نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کلاس PersianCalendar

  1. #1

    کلاس PersianCalendar

    کلاس PersianCalendar در فضای System.Globalization
    دوستان می خواستم راجب این کلاس و طریقه کار کردن این calss برام توضیح بدین...

  2. #2

    نقل قول: کلاس PersianCalendar

    کد جالی نیست ولی نگاه کن، چیزهایی توش پیدا میشه


    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    dt = DateTime.Now;
    lbl_Date.Text += " ";
    p_tarikh = "";
    switch (pc.GetDayOfWeek(dt).ToString())
    {
    case "Saturday":
    lbl_Date.Text += "شنبه ";
    break;
    case "Sunday":
    lbl_Date.Text += "یکشنبه ";
    break;
    case "Monday":
    lbl_Date.Text += "دوشنبه";
    break;
    case "Tuesday":
    lbl_Date.Text += "سه شنبه";
    break;
    case "Wednesday":
    lbl_Date.Text += "چهارشنبه";
    break;
    case "Thursday":
    lbl_Date.Text += "پنجشنبه";
    break;
    case "Friday":
    lbl_Date.Text += "جمعه";
    break;
    }
    switch (pc.GetMonth(dt).ToString())
    {
    case "1":
    strMonth = "فروردین";
    break;
    case "2":
    strMonth = "اردیبهشت";
    break;
    case "3":
    strMonth = "خرداد";
    break;
    case "4":
    strMonth = "تیر";
    break;
    case "5":
    strMonth = "مرداد";
    break;
    case "6":
    strMonth = "شهریور";
    break;
    case "7":
    strMonth = "مهر";
    break;
    case "8":
    strMonth = "آبان";
    break;
    case "9":
    strMonth = "آذر";
    break;
    case "10":
    strMonth = "دی";
    break;
    case "11":
    strMonth = "بهمن";
    break;
    case "12":
    strMonth = "اسفند";
    break;
    }
    lbl_Date.Text += " " + pc.GetDayOfMonth(dt).ToString() + "/ ";
    lbl_Date.Text += strMonth;
    lbl_Date.Text += "/" + pc.GetYear(dt).ToString() + " ";

    p_tarikh = pc.GetYear(dt).ToString() + "/" + pc.GetMonth(dt).ToString() + "/" + pc.GetDayOfMonth(dt).ToString();


  3. #3

    نقل قول: کلاس PersianCalendar

    با سلام
    در ادامه صحبت هاي دوست عزيزم meysam_pro براي پيدا كردن تاريخ شمسي با استفاده از اين كلاس :

    PersianCalendar calendar = new PersianCalendar();
    label1.Text = calendar.GetYear(DateTime.Now).ToString() + "/" + calendar.GetMonth(DateTime.Now).ToString + "/" + calendar.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();
    موفق باشي

  4. #4

    نقل قول: کلاس PersianCalendar

    یک کامپوننت خوب برای این کار سراغ ندارین

  5. #5

    نقل قول: کلاس PersianCalendar

    نقل قول نوشته شده توسط crazy_1892 مشاهده تاپیک
    یک کامپوننت خوب برای این کار سراغ ندارین
    چه کامپوننتی؟ از مثالهای نوشته شده ، بنابر نیازت یکی درست کن!

  6. #6

    نقل قول: کلاس PersianCalendar

    ببخشید این کلاس PersianCalendar مشکلی با سال کبیسه نداره؟؟؟؟؟؟؟//

  7. #7

    نقل قول: کلاس PersianCalendar

    تقریبا نه، دقتش خیلی زیاده.

  8. #8

    نقل قول: کلاس PersianCalendar

    سلام.
    من از shamsiDLL استفاده می کنم. چیز جالبی هستش البته روال کار بسیار شبیه به همین persian calender هستش.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •