نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: XOR روی اعداد بزرگ

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران - اصفهان
    سن
    41
    پست
    68

    Question XOR روی اعداد بزرگ

    سلام. چطوری میتونم 2 عدد بزرگ که بصورت String ذخیره شدند رو با هم XOR کنم؟؟؟
    (اعداد حدود 20 تا 70 رقمی هستند)

  2. #2

    Smile نقل قول: XOR روی اعداد بزرگ

    سلام ، با یه متود میشه این کار رو انجام داد :


    bool val(int a, int b)
    {
    if (a != b)
    return true;
    else
    return false;
    }
    //==========================
    string Xor_Calc(string a, string b)
    {
    string res = "";
    if (a.Length == b.Length)
    {
    for (int i = 0; i < a.Length; i++)
    {
    if (val(Convert.ToInt32(a[i]), Convert.ToInt32(b[i])))
    {
    res += "1";
    }
    else
    {
    res += "0";
    }
    }
    }
    return res;
    }


    موفق و پیروز باشید !!!






  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران - اصفهان
    سن
    41
    پست
    68

    نقل قول: XOR روی اعداد بزرگ

    با تشکر از راهنماییتون،
    اولا اینکه میخواستم ببینم راهی غیر از این هم وجود داره؟
    دوم اینکه اگه دو تا رشته طولشون یکی نبود چی؟

  4. #4

    Cool نقل قول: XOR روی اعداد بزرگ

    نقل قول نوشته شده توسط plato مشاهده تاپیک
    با تشکر از راهنماییتون،
    اولا اینکه میخواستم ببینم راهی غیر از این هم وجود داره؟
    دوم اینکه اگه دو تا رشته طولشون یکی نبود چی؟
    1- بنظرم این روش ساده و مناسبی باشه . (هر چند ممکنه روشهای دیگه هم درست باشن)

    2- من تا حالا با چنین موردی برخورد نکردم ، که در مورد متغیر های بولین ، در هنگام

    XOR گیری ، طولشون یکی نباشه !!!






قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •