نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جستجوی کاراکتری خاص در رشته

  1. #1

    Question جستجوی کاراکتری خاص در رشته

    سلام مجدد.
    دوستان می خوام یک کاراکتر خاص توی یک رشته (مثلا توی textbox) رو جستجو بکنم و رشته قبل از اون کاراکتر رو استخراج کنم.
    مثلا: 123456-ویبی دات نت فرضا اعداد قبل از "-" رو می خوایم استخراج کنیم و توی یک متغیر قرار بدیم.
    ممنونم

  2. #2

    نقل قول: جستجوی کاراکتری خاص در رشته

    سلام دوست عزیز
    ببین این کد بدردت می خوره چون مشکل زیاد داره فقط در حد اینکه بدونید باید چکار کنید

    For a As Integer = 0 To TextBox1.Text.Length - 1
    If TextBox1.Text.Chars(a) = "-" Then
    For b As Integer = 0 To a - 1
    TextBox2.Text += TextBox1.Text.Chars(b)
    Next
    End If
    Next
    End Sub


    موفق باشید

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار MohsenPS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    46

    نقل قول: جستجوی کاراکتری خاص در رشته

    پیدا کردن محلی که برای اولین بار یک کاراکتردر رشته مورد نظر ظاهر شده با استفاده از متد IndexOf امکان پذیر هست، مثلا :

            Dim YourStr As String = "123-4567-89"
    Dim AuxInt As Integer = YourStr.IndexOf("-")


    بقیه کارها هم که ساده است.

  4. #4

    نقل قول: جستجوی کاراکتری خاص در رشته

    سلام محسن جان. میشه لطف کنی و بگی بقیه کار که ساده است چجوریه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: جستجوی کاراکتری خاص در رشته

    دوست عزیز اینم جوا سئوالت

    Dim na As Integer
    Dim str1, str2 As String
    str1 = "12345-"
    na = str1.IndexOf("-")
    str2 = str1.Substring(0, na)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •