نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ايجاد يك سطر خالي در كمبو باكس در ‍C#‎

  1. #1

    ايجاد يك سطر خالي در كمبو باكس در ‍C#‎

    سلام
    من يك كمبو باكس در فرم دارم كه مي خواهم يك سطر خالي در آن ايجاد كنم كه كاربر در صورتي كه نخواست اين كمبو باكس را پر كند از سطر خالي استفاده كند اما چون اين كمبو باكس از يك ديتا سورس پر مي شود زماني كه از كد
    ;cboPosition.SelectedIndex = -1
    ;("",cboPosition.Items.Insert(0
    استفاده مي كنم با پيغام خطاي
    Items collection cannot be modified when the DataSource property is set

    مواجه ميشوم. لطفا من را راهنمايي كنيد. در صورتي كه نحوه كار من اشتباه است، لطفا روش كار را توضيح دهيد.

    با تشكر



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: ايجاد يك سطر خالي در كمبو باكس در ‍C#‎

    سلام دوست عزيز
    اين خطا به خاطر خط دوم كدت است كه وقتي شما با dataSource كمبو رو پر مي كنيد نمي تونيد دستي براش مقدار بديد!!
    شما يا مي تونيد تنها همون خط اول كدتون رو رويه يه رويداد مناسب بنويسيد كه كاربر اون رويداد رو انجام داد كمبو خالي بشه!!(يعني از حالت انتخاب خارج بشه!!)
    يا شما مي تونيد تويه ديتابيستون يه ركورد خالي ايجاد كنيد تا در كمبو ظاهر بشه و كاربر اونو انتخاب كنه!!

    موفق باشيد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: ايجاد يك سطر خالي در كمبو باكس در ‍C#‎

    سلام دوست من

    comboBox1.SelectedIndex = -1;
    comboBox1.Items.Add(
    string.Empty);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: ايجاد يك سطر خالي در كمبو باكس در ‍C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط Mohsen229266 مشاهده تاپیک
    سلام دوست من

    comboBox1.SelectedIndex = -1;
    comboBox1.Items.Add(
    string.Empty);
    سلام دوست عزيز
    شما خودت اين كد رو امتحان كردي!!!؟
    اين كدهم خط دومش اروري كه دوستمون گفتند رو ميده!!
    به طور كلي وقتي شما با dataSource كمبو رو پر مي كنيد نمي تونيد دستي براش مقدار بديد!! حالا مي خواد جا خالي (Space) باشه يا مي خواد empty باشه!!!

    موفق باشيد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •