نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: آپلود فایل

  1. #1

    آپلود فایل

    سلام

    به چه صورت میشه نوع فایلی که کاربر آپیود میکنه رو کنترل کرد
    مثلا کاربر فقط بتونه فایل zip ارسال کنه در غیر اینصورت برنامه ارور بده

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    ايران-قم
    پست
    227

    نقل قول: آپلود فایل

    خب یه دستور هست که پسوند فایل رو میده. اگه هم نیست که خودت می تونی آخرین کاراکتر نقطه توی فایل رو پیدا کنی(نام فایل رو بر اساس کاراکتر نقطه خرد کن و خونه ی آخر آرایه رو بخون).

  3. #3

    نقل قول: آپلود فایل


    function Return_Extension($file_name)
    {
    $ext = substr(strrchr($file_name, '.'), 1);
    $ext = strtolower($ext);
    return $ext;
    }



    تابع فوق سمت سرور پسوند فايل رو بر ميگردونه اما بد نيست سمت كلاينت با جاوا اسكريپت هم فايل رو چك كني

  4. #4

    نقل قول: آپلود فایل


    function check_file_extention(fname,ext)
    {
    var badName="", allBlank=true, rx,strtmp;
    strtmp=fname.replace(/^\s+/,'').replace(/\s+$/,'');
    if( strtmp!='' )
    {
    allBlank=false;
    //----
    // main if( !rx.test(e[i].value) ) badName+='\n\n' + e[i].value;
    var ext_array,k;
    ext_array=ext.split(",");
    ext_sw=false;
    for (k=0;k<ext_array.length;k++)
    {
    rx=new RegExp("[^\.]\."+ext_array[k]+"\s*$", "i");
    if( rx.test(fname) ) ext_sw=true;
    }
    if( !ext_sw ) return false;
    else return true;
    //------------------------
    }
    else return false;
    }

    var filename2=document.getElementById('userfile1').val ue;

    if(!(check_file_extention(filename2,'png,gif,jpg') ))
    {
    error//
    sw=false;
    }


    آخرین ویرایش به وسیله اعظم : چهارشنبه 14 مرداد 1388 در 10:35 صبح

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار rasep1983
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    google.com
    سن
    40
    پست
    59

    نقل قول: آپلود فایل

    نقل قول نوشته شده توسط اعظم مشاهده تاپیک

    function Return_Extension($file_name)
    {
    $ext = substr(strrchr($file_name, '.'), 1);
    $ext = strtolower($ext);
    return $ext;
    }



    تابع فوق سمت سرور پسوند فايل رو بر ميگردونه اما بد نيست سمت كلاينت با جاوا اسكريپت هم فايل رو چك كني
    ابدا کد جالبی نیست
    کاربر اگه فایلی مثلا به این اسم رو بده فاجعه میشه file.gif.php

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    ايران-قم
    پست
    227

    نقل قول: آپلود فایل

    من گفتم که. خودت اسم فایل رو بر اساس نقطه خرد کن و خانه آخر آرایه رو بخون

  7. #7

    نقل قول: آپلود فایل

    نقل قول نوشته شده توسط rasep1983 مشاهده تاپیک
    ابدا کد جالبی نیست
    کاربر اگه فایلی مثلا به این اسم رو بده فاجعه میشه file.gif.php
    ميدوني اين تابع strrchr چه كار ميكنه ؟ كمي در موردش تحقيق كن !!

  8. #8

    نقل قول: آپلود فایل

    چون خوب جواب نميده الان دقيقا يادم نمياد دليلش رو ولي يادم مياد يكي از كدهاي من بعد از مدتي از كار افتاد مشكلش هم دقيقا اين كد بود و بعد از اون من جايگزينش كردم با كد خودم ( فكر كنم در برخي بروزرها جواب نميداد چون فايل به صورت فايل tmp به سرور منتقل ميشه و در واقع مشخصات فايل بايد توسط بروزر ارسال بشه )

  9. #9

    نقل قول: آپلود فایل

    نقل قول نوشته شده توسط tarhebartar مشاهده تاپیک
    اصلا مربوط نمیشه !!! درسته بعضی از مرورگرها برای نمایش ظاهر سایت مشکل دارند ولی نه در این حد که استاندارد فرم ها و ارسال اطلاعات رو همین جور کشکی انجام بدن . اون وقت توی محیط وب سنگ رو سنگ بند نمی شد.

    احتمالا شما این اتریبیوت رو به فرم های نمیدی و نوع اطلاعات رو مشخص نمی کنی :
    <form enctype="multipart/form-data">
    نه فايل ارسال ميشد اما تست نوع فايل انجام نميشد و من در اون برنامه فايل تست مي كردم و بعد اسم رو عوض مي كردم و پسوند تشخيص داده شده رو به اون اضافه مي كردم اما خطايي كه رخ ميداد اين بود كه فايلها بدون پسوند ذخيره مي شدند ! پسوند رو تشخيص نمي داد ( نوع فايل رو )

    كدي كه گفتي رو هم هميشه استفاده ميكنم

  10. #10

    نقل قول: آپلود فایل

    اصلا مربوط نمیشه !!!


    البته مربوط ميشه ، يك مثال خيلي ساده : براي يك عكس ثابت و مشخص
    firefox, chrom : image/jpeg
    ie :image/pjpeg

    الگوريتم تغيير نام در اون برنامه به شكل ديگه اي بود
    در واقع هم ميخواستم مطمئن بشم فايل جزء فايل هاي مجاز براي آپلود هستش و بعد تغيير نامش بدم

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار rasep1983
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    google.com
    سن
    40
    پست
    59

    نقل قول: آپلود فایل

    نقل قول نوشته شده توسط اعظم مشاهده تاپیک
    ميدوني اين تابع strrchr چه كار ميكنه ؟ كمي در موردش تحقيق كن !!
    خیلی بامزه بود

    راست میگی فکر کردم اولین نقطه ببعد رو برمیگردونه حق با شماست
    آخرین ویرایش به وسیله rasep1983 : چهارشنبه 14 مرداد 1388 در 13:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •