نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Programmer 1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهرستان قوچان
    سن
    37
    پست
    293

    Question چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

    سلام دوستان عزيز ،

    در نرم افزارهاي مجموعه آفيس مثل ورد يك شخصيت انيميشني (گيره) در برنامه وجود دارد به عنوان نماد راهنما كه بر طبق شرايط خاصي در نرم افزار از خود واكنش هايي نشان مي دهد ، چگونه مي توانيم براي برنامه خود چنين شخصيت هايي قرار دهيم منظورم اين است كه با چه نرم افزار هايي اين كار امكان پذير است و آيا نرم افزار هاي آماده در اين زمينه وجود دارند ؟

    متشكرم /.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    فعلاً تهران - دائم مریلند آمریکا
    پست
    354

    نقل قول: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

    تو بخش وی بی 6 چندین مثال کامل قرار دارد، سرچ کن پیدا می کنی اسم اینگونه انیمیشنها agent است یک نمونه برایت گذاشته ام امیدوارم مفید واقع شود.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar CAP.rar‏ (15.0 کیلوبایت, 84 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله منصور بزرگمهر : سه شنبه 13 مرداد 1388 در 06:12 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار asd_moghadas
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    143

    نقل قول: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

    باسلام
    کسی سورس C#‎انیمیشن راهنما دربرنامه رانداره یا کمی راهنمایی دراین مورد

  4. #4
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار raha_20
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    registry
    سن
    35
    پست
    342

    نقل قول: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

    ولی این برنامه واسه من ارور میده . خواهشا شما اجرا کنید ببینید واسه شما هم همینجوریه ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mdssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران / ساری
    پست
    392

    نقل قول: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

    برای من هم خطا داد. برنامه ایراد داره !

  7. #7

    نقل قول: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

    واسه من هم error میده.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار raha_20
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    registry
    سن
    35
    پست
    342

    نقل قول: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

    برنامه نویسان گرامی

    اگه کسی میتونه مشکل این کد را حل کنه . چرا این کد خطا میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

    نقل قول نوشته شده توسط raha_20 مشاهده تاپیک
    برنامه نویسان گرامی

    اگه کسی میتونه مشکل این کد را حل کنه . چرا این کد خطا میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام

    پاسخ شما را توی ادرس زیر دادم

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=174133

    موفق باشی

  10. #10

    نقل قول: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

    http://www.java2s.com/Code/CSharp/GU...Agent-Help.htm

    این لینک هم توش کدهای مختلف در این زمینه داره و هم پروزه های آماده . اگه اونی که دلت میخواد نبود . دنبال کلمه agent بگرد .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار asd_moghadas
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    143

    نقل قول: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

    باسلام به دوستان که زحمت کشیدن وجواب دادن
    حالاسوال من اینه که چگونه این انیمیشن را به محلی خاص ازفرم هدایت کنیم یعنی اگه کاربرقرار کلیدی خاص را بزنه انیمشن به اون قسمت بره وهمزمان گشزدکنه (به فارسی)که کلید رافشاردهید ویا...نظیر بعضی از سایت ها که این کاررا انجام میدهند
    ودوم اینکه agent مختلف را ازکجا بیاوریم ونصب کنیم
    بازهم ممنون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار asd_moghadas
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    143

    نقل قول: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

    سلام
    کسی نبود راهنمایی کنه ؟

  13. #13

    نقل قول: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

    http://rainbow.arch.scriptmania.com/..._download.html


    براي جا بجايي هم


    axAgent1.Characters[
    "myagentid"].MoveTo(100, 100, 1);

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار vb2005
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    195

    نقل قول: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

    تعداد بسیار زیادی اگنت در سایت زیر هست که می تونید به صورت رایگان دانلود کنید...
    http://www.ponx.org/msagent/Acs/

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار asd_moghadas
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    143

    نقل قول: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

    سلام
    ممنون که جواب دادین
    اگه لطف کنید و یک راهنمایی دیگه هم دررابطه با صحبت کردن انیمیشن بکنید ممنون میشم
    از چه کدی استفاده کنم وایا انیمیشن میتونه کلمات فارسی راهم تلفظ کنه ؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار asd_moghadas
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    143

    نقل قول: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

    باسلام
    سوال من اینه که چگونه همانند سایت
    http://rainbow.arch.scriptmania.com/...erlin_fun.html

    انیمیشن برای مهرفی دستها راحرکت داده وشروع به صحبت کنه برای معرفی قسمتهای مختلف
    ایا کسی میتواند کمکی دراین زمینه به این حقیر بکنه ؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار asd_moghadas
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    143

    نقل قول: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

    آیاکسی نیست کمک کنه ؟

  18. #18

    Post نقل قول: چگونگي قرار دادن يك شخصيت انيميشني راهنما

    سلام دوست عزیز
    اول : یک برنامه ضمیمه کردم که به زبان وی بی است ولی قابل فهمه
    دوم : در صورتی که کسی راهنماییتون کرد از دکمه تشکر استفاده کنید
    سوم : موفق باشید
    راستی از agent ویندوز یعنی Merlin استفاده کنید
    c:\windows\msagent
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •