صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 84

نام تاپیک: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار bijibuji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_turbo مشاهده تاپیک
    سلام
    يه سري كارنامه از نفرات برتر IT در اين سايت هست !

    كارنامه
    ممنونم.
    اما سعی می کنم کارنامه هایی که فقط به نوشتن درصدها اکتفا کردن رو اینجا نذارم چون زیاد مستند نیستند.
    گرچه همین ها هم عکس هستند و قابل دستکاری، اما مستند ترند.

    موفق باشید.

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار bijibuji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    کارنامه نبود؟

  3. #43

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    با سلام
    دوستان اگر كارنامه نرم افزار هست بزاريد لطفا
    تا اينجا كه همه كارنامه ها IT بوده

  4. #44

    کارنامه سال 87

    سلام
    من با این رتبه امنیت اطلاعات قبول شدم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  

  5. #45

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    تبریک میگم آقای امیررضا

    (با عرض پوزش از مدیران سایت اگه اینجا جاش نیست.)

    خیلی خیلی ممنون میشم ازتون اگه بگید سیستم عامل و پایگاه و همچنین زبان رو از چه منابعی میخوندید
    آخرین ویرایش به وسیله hamid6561 : شنبه 07 شهریور 1388 در 20:34 عصر

  6. #46
    کاربر جدید آواتار tar_avaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    همدان
    سن
    42
    پست
    2

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    سلام منم از امروز میخوام واسه کامپیوتر و ای تی شروع کنم
    تو پارسه هم ثبت نام کردم
    فقط اینکه منابعم همشون پایه نیستن
    مشکلی نداره؟
    حتما باید بیس باشن؟

  7. #47

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    نقل قول نوشته شده توسط tar_avaz مشاهده تاپیک
    سلام منم از امروز میخوام واسه کامپیوتر و ای تی شروع کنم
    تو پارسه هم ثبت نام کردم
    فقط اینکه منابعم همشون پایه نیستن
    مشکلی نداره؟
    حتما باید بیس باشن؟
    چند توصیه دوستانه:( البته من فقط در مورد آیتی دارم میگم ها)
    1 - به منابع پارسه اصلا اعتماد نکن.
    2- کتابای مقسمی خیلی خوبه.
    3- دروس عمومی تو آیتی فوق العاده مهمه پس خیلی بخون.
    4- زبانم فراموش نکن.
    5- همه درسها رو بخون . هیچ درسی روئ حذف نکن.
    6- امیدوارم موفق باشی.

  8. #48
    کاربر جدید آواتار goodnews
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    12

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    سلام
    از همه دوستان بالاخص بيجي بوجي جان براي ارائه مطالب مفيدشون واقعا ممنونم
    1.خواهش مي كنم كارنامه ها رو با ذكر سالشون بذاريد لطفا
    2.با توجه به تغيير ضرايب دروس در سال گذشته فكر مي كنيد توجه به اين كارنامه ها چقدر اطمينان بخش باشه
    مرسي

  9. #49
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    استان اصفهان-شهرستان نایین
    پست
    7

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    سلام
    من با رتبه 33 در آزمون 88 امنيت امير كبير روزانه قبول شدم
    كارنامم را قبلا گذاشتم در صفحات قبل پيداش كنيد

  10. #50
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    33

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    سلام
    کارنامه 88
    it مجازی شیراز قبول شدم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار bijibuji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    ممنون از بابت ارسال کارنامه. دوستان دیگه هم ممنون می شم تصویر کارنامه با ذکر سالش رو بذارن

  12. #52

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    این کارنامه امساله88
    با این رتبه شهید بهشتی قبول شدمIT_IT
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار mehdi_turbo
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Half Of The World
    پست
    231

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    نقل قول نوشته شده توسط K_RAFI مشاهده تاپیک
    این کارنامه امساله88
    با این رتبه شهید بهشتی قبول شدمIT_IT
    سلام
    ميشه لطف كنيد بگيد كدوم گرايشIT قبول شديد؟

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار icegirl_f2r
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ESF_Ashrafi Esfahani
    پست
    204

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    نقل قول نوشته شده توسط K_RAFI مشاهده تاپیک
    این کارنامه امساله88

    با این رتبه شهید بهشتی قبول شدمIT_IT
    سلام
    میتونید بگید واسه زبان از چه منابعی استفاده کردین؟
    مچکرم.

  15. #55

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    اگر کارنامه سال 85 هنوز به درد کسی میخوره، من هم کارنامه خودم رو میذارم.
    اولی مهندسی کامپیوتر هست و دومی مهندسی فناوری اطلاعات.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه   

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار icegirl_f2r
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ESF_Ashrafi Esfahani
    پست
    204

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_turbo مشاهده تاپیک
    سلام
    ميشه لطف كنيد بگيد كدوم گرايشIT قبول شديد؟
    فک کنم همینکه نوشتن(IT-IT) یعنی گرایش IT دیگه

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار icegirl_f2r
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ESF_Ashrafi Esfahani
    پست
    204

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    Exception جون میشه شما هم بگین منابعی که واسه زبان استفاده کردین چی بود؟؟
    و یه سوال دیگه اینکه: من ریاضی دوست دارم ، نمره های ریاضی ام همیشه خوب بوده اما توی کنکور می ترسم تست بزنم به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟
    ممنونم

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار icegirl_f2r
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ESF_Ashrafi Esfahani
    پست
    204

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    راستی میتونید بگید چه مدت طول کشید تا دروس کنکور را خوندید؟؟
    آزمون یا کلاس هم رفتین یا خودتون با کتابا پیش رفتین؟

  19. #59

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    نقل قول نوشته شده توسط icegirl_f2r مشاهده تاپیک
    Exception جون میشه شما هم بگین منابعی که واسه زبان استفاده کردین چی بود؟؟
    و یه سوال دیگه اینکه: من ریاضی دوست دارم ، نمره های ریاضی ام همیشه خوب بوده اما توی کنکور می ترسم تست بزنم به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟
    ممنونم
    نقل قول نوشته شده توسط icegirl_f2r مشاهده تاپیک
    راستی میتونید بگید چه مدت طول کشید تا دروس کنکور را خوندید؟؟
    آزمون یا کلاس هم رفتین یا خودتون با کتابا پیش رفتین؟
    منبع خاصی نبود. فقط کنکورهای آزمایشی و تستهای سالهای قبل. کلاس کنکور خاصی هم نرفتم.

    تنها پیشنهاد من هم به شما همینه که حتما کنکور آزمایشی شرکت کنید و حتما همه کنکورها رو جدی بگیرید و سعی کنید اشتباهاتتون رو توی این کنکورها پیدا کنید و دیگه تکرار نکنید.

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار mehdi_turbo
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Half Of The World
    پست
    231

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    خيلي ممنون كه سوال منا جواب داديد

  21. #61

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_turbo مشاهده تاپیک
    خيلي ممنون كه سوال منا جواب داديد
    اینو ندیدین؟
    نقل قول نوشته شده توسط icegirl_f2r مشاهده تاپیک
    فک کنم همینکه نوشتن(IT-IT) یعنی گرایش IT دیگه

  22. #62

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_turbo مشاهده تاپیک
    سلام
    ميشه لطف كنيد بگيد كدوم گرايشIT قبول شديد؟
    ببخشید که دیر جواب می دم

    گرایش چهارم IT یا همون گرایش مهندسی فناوری اطلاعات

    فقط یک نکته رشته هایی که تحت عنوان این گرایش دانشجو می گیرند در واقع گرایشهای تک هستند. به همین دلیل تحت عنوان کلی فناوری اطلاعات مطرح شدند.
    مثلا این گرایش در دانشگاه شهید بهشتی در اقع گرایش معماری سازمانی هست که فقط هم توی دانشگاه شهید بهشتی ارائه می شه برای اطلاع بیشتر از این گرایش به این آدرس مراجعه کنید
    http://www.zachman.blogfa.com/post-21.aspx

  23. #63

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    نقل قول نوشته شده توسط icegirl_f2r مشاهده تاپیک
    سلام
    میتونید بگید واسه زبان از چه منابعی استفاده کردین؟
    مچکرم.
    حقیقتش من اصلا زبان رو نخوندم وقت کم آوردم یه متم رد کردم
    پارسال که رتبم شده بود 420 زبان رو 47 درصد زده بودم
    توصیه می کنم زیاد روی زبان وقت نذارین
    توی IT به نظر من سیستم عامل و پایگاه خیلی مهمند و راحت هم می شه اونها رو بالا زد. بیشتر انرژی رو رو اونها بذارید بهتره

  24. #64

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    سلام کارنامه ارشد آزاد IT قزوین رو کسی نداره؟

  25. #65

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    منبع زبان شما چی بوده؟

  26. #66

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    با سلام میشه لطفا منابعی که مطالعه کردید بگید بیشتر انتشارات ها و مولف ها من نمی دونم چه کتابی از چه نشری بگیرم

  27. #67

    نقل قول: برای ادامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط bijibuji مشاهده تاپیک



    سلام

    با سلام میشه لطفا منابعی که مطالعه کردید بگید بیشتر انتشارات ها و مولف ها من نمی دونم چه کتابی از چه نشری بگیرم

  28. #68

    نقل قول: برای ادامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط hossein_talebi مشاهده تاپیک
    شما با رتبه کجا قبول میشید؟
    من با 33 کجا احتمال دلره قبول بشم


    با سلام

    میشه لطفا کتابهای پوران پژوهان رو که مطالعه کردید بنویسید

  29. #69

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    سلام دوستان
    من تو آزمون ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات رتبه 869 آوردم
    به نظر شما احتمال قبولی چند درصده؟

  30. #70
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    74

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    میشه آخرین رتبه مجاز به انتخاب رشته رو تو گرایشهای مهندسی آی تی بگی؟

  31. #71

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    سلام
    اینم کارنامه ی من در سال 89 !
    خیلی حیف شد اگه یه کم هوش مصنوعی و زبان رو بهتر زده بودم یا واسه سیستم عامل که فوق العاده ساده بود وقت کم نمیاوردم حتما یه جای خوب قبول می شدم !
    البته با توجه به اینکه از امسال واسه رشته ی آی تی دروس مشترک ضریب 4 پیدا کردن تاثیر اون ها توی قبولی فوق العاده زیاد شده , ولی به هر حال داشتن یه درصد بالا توی هر کدوم از درس ها فوق العاده موثره (بیش از اونی که فکرش رو بکنید)
    مثلا به تفاوت رتبه ی من توی گرایش های مختلف توجه بکنید , حدود 40درصدی که توی درس مدیریت (با ضریب 1 برای گرایش های 1 و 4) نسبت به درس معماری (با ضریب 1 برای گرایش های 2 و 3) زیادتر زدم واسم بیش از 300 تا اختلاف رتبه ایجاد کرده و این یعنی هر درسی اهمیت خودش رو داره , حتی مدیریت و معماری !!!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  

  32. #72
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    74

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    سلام ممنونم از قوت قلبت امیدوارم حداقل علوم یه جایی قبول شم انشالله
    آخرین ویرایش به وسیله farzad1389 : دوشنبه 10 خرداد 1389 در 09:13 صبح

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار bijibuji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: برای ادامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط marycom مشاهده تاپیک
    سلام

    با سلام میشه لطفا منابعی که مطالعه کردید بگید بیشتر انتشارات ها و مولف ها من نمی دونم چه کتابی از چه نشری بگیرم
    سلام دوست خوبم

    کتاب کنکوری مهندسی فناوری اطلاعات و کامپیوتر از این سه نشر بگیرید خوبه (به ترتیب) :

    1- گسترش علوم پایه
    2- پوران پژوهش
    3- راهیان ارشد

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار sajad_3dmax
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قزوین _ زیباشهر
    پست
    296

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    نقل قول نوشته شده توسط hossein_talebi مشاهده تاپیک
    سلام عکس ارسال شده کارنامه من در سال 88 می باشد
    --------------------
    با سلام .دوستان میشه لطف کنند مطالبی رو که برای کنکور ارشد گرایش IT مورد استفاده قرار داده اند معرفی کنن.بنده امسال قصد دارم برا امنیت بخونم...با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله sajad_3dmax : سه شنبه 30 شهریور 1389 در 20:03 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  35. #75

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    لینک دانلود جزوه های پارسه کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات (IT)
    http://www.4shared.com/dir/pfSJ9nME/_____.html
    امیدوارم مفید باشه

  36. #76

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    سلام دوستان عزیز

    من فارغ التحصیل مهندسی کامپیوتر - گرایش نرم افزار هستم و میخوام ارشد it شرکت کنم
    چند تا سوال داشتم
    1. منابع پیشنهادی برای ارشد ؟(مثلا من نمیدونم مهندسی نرم افزار- پرسمن کدوم ترجمه اش بهتره و کدوم انتشارات؟؟؟
    یا اینکه برای هوش مصنوعی از چه تستی استفاده کنم؟؟؟)
    2. چه گرایشی از همه بهتره ؟
    3. من بعنوان یه مهندس نرم افزار آیا برای ادامه تحصیل در ارشد it نیاز به پیشنیازهای خاصی دارم؟

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار bijibuji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    اوضاع آی تی افتضاح شده
    من توصیه می کنم نرم افزار رو ادامه بدید. به نظر من آینده به مراتب بهتری داره

  38. #78

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    سلام دوستان .ببخشید یه سوال بی ربط با تاپیک میکنم . کشش نمیدم فقط یه سوال ساده . به نظروتون آدم وقت بذاره ارشد سراسری قبول شه بهتره یا پول بذاره بره مالزی و هند و امسالهم ؟ یه دانشگاه متوسط از هند و مالزی منظورمه . دانشگاهی که مثلا از لیسانس دانشگاه آزاد رو قبول کنن .

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار bijibuji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    اگر موقعیت اش رو داری شک نکن بهترین راهه. تحصیل در ایران اشتباهه و ادامه تحصیل ادامه اشتباه

  40. #80
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    امارات عربی متحده - دبی
    پست
    68

    نقل قول: کارنامه کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات IT سال 88 - رتبه و درصدهاتون رو مقایسه کنید...

    ببخشید. تعداد شرکت کننده های کنکور ارشد IT پارسال چقدر بوده؟

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •