نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از عملگر های جبر رابطه ای در SQL

  1. #1

    استفاده از عملگر های جبر رابطه ای در SQL

    مقاله زیر به تعریف و کاربرد عملگر های UNION، INTERSECT و EXCEPT می پردازد.
    در پایان این مقاله سه مثال واقعا جالب و کاربردی از این سه عملگر مطرح شده است.
    مثال ها بر پایه بانک اطلاعاتی "ملبانان_قایقها" می باشد که از لینک زیر قابل دسترس است.
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=171586
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: استفاده از عملگر های جبر رابطه ای در SQL

    یک اشتباه کوچک در جواب مثال اول وجود دارد که صحیح آن به صورت زیر است


    SELECT SailorID
    FROM Travels
    WHERE BoatID=1
    INTERSECT
    SELECT SailorID
    FROM Travels
    WHERE BoatID=2


    همچنین در مثال دوم

    SELECT SailorID
    FROM Travels
    GROUP BY SailorID
    HAVING COUNT(*)>=4

    UNION

    SELECT SailorID
    FROM Sailors
    WHERE Degree>(SELECT AVG(Degree) FROM Sailors)

    آخرین ویرایش به وسیله محمد سلیم آبادی : سه شنبه 13 مرداد 1388 در 01:54 صبح

  3. #3

    نقل قول: استفاده از عملگر های جبر رابطه ای در SQL

    در این مقاله می خواهم که شما را با تمام روش های مختلف برای پیاده سازی مستقیم و غیر مستقیم عملگرهای جبر رابطه ای ی اشتراک، تفاضل و اجتماع آشنا کنم.
    در سایت www.sqlservercentral.com یک مقاله با همین مضمون نوشته شده است، تفاوت این مقاله با آن در این است که با اینکه تیتر آن مقاله شامل Union می شود ولی متاسفانه اثری از Union دیده نمی شود! (به جز تعریف) ولی در عوض در اینجا من به آن پرداخته ام. و یک تفاوت دیگر در این است که نویسنده به عملگر EXISIS هیچ اشاره ای نکرده است در صورتی که با استفاده از آن می توانیم برخی از عملگر های مجموعه ای را پیاده سازی کنیم!

    برای ادامه مقاله را مطالعه کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •