نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نوشتن خاصیت readonly در یک کامپوننت

  1. #1

    نوشتن خاصیت readonly در یک کامپوننت

    سلام
    من یک کامپوننت تاریخ نوشتم و باید برای اون خاصیت readonly هم تعریف کنم ایا کسی میدونه چطور میتونم این کا ر ر و انجام بدم
    البته این کامپوننت به صورت textbox
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hozouri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران - جنت آباد
    پست
    755

    نقل قول: نوشتن خاصیت readonly در یک کامپوننت

    خب یه بلوک Property به صورت زیر فقط با متد get بنویس :


    public String Date
    {
    get
    {
    return textbox.text;
    }
    }


    البته نوع بازگشتی دست خودتونه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: نوشتن خاصیت readonly در یک کامپوننت

    نقل قول نوشته شده توسط sima1984 مشاهده تاپیک
    سلام
    من یک کامپوننت تاریخ نوشتم و باید برای اون خاصیت readonly هم تعریف کنم ایا کسی میدونه چطور میتونم این کا ر ر و انجام بدم
    البته این کامپوننت به صورت textbox
    با تشکر
    خود TextBox خاصیت ReadOnly رو داره...
    myTextBox.ReadOnly = true;

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار kitaro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    32

    نقل قول: نوشتن خاصیت readonly در یک کامپوننت

    توی .net 3.0 به بعد این شکلیه و دیگه نیاز به تعریف هیچ چیز اضافه ای نداری:

    public int MyProperty { get; private set; }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Unknownlive
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر آسمون شهر
    پست
    478

    نقل قول: نوشتن خاصیت readonly در یک کامپوننت

    بهترین روش همون نوشتن یک get خالی است و اینکه Set نداشه باشه اگه شما می خواهید حالت فقط خواندنی در زمان اجرا بتونید عوض کنید یه قضیه دیگه داره که باید بگید.

  6. #6

    نقل قول: نوشتن خاصیت readonly در یک کامپوننت

    با تشکر از همه دوستان
    من باید بیشتر توضیح میدادم
    من یک کامپوننت دارم یک از 4 تا textbox تشکیل شده یک textbox زمینه و 3 تا textbox روز ماه وسال که درون textbox زمینه قرار دارند حالا من میخوام به این کامپوننت خاصیت readonly مثل مال خود text box که به صورت true , false اضافه کنم (در نهایت کامپوننت من به صورت یک textbox به نام date)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hozouri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران - جنت آباد
    پست
    755

    نقل قول: نوشتن خاصیت readonly در یک کامپوننت

    دوست عزیز یه propery تعریف کن که توی اون مقدار readonly در textBox ها رو تغییر بده مثل مثال زیر :

    public bool ReadOnlyDate
    {
    set
    {
    textbox1.readonly = textbox2.readonly = textbox3.readonly = textbox4.readonly = value;
    }
    }


    بلوک get رو هم دیگه می تونی با یه دونه از textBox ها برگشت بدی ...

    موفق باشی.

  8. #8

    نقل قول: نوشتن خاصیت readonly در یک کامپوننت

    اقای حضوری من کدتون رو وارد کردم تنها مشکلی که دارم اینه که readonly
    3 text box رویی یعنی روز ماه و سال رو اعمال م یکنه ولی readonly text box زیری رو تغییر نمیده
    یعنی من اگه در برنامه readonly کامپوننت date رو true کنم فقط 3 text ماه روز و سال readonly میشن و زمینه به حالت قبلی یعنی غیر readonly وسفید باقی می مونه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •