نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تایمر در #C

  1. #1

    تایمر در #C

    اول در تاپیکها گشتم و چیز به در بخور من پیدا نشد . یه برنامه ساده تایمر فرم ویندوزیش رو طراحی کردم و سه تا دکمه داره start , pause , stop و یک Label1 که زمان رو نشون میده و باید با Start از 0 شروع کنه و بره به بالا . ممنون اگر دوستان در کدش عنایتی کنن .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unknownlive
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر آسمون شهر
    پست
    478

    نقل قول: تایمر در #C

    خوب شما بگید کجا گیر کردید ما باید کجاش را کمک کنیم.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار obscure
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    47

    نقل قول: تایمر در #C

     int i=0;
    timer1.interval=1000;
    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    i++;
    label1.Text=i.ToString();
    }


    یادت نره تایمرو فعال کنی.

  4. #4

    نقل قول: تایمر در #C

    تقریبا میشه گفت همه جاش گیر کردم الان باید چطوری تایمر رو فعال کنم ضمن اینکه دستورات start , pause , stop رو چطوری اوکی کنم و این کد الان باید در قسمت زیر نوشته باشه ؟
            private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: تایمر در #C

    سلام دوست من هم میتونید از پروپرتی Enabled استفاده کنید هم از Start و Stop
    برای شروع

    timer1.Start();

    یا

    timer1.Enabled = true;

    توقف

    timer1.Stop();

    یا

    timer1.Enabled = false;

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار mehdima
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    ISFAHAN half the world
    پست
    37

    نقل قول: تایمر در #C

    با سلام
    این نمونه رو ببنید:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: تایمر در #C

    ممنون مشکل حل شد فقط نکته آخر این دستور messagebox چهار تا option داره یکی پیام یکی عنوان دو تای دیگش چیه ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: تایمر در #C

    دوست عزیز باید یک تایپیک جدید برای این سوال ایجاد میکردید
    زیاد توضیح نمیدم بیشتر از 2تاست سومی انتخاب باتون هاو چهارمی انتخاب ایکن و...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •