نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل با space در نام فایل

  1. #1

    مشکل با space در نام فایل

    دوستان من در برنامه ای از process استفاده میکنم که در اون دستووری با نام فایل سر و کار داره مثلا پاک کردن فایلی که نامش رو از ورودی میگیره
    حالا مشکل اینجاست که برا فایلهایی که در نام انها space وجود داره کار نمیکنه ولی در مورد بقیه مشکلی نیست
    ممنون میشم کمک کنید
    آخرین ویرایش به وسیله djscsi : دوشنبه 19 مرداد 1388 در 14:59 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل با space در نام فایل

    کمممممممممممممممممممممممم ممممک
    کسی با این مشکل روبرو نشده تا حالا؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل با space در نام فایل

    نه من هنوز با این مشکل رو به رو نشدم.

    کدت رو قرار بده.

  4. #4

    نقل قول: مشکل با space در نام فایل

    مثلا
    process.start("del","d:\\new folder")

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار com_eng_abasszadeh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    لامرد-استان فارس
    پست
    109

    نقل قول: مشکل با space در نام فایل

    خب اگر شما میخوای فایلی رو حذف کنید چرا از این روش میرید!!!!!!!!!!!
    از این کد میتونی برای حذف فایل استفاده کنی:
    ;("توی این قسمت نام فایلت رو وارد کن")System.IO.File.Delete


  6. #6

    نقل قول: مشکل با space در نام فایل

    مثلا کد:
    process.start("del","d:\\new folder")
    طریقه استفاده از متد Start اشتباه است. وگر نه مشکلی در استفاده از فایلهایی که بین کلماتش فاصله هست وجود نداره!
    پارامتر اول از متد Start معمولا آدرس فایل مورد نظر است که اگه توی دایرکتوری System32 باشه فقط اسم فایل رو قید کردن کفایت میکنه در غیر اینصورت باید آدرس کامل فایل رو بنویسید.
    پارامتر دوم هم معمولا برای ارسال آرگومان به فایل مورد نظر استفاده میشه (در صورتی که نیاز به آرگومان نیاز داشته باشه)
    مثال :
    System.Diagnostics.Process.Start("mspaint.exe");

    System.Diagnostics.Process.Start("C:\Program Files\Mozilla Firefox\FireFox.exe", "www.barnamenevis.org");


    خب اگر شما میخوای فایلی رو حذف کنید چرا از این روش میرید!!!!!!!!!!!
    از این کد میتونی برای حذف فایل استفاده کنی:
    ;("توی این قسمت نام فایلت رو وارد کن")System.IO.File.Delete

    فکر کنم منظور دوستم خارج کردن برنامه از رم و یا به عبارت دیگه بستن برنامه بود!

  7. #7

    نقل قول: مشکل با space در نام فایل

    دوست عزیز ببین این دستور

    System.IO.File.Delete(@"c:\\new folder");

    کارت رو راه می اندازه

  8. #8

    نقل قول: مشکل با space در نام فایل

    ببینید فکر کنم منظورمو اشتباه فهمیدید اون فقط یه مثال بود که اینجوری حل میشه ولی این چی؟
    من دو تا فولدر در درایو d دارم به نامهای ab و a b
    حالا این دستور به درستی اجرا میشه
    Process.Start("subst", "z: d://ab");

    ولی این نه
    Process.Start("subst", "z: d://a b");

    خوب تنها فرق اونها وجود space در نام یکی از انهاست
    حالا این مثال فکرکنم بهتر باشه
    ممنون

  9. #9

    نقل قول: مشکل با space در نام فایل

    نقل قول نوشته شده توسط djscsi مشاهده تاپیک
    ببینید فکر کنم منظورمو اشتباه فهمیدید اون فقط یه مثال بود که اینجوری حل میشه ولی این چی؟
    من دو تا فولدر در درایو d دارم به نامهای ab و a b
    حالا این دستور به درستی اجرا میشه
    Process.Start("subst", "z: d://ab");

    ولی این نه
    Process.Start("subst", "z: d://a b");

    خوب تنها فرق اونها وجود space در نام یکی از انهاست
    حالا این مثال فکرکنم بهتر باشه
    ممنون
    این طوری بنویس
    Process.Start("subst", @"z: d://a b");

  10. #10
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: مشکل با space در نام فایل

    معمولا در دستورات داس فایل هایی که دارای space هست رو داخل "" میذارن....

    Process.Start("del" , "\"d:\\new folder\"");

    البته من تست نکردم ولی قاعدش همینه....
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  11. #11

    نقل قول: مشکل با space در نام فایل

    ممنون اینو امتحان کرده بودم جواب نبود
    Process.Start("subst", @"z: d://a b"); 

    اینم که به کل اشتباهه
    Process.Start("del" , "\"d:\\new folder\"");

  12. #12

    نقل قول: مشکل با space در نام فایل

    يعني كسي همجين مشكلي نداشته؟

  13. #13
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: مشکل با space در نام فایل

    نقل قول نوشته شده توسط djscsi مشاهده تاپیک
    اینم که به کل اشتباهه
    Process.Start("del" , "\"d:\\new folder\"");
    مطمئنید؟
    دستور زیر کاملا درسته و درایو مجازی هم ساخته میشه.نمی دونم شما چطوری این کار رو کردید؟


    Process.Start("subst", "z: \"d:\\new folder\"");


    و این در حالی هستش که در دستور زیر هیچ درایوی ساخته نمیشه...


    Process.Start("subst", "z: d:\\new folder");
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •