نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: فراخواني كنترلل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار majoran
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    339

    فراخواني كنترلل

    من چه طور مي تونم يك كنترلل مثلا كنترلل منو هام رو تو يك مدل صدا بزنم بژيا اينكه بهتر بگم .
    من يه كنترللر به نام منو درست كردم كه منو هاي من توي اون هست حالا چه طور مي تونم اين كنتزللز رو كه خودش داراي ويو و ليوت هست رو داخل مثلا كنترلر اصليم نمايش بدم .
    كجا بايد كنترلر رو صدا كنم يا متغييري رو كه از طرف كنترلل من مياد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: فراخواني كنترلل

    با
    requestAction

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار majoran
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    339

    نقل قول: فراخواني كنترلل

    سلام دوست عزیز
    متشکرم ز اینکه سریع به مشکل من پاسخ دادید.
    اگر من بخوام query رو وارد model کنم باید چکار کنم؟
    اگه ممکنه شمارتونو برام بفرستید.
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: فراخواني كنترلل


    $this->Model->find() or
    $this->Model->query()


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار majoran
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    339

    نقل قول: فراخواني كنترلل

    در مورد دو تابعی که کویری توش میزاریم میشه یک توضیح بدی و روش کار هر 3 تابع رو هم برام اینجا بزاری متشکر می شم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: فراخواني كنترلل

    دوست عزیز داکیومنت های خود کیک کامل گویای روند کار هست. این لینک را مطالعه کنید
    http://book.cakephp.org/view/73/Retrieving-Your-Data

    اگر باز مشکلی بود در خدمتم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •