نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: سوال درباره نوشتن برنامه فارسی در ویندوز 98

  1. #1

    سوال درباره نوشتن برنامه فارسی در ویندوز 98

    سلام
    من می خوام یه برنامه بنویسم که در ویندوز 98 انگلیسی کل عناصرش مثل

    textbox,label,caption_form,datagrid,و مخصوصا منوها فارسی باشند و کلا نمی دونم

    باید چیکار کنم . :roll:

    لطفا راهنمایی بفرمایید بهترین راه ممکن را . اگر مثال هم همراهش باشه که عالیه.

    خدا انشاالله خیرتان بدهد. :wink:

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    علی آقا:
    تیتر تاپیک تان گویا نبود، بنده با اجازه تون اصلاحش کردم. لطفا دفعه بعد رعایت کنید.

  3. #3
    سلام
    چشم ،مدیر سایت
    کاشکی یه نفر پیدا می شد یه جواب هر چند مختصر به ما می داد .
    یعنی تو این همه وی بی کار کسی نیست؟ :(

    علی کوچولو

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    1,054
    این کار انجام پذیره اما خیلی سخته . فقط بگو ببینم بانک دیتا داره این برنامهات ؟ یعنی یه برنامه بانک اطلاعاتی یه؟

  5. #5
    بله یه برنامه بانک اطلاعاتی هست تو رو خدا کمک کنید :cry:

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    1- مشخصه BiDiMode تمام فرمهایتان را برابر RightToLeft قرار دهید.
    2- مشخصه ParentBidiMode تمام کامپوننتها را برابر True قرار دهید.
    3- از فونتهایی مانند Tahoma و Microsoft Sans Serif استفاده کنید.
    4- برای استفاده از صفحه کلید فارسی در Windows های سری 98 (شامل 98 , Me) تابع <span dir=ltr>LoadKeyboardLayout()</span> را بصورت زیر فراخوانی کنید:

    LoadKeyboardLayout&#40;'00000401',1&#41;; //Set keyboard to Farsi/Arabic
    LoadKeyboardLayout&#40;'00000409',1&#41;; //Set keyboard back to english

    مشکل دیگری هم دارید؟

    [ :oops: یادم رفت اینجا بخش VB است، من کد دلفی نوشته‌ام. لطفا یه حرفه‌ای VB این کدها و ... رو به VB برگردونه].

    (لطفا التماس نکنید. همینجوری هم اگه کسی بلد باشه جواب میده).

  7. #7
    دستت درد نکنه .
    من از loadkeyboardlayout استفاده کرده ام ولی bidimode را پیدا نکردم .
    دوستان وی بی کار لطفا اگر کسی چیزی می دونه بگه .معادلش در وی بی چیه؟
    کم کم دارم وسوسه می شم وی بی را ول کنم برم دلفیا :!:
    مشکل من با زبان ساز شتاب سه سوت حل می شه حیف که گرونه 280000 تومان :shock:

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    تا اونجایی که یادم میاد معادل BidiMode در VB مشخصه RightToLeft است که باید آنرا برابر True قرار دهید.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    جناب دلفی اسیستنت!

    تا اونجایی که یادم میاد .....
    بالاخره اعتراف کردی! :lol:
    شدیدا مخلصیم! :wink: :oops:

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط alikuchulu
    کم کم دارم وسوسه می شم وی بی را ول کنم برم دلفیا :!:

    منتظر شما
    :)

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    1,054
    دارین رفقای ما رو قر می زنین دلفی کارای عزیز؟
    حالا جوب می دم که....
    می تونی نمونه برنامه لو کیبورد رو از سایت حامد بنایی بگیری
    این فارسی ساز شتاب هم ارزون شده اولاش 350 تومن بود . برو خدا رو شکرکن
    اگه باز مشکل داشتی بگو
    ولی یه چیزی مگه تو نگفتی ویندوزت انگلیسی هسش؟ اگه ویندوزت انگلیسی باشه همونطور که اول گفتم اینجوریها کارت نمیشه ها

  12. #12
    ali11ali112000:
    منتظر شما
    *** Edited by the moderator ***
    mehrzad007:

    دارین رفقای ما رو قر می زنین دلفی کارای عزیز؟
    *** Edited by the moderator ***

    می تونی نمونه برنامه لو کیبورد رو از سایت حامد بنایی بگیری
    این فارسی ساز شتاب هم ارزون شده اولاش 350 تومن بود . برو خدا رو شکرکن
    اگه باز مشکل داشتی بگو
    ولی یه چیزی مگه تو نگفتی ویندوزت انگلیسی هسش؟ اگه ویندوزت انگلیسی باشه همونطور که اول گفتم اینجوریها کارت نمیشه ها
    این برنامه که گفتی تو سایت حامد بنایی نبود .
    اینا بگم که من تو ویندوز فارسی مشکلی ندارم ‏مشکل من ویندوز انگلیسی هست.
    فارسی ساز شتاب هم یه نسخش که لوگوی شتاب هنگام اجرای برنامه نمی یاد 350 تومنه.
    شما اگر میدونی بگو چیجوریا کارم میشه .؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    سلام

    ببینید!

    برنامه تون را با ویندوز 98 عربی و فارسی ساز پارسا بنویسید.

    تمام فونت های فارسی رو هم می‌تونید بکار ببرید.

    وقتی هم کامپایل کردی بار روی 98 و پارسا اجرا کن!

    می‌شه فارسی.
    خودت هم درگیر فارسی کردن ویندوز 98 انگلیسی نکن
    کدپیج 1256 را استفاده کن.

  14. #14
    ای بابا ما که چیزی نگفتیم برداشتید سانسور کردید
    فکر کنم ناظر اینجا دلفی کار باشه :lol:
    linux بخاطر راهنمای ات متشکرم ولی من چند تا برنامه دیدم که تو ویندوزهای انگلیسی
    فارسی هستش حتما یه راهی داره.

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    سلام.
    تو ویندوز های 98 و me غیر فارسی میتونید به جای کنترل های معمولی از کنترل های office که نسخه بازنویسی شده همون ها + پشتیبانی از یونیکد هستند استفاده کنی :
    Microsoft Forms 2.0 Object Library
    البته شامل کنترل های پیرفته تر مثل data gride و .. نیست ولی برای من کار راه انداز بود .
    منو ها رو هم میتونید خودتون بسازید !!! البته اگه حوصلش رو دارید :wink:
    یه راه دیگش هم استفاده از فارسی ساز هایی مثل شتاب هست (البته من هنوز امتحان
    نکردم ) .

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    1,054
    شرمنده بچه ها من این یاداشت قبلی رو جند بار نوشتم تا یه بار پست شد برا همین یه کم دیر جواب دادم-
    بعله یه راه هست اما یه کمی حوصله می خواد می تونی با اون روش برنامه رو تو هر ویندوزی فارسی کنی.به روش تایپ مستقل از کد پیج . برات دقیقا این روش رو می نویسم و همینجا می زارم .(چون طولانیه بعد باید بنویسم) البته به این روشی که من می گم می تونی خودت داده ها رو به فارسی وارد کنی . فقط یه کم کار داره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •