نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تغییر در رجیستری و string

  1. #1

    تغییر در رجیستری و string

    دوستان من 2 تا مشکل دارم
    1) چه طور میتونم در یه مسیر رجیستری متغییر از نوع مثلا dward ایجاد و مقدار دهی کنم لطفا نحوه پاک کردنش هم بگید

    ***ویرایش شده توسط مدیر***
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا مداح : یک شنبه 18 مرداد 1388 در 10:11 صبح دلیل: لطفا" در هر تاپیک تنها "یک" سوال مطرح نمایید،/

  2. #2

    نقل قول: تغییر در رجیستری و string

    using Microsoft.Win32; 

    RegistryKey Key = Registry.LocalMachine.OpenSubKey("Path", true);
    Key.SetValue("DWord", "1", RegistryValueKind.DWord);
    // Delete Key
    Key.DeleteValue("DWOrd");
    پارامتر اول از متد SetValue اسم کلید، پارامتر دوم مقدار، پارامتر سوم نوع کلید رو معلوم میکنه.

  3. #3

    نقل قول: تغییر در رجیستری و string

    ممنون دوست عزیز اما مشکل اینجاست که مسیر رجیستری که من میخام تغییر توش بدم در نامش space وجود داره و با این کد اروری میده و انجام نمیشه (البته من این مشکل رو در قالب سوال 2 طرح کرده بودم که مدیران پاک کردن ولی در اصل لون هم ادامه همین سوال بود)

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تبریز-ایران
    سن
    37
    پست
    169

    نقل قول: تغییر در رجیستری و string

    دوست عزیز این تاپیک رو بخون :

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=164731
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=153651

    برایه Space اگه خطا می ده!
    یا اون Space رو بی خیال شو یا اینکه سی شارپ نسبت به حروف بزرگ و کوچیک حساس !

  5. #5

    نقل قول: تغییر در رجیستری و string

    دوست عزیز space رو که نمیشه بی خیال شد یهنی مثلا a b اگه نام کلید باشه من بنویسم ab ?
    نه امتحان کردم به کوچکی و بزرگی حساس نیست ولی بازم رعایت میکنم

  6. #6

    نقل قول: تغییر در رجیستری و string

    مسیر رجیستری که من میخام تغییر توش بدم در نامش space وجود داره و با این کد اروری میده و انجام نمیشه
    تا جایی که میدونم (و البته دیدم) در خیلی از کلیدها و SubKey ها فضای خالی هست و هیچ مشکلی هم به وجود نمیاره. میشه کد و متن خطا رو بذارید؟
    این نمونه رو امتحان کنن ببین بازم خطا میده یا نه!
    RegistryKey Key = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"SOFTWARE\Micros  oft\Active Setup\Install Check", true);
    Key.SetValue("Reza Yarahmadi", "Example", RegistryValueKind.String);

    این کد روی سیستم من بدون خطا کار میکنه!!

  7. #7

    نقل قول: تغییر در رجیستری و string

    ممنون لینکا رو دیدم ولی درباره این مشکل بحث نشده بود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •