نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از رویداد active یک فرم

  1. #1

    Wink استفاده از رویداد active یک فرم

    من 2 تا فرم دارم که تو فرم 1 بعد از انتخاب 1 دکمه فرم2 show میشه .من میخوام بعد از اینکه فرم 2 را بستم یک کلید در فرم 1 بطور اتوماتیک کلیک بشه. ولی متد active کار نمیکنه.
    چطور از این متد استفاده کنم.
    اصلا این متد اینجا کارایی داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ali_Mor
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کره خاک، البته بصورت موقتی
    پست
    259

    نقل قول: استفاده از رویداد active یک فرم

    این چند خط کد را در فرم دو بنویس، (برای بسته شدن و اجرای کد مربوط به یک کلید در فرم یک)

    Form1 frm = new Form1();
    frm.button2_Click(null, null);
    this.Close();


    در ضمن رویداد button2_Click در فرم یک را بصورت public تعریف کن. این رویدادی است که مربوط به دکمه مورد نظر است که باید بعد از بسته شدن فرم دو اجرا گردد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •