نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: پردازش فایلهای PDF

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی
    پست
    177

    پردازش فایلهای PDF

    سلام دوستان عزیز
    من میخوام یه برنامه تو سی شارپ بنویسم که یه پی دی اف بگیره و اونو پردازش بکنه و نشون بده .
    البته منظورم مثل پردازش تصویر !!!
    یعنی داخل پی دی اف بتونم سرچ کنم ، عنوان ، موضوع ، نویسنده ، و ... را خود نرم افزار از داخل پی دی اف در بیاره و در صورت لزوم نمایش بده .
    اگه کسی اطلاعاتی در این باره داره خیلی ممنون میشم کمکم کنید .
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی
    پست
    177

    نقل قول: پردازش فایلهای PDF

    من تا حدی راهشو پیدا کردم اگه کسی به همچین مشکلی خورد حداقل می تونم راهنماییش کنم .
    ببخشید که وقت شما رو گرفتم .

  3. #3

    نقل قول: پردازش فایلهای PDF

    سلام , من یه فایل tifo تویهsql ذخیره میکنم و به صورت صفحه به صفحه تویه picturebox نشونش میده , حالا می خوام این کارو با یه فایل pdf انجام بدم خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنین !!!!!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی
    پست
    177

    نقل قول: پردازش فایلهای PDF

    سلام دوست عزیز
    شما میخواین فایل پی دی اف داخل دیتا بیس ببرین ؟
    این کار اصلا مناسب نیست . چون حجم فایلهای پی دی اف زیاد واسه همین ادرس اونارو زخیره میکنن .
    اگه مشکلی داشتین در خدمتم .

  5. #5

    نقل قول: پردازش فایلهای PDF

    آره باید فایل توی دیتابیس ذخیره بشه , راهی در این زمینه سراغ دارین؟؟ اصلاه میشه فایل pdf رو توی picturebox دید

  6. #6

    نقل قول: پردازش فایلهای PDF

    سلام , الان دیگه میتونم ذخیره کنم اما بازیابی نمیشه !!!!! کامپوننتشم پیدا و اضافه کردم خیلی عجله دارم واسش ممنون میشم اگه کمکم کنین

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار daniel_0247
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Kuala Lumpur
    پست
    91

    نقل قول: پردازش فایلهای PDF

    سلام!
    فکر نکنم نشون دادن فایل pdf در picturebox راه حل خوبی باشه !
    شما می تونی از dll >> Adobe acrobat Browser Control Type استفاده کنی .

  8. #8

    نقل قول: پردازش فایلهای PDF

    acropdf گذاشتم با همونم تونستم ذخیره رو توی دیتابیس انجام بدم راهی برای بازیابی از دیتابیس میخوام

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی
    پست
    177

    نقل قول: پردازش فایلهای PDF

    سلام
    من واسه نشون دادنش از یه کامپوننت استفاده کردم که خیلیم خوب بود.
    راستی شما می تونید بگین چطوری پی دی اف ذخیره کردین یا اگه ممکنه کدتون بزاین خیلی ممنون میشم.
    من واسه جستجو تو پی دی اف خیلی سختی کشیدم اخرم اون چیزی که میخوام نشد. اگه بشه پی دی اف تو دیتابیس ذخیره کرد و روش سرچ کرد خیلی عالی میشه .
    واسه نمایشم اگه بشه که فکر نمیکنم کار جالب نیست تو پیکچر باکس نشون بدی .

  10. #10

    نقل قول: پردازش فایلهای PDF

    private void btsave_Click(object sender, EventArgs e) { SqlCommand objcommand = new SqlCommand("insert into table (sh3008) values (@sh3008)", con); byte[] filebyte; filebyte = File.ReadAllBytes(strFileName); objcommand.Parameters.Add("@data", SqlDbType.Binary).Value = filebyte; con.Open(); objcommand.ExecuteNonQuery(); MessageBox.Show(".ثبت اطلاعات با موفقيت انجام شد"); con.Close();}و این خط رو در قسمتی که فایلتونو open میکنین بنویسینaxAcroPDF1.LoadFile(textBox1.Text); ه بجای textbox1.text آدرس فایل خودتونو بذارین (فایلی که باید ذخیره بشه)

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی
    پست
    177

    نقل قول: پردازش فایلهای PDF

    ببخشید
     filebyte = File.ReadAllBytes(strFileName);
    به جای strFileName ادرس فایل بزارم دیگه؟
    پس این چیه؟
    و این خط رو در قسمتی که فایلتونو open میکنین بنویسینaxAcroPDF1.LoadFile(textBox1.Text);   �ه بجای textbox1.text آدرس فایل خودتونو بذارین (فایلی که باید ذخیره بشه)

  12. #12

    نقل قول: پردازش فایلهای PDF

    من کارم راه افتاد اینم کد بازیابی از دیتابیس SqlCommand cmdSelect = new SqlCommand("select * from scan where sh3001=" + lbej.Text, con); con.Open(); SqlDataReader dr = cmdSelect.ExecuteReader(); if (dr.Read()) { byte[] barrImg = (byte[])dr["sh3006"]; j =dr["sh3008"].ToString(); string strfn = Convert.ToString(DateTime.Now.ToFileTime()); FileStream fs = new FileStream(strfn, FileMode.CreateNew, FileAccess.Write); fs.Write(barrImg, 0, barrImg.Length); fs.Flush(); fs.Close(); axAcroPDF1.LoadFile(strfn); con.Close(); }
    آخرین ویرایش به وسیله cactoss84 : سه شنبه 27 مرداد 1388 در 13:24 عصر

  13. #13

    نقل قول: پردازش فایلهای PDF

    اینو میذارین توی قسمت open کردن فایلتون تا همون موقع نمایشش بده.ولی بالایی برای تبدیل به بایت شدنشه

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی
    پست
    177

    نقل قول: پردازش فایلهای PDF

    سلام
    میشه بیشتر توضیح بدین منظورتون چیه ؟
    چه مشکلی ؟

  15. #15

    نقل قول: پردازش فایلهای PDF

    دوستان سلام!
    من تو برنامه ام ميخوام یک فایل PDF رو به کاربر نشون بدم! ميشه OCX مناسب رو معرفی کنيد؟
    ممنون!

  16. #16

    نقل قول: پردازش فایلهای PDF

    سلام مشکلم رفع شد ممنون

  17. #17

    نقل قول: پردازش فایلهای PDF

    میتونی از این کامپوننت استفاده کنیAxAcroPDFاز این مسیر واردtoolbox برنامت کن :C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\Acropdf.dll

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •