نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کمک در مورد ذخیره سازی در SQL

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    کمک در مورد ذخیره سازی در SQL

    با سلام به دوستان
    من یک پوشه در داخل پوشه سایتم دارم به اسم pic و میخواستم ادرس عکس ها را در داخل sql سرور در فیلدی به نام url بریزم و خود عکس هار ا در داخل پوشه ذخیره کنم . مکیشه کمک کنید .

    سوال دوم .
    میخواستم همین عکس ها را در داخل یک گرید ویو نمایش بدم . چه دستوری بنوییسم


    مرسی

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    بیرجند-مشهد
    پست
    56

    نقل قول: کمک در مورد ذخیره سازی در SQL

    با سلام به دوستان
    من یک پوشه در داخل پوشه سایتم دارم به اسم pic و میخواستم ادرس عکس ها را در داخل sql سرور در فیلدی به نام url بریزم و خود عکس هار ا در داخل پوشه ذخیره کنم . مکیشه کمک کنید .
    برای این مورد چه کمکی می خواهید؟!!!! خوب اول عکس را در داخل پوشه مورد نظر بریزید! در صورت upload شدن بدون مورد عکس اسم فایل رو در یک فیلد در داخل دیتابیس ذخیره کنید.

    سوال دوم .
    میخواستم همین عکس ها را در داخل یک گرید ویو نمایش بدم . چه دستوری بنوییسم
    در این مورد هم کاری ندارد.


    Dim mypic AsNew Image
    mypic.ImageUrl =
    "images/1.jpg"
    GridView1.Controls.Item(0).Controls.Add(mypic)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •