نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرای یک فایل EXE از طریق برنامه

  1. #1

    Question اجرای یک فایل EXE از طریق برنامه

    سلام دوستان . وقتتون بخیر .
    من میخوام یه برنامه دیگه رو مثلا یه فایل exe رو از طریق برنامه خودم اجرا کنم. یه چیزی مثل محیط RUN توی ویندوز . اما نمیدونم چطوری . هدفم اینه که برنامه ای داشته باشم که آدرس یه فایل اجرایی رو بگیره و برام اجراش کنه . اما نمیدونم چطوری .
    اگه بتونید کمکم کنید ، ازتون خیلی ممنون میشم .

  2. #2

    نقل قول: اجرای یک فایل EXE از طریق برنامه

    سلام دوست عزیز

    برنامه ای که نوشتی با چه زبانی هستش ؟

    اگه با VB نوشتی می تونم کمکت کنم و کدش رو برات بنویسم !
    ولی تو #C رو باید برسی کنم.

    با تشکر ...

  3. #3

    نقل قول: اجرای یک فایل EXE از طریق برنامه

    سلام دوست عزیز!

    برات کدی رو نوشتم که می تونی از اون استفاده کنی برای اجرای فایل exe از طریق برنامه!

    برنامه اون رو هم برات گذاشتم تا اجرا کنی.
    'Dialog Box با استفاده از
    Private Sub btnLoadFile_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnLoadFile.Click
    Dim Open As New OpenFileDialog
    Open = New OpenFileDialog
    Open.Filter = "EXE Files(*.exe)|*.exe" 'تعریف مشخصات و فیلتر کردن فایل ها
    If (Open.ShowDialog() = Windows.Forms.DialogResult.OK) Then
    System.Diagnostics.Process.Start(Open.FileName) 'تیکه کدی که میتونه فایل های خارجی رو اجرا کنه
    End If
    End Sub




    'Input Box با استفاده از
    Private Sub BntInputbox_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles BntInputbox.Click
    Dim AddressFile As String
    AddressFile = InputBox("Please Enter Full Address File.") 'Example: --> C:\Windows\Notepad.exe
    System.Diagnostics.Process.Start(AddressFile)
    End Sub

    در مورد کدهای بالا:

    برنامه از دو قسمت تشکیل شده ، که قسمت اول برای حالتی هستش که فایل مورد نظر رو با استفاده از یک Dialog Box های ویندوز انتخاب کنی و سپس اجرا کنی.

    قسمت دوم همون کار رو (اجرای برنامه exe) انجام میده با این تفاوت که باید آدرس دقیق فایل مورد نظر رو در داخل Input Box تایپ کنی.

    در مورد متد Start که در داخل کلاس Process قرار گرفته:
    از این متد می تونید برای اجرای سایر برنامه ها تحت ویندوز استفاده کنید.

    این متد تو فضای نام System.Diagnostics قرار گرفته!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: اجرای یک فایل EXE از طریق برنامه

    اجرای یک فایل EXE از طریق برنامه کدی به زبان MFC میخوام
    با تشکر
    جاویدیان
    hosseinjavidian@gmail.com

  5. #5

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •