقه محدودیت دارم

    ممنون
    یاعلی

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار milad-fa
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    220

    Post نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط ali190 مشاهده تاپیک
    سلام
    من قبل از این از micosoft data list controls 6 استفاده میکردم
    من دوتا درخواست دارم:

    1) micosoft data list controls 6 با Microsoft Data Bound List Controls 6.0 فرقش در چیه؟
    هر کدوم چه خواصی داره که اون یکی نداره

    2)خواهشاً در یک نمونه پروژه (مثال) نحوه اتصال یک عبارت sql پارامتریک شده با یک تکست باکس رو به این کنترل نشون بده

    چون حجم اطلاعات جدول من بالاست و استفاده از حلقه سرعت رو پایین میاره من میخوام از دستورات sql استفاده کنم
    من در استفاده از حلقه محدودیت دارم

    ممنون
    یاعلی
    در مورد فرقاشون دقیقاً اطلاع ندارم ولی برای وصل کردن به بانک به dbcombo مقدار نمیدی یه adodc میذاری رو فرم اونو به بانک اتصال میدی بعدش هم تو RowSource کامبوت اسم adodc خودت رو قرار میدی تو خاصیت ListField ش هم اسم فیلدت رو قرار میدی.

  21. #21

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    سلام
    حتماً micosoft data list controls 6 با Microsoft Data Bound List Controls 6.0 یه فرقی باید داشته باشن
    در مورد فرقاشون دقیقاً اطلاع ندارم ولی برای وصل کردن به بانک به dbcombo مقدار نمیدی یه adodc میذاری رو فرم اونو به بانک اتصال میدی بعدش هم تو RowSource کامبوت اسم adodc خودت رو قرار میدی تو خاصیت ListField ش هم اسم فیلدت رو قرار میدی
    با این کار دست آدم بسته میشه و نمیتونه از عبارات SQL استفاده کنه
    استفاده از فیلد دست آدم رو میبنده و عبارات منتسب به کمبو دیگه انعطاف لازم رو ندارند
    اگر امکانش هست در یک نمونه پروژه توضیح بدید چطور میشه یک عبارت SQL پارامتریک رو به فیلدهای یک کمبو بدون استفاده از حلقه نسبت بدم
    ممنون و متشکر
    یاعلی

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار milad-fa
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    220

    Post نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط ali190 مشاهده تاپیک
    سلام
    حتماً micosoft data list controls 6 با Microsoft Data Bound List Controls 6.0 یه فرقی باید داشته باشن

    با این کار دست آدم بسته میشه و نمیتونه از عبارات SQL استفاده کنه
    استفاده از فیلد دست آدم رو میبنده و عبارات منتسب به کمبو دیگه انعطاف لازم رو ندارند
    اگر امکانش هست در یک نمونه پروژه توضیح بدید چطور میشه یک عبارت SQL پارامتریک رو به فیلدهای یک کمبو بدون استفاده از حلقه نسبت بدم
    ممنون و متشکر
    یاعلی
    خب یه کامبو که ده تا فیلد همزمان نمیتونه نشون بده اگر هم بخوای میتونی در حالت اجرا اسم فیلد رو تغییر بده.
    در مورد sql هم خب همون پارامتر رو به adodc تخصیص بده،چه فرقی میکنه به ado مقدار sql بدی یا combo؟!!!
    میشه یه مثال از حالتی که دستت با این کار بسته میشه بزنی؟!

  23. #23

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    سلام
    ممنون میلاد جان
    گرفتم چی گفتی
    دمت گرم
    حل شد
    فقط :
    micosoft data list controls 6 با Microsoft Data Bound List Controls 6.0 فرقش در چیه؟
    ممنون

  24. #24

    نقل قول: وصل كردن Combo به پايگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط koorosh-soft مشاهده تاپیک
    دوست من چرا خودت رو به زحمت میندازی
    کامپوننت
    microsoft datalist Controls6 رو ادد کن بعد هم به وصیله مشخصه rowsource به یه adodc وصل کن بعد فیلد مورد نظرت رو از listfield انتخاب کن . فکر کنم منظورت همین باشه;)


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •