نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فهمیدن نام کنترل مادر در ContextMenuStrip

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    166

    فهمیدن نام کنترل مادر در ContextMenuStrip

    سلام
    من یک فرم دارم که همه ی کنترلهای توش با یک کانتکست منوی مشترک کار میکنند
    میخواستم ببینم چه طور میشه از توی رویداد کلیک یکی از زیر منوها فهمید که رو کدوم کنترل کلیک راست شده؟
    خواهش میکنم راهنمایی کنید

  2. #2

    Smile نقل قول: فهمیدن نام کنترل مادر در ContextMenuStrip

    سلام
    كد زير رو به برنامه اضافه كنيد, بعد رويداد mousup تمامي كنترل هاي مادر اين منو را برابر Control_MouseUp قرار دهيد.
    به اين ترتيب شما هميشه كنترل مادر رو در متغير cSelect در اختيار داريد.
    Control cSelect = new Control();
    private void Control_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (e.Button == MouseButtons.Right)
    cSelect =(Control)sender;
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان - اصفهان
    سن
    33
    پست
    99

    نقل قول: فهمیدن نام کنترل مادر در ContextMenuStrip

    سلام
    با استفاده از کد زیر !
    Control pcontrol = contextMenuStrip.Parent;

  4. #4

    Smile نقل قول: فهمیدن نام کنترل مادر در ContextMenuStrip

    دوست عزيز(ahmadsystemco)
    parent در تمامي كنترلها , كنترلي رو بر مي گرداند كه كنترل فرزند در آن قرار دارد, ولي منظور دوستمان كنترلي هست كه بر روي آن راست كليك شده.

  5. #5

    نقل قول: فهمیدن نام کنترل مادر در ContextMenuStrip

    سلام .
    ميخواستم بدونم اسم اون كنترلي كه اگه روايكون باستيم توضيحات آن در كادري نمايان مي شود چيست وطريقه استفاده از ان چيه .ممنون ميشم راهنمايي كنيد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •