نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: next row in radgrid

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار niloofar norouzi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    433

    next row in radgrid

    با سلام
    قبلا برای حرکت روی column ها در دیتاگرید معمولی از کد زیر استفاده می کردم.
    اما الان این کد روی radgrid جواب نمی ده.چون currentRow،چیزی به نام index نداره.

    privatevoid btnNext_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int index = gvCustomers.CurrentRow.Index + 1;
    if (index == gvCustomers.Rows.Count)
    index = 0;
    gvCustomers.Rows[index].Cells[0].Selected =
    true;
    }
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چی کار کنم
    سپاسگزارم

  2. #2

    نقل قول: next row in radgrid

    سلام
    چرا شما به جای اینکه سوالاتتون در مورد یک کامپوننت خاص از یک شرکت خاص را در این مکان بپرسید به وب سایت و فروم های آن رجوع نمی کنید؟
    من از این کامپوننت ها به هیچ عنوان تاکنون استفاده نکردم اما اگر زمانی نیاز پیدا کنم که از ابزارهای یک شرکت خاصی استفاده کنم قطعا برای حل مشکلات در آن زمینه به وب سایت همان شرکت مراحعه می کنم. چون مطمئنا سریعتر به جواب می رسم./
    لینک فروم های مربوط به ابزارهای تلریک

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •