نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Properties.Settings.Default

  1. #1

    Properties.Settings.Default

    Settings.Default.dd+= comboBox1.Text;
    دوستان این کد اصلا اجرا نمیشه ولی ارور هم نمیده یه نگا به عکس بندازید
    ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: Properties.Settings.Default

    سلام
    بعد از کد فوق متد Save را فراخوانی کنید.
    نتیجه در زمان runtime نشان داده خواهد شد.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Sociant
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    88

    نقل قول: Properties.Settings.Default

    باید ابتدا یه شیء بسازی ازش بعد مقدار بدی و بعدش همونطور که دوستمون گفتن متد Saveرو فراخوانی کنین.

    Settings settings = new Settings();
    settings.dd += comboBox1.Text;
    settings.Save();

  4. #4

    نقل قول: Properties.Settings.Default

    نقل قول نوشته شده توسط Sociant مشاهده تاپیک
    باید ابتدا یه شیء بسازی ازش
    [/php]
    خیر نیازی به این کار نیست
    خاصیت Default همین کار را انجام می دهد.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Sociant
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    88

    نقل قول: Properties.Settings.Default

    نقل قول نوشته شده توسط Atena_k مشاهده تاپیک
    خیر نیازی به این کار نیست
    خاصیت Default همین کار را انجام می دهد.
    هست، شما امتحان بفرمایید
    همینطور که از معنی واژه Default مشخصه ، مقادیر پیش فرضی که هنگام ایجاد Setting یا بوسیله خود Setting Designer بهش میدین رو بر میگردونه ولی برای تغییر دادن این خصوصیت ها در زمان اجرا لازمه ازش شی ساخته بشه

  6. #6
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: Properties.Settings.Default

    هست، شما امتحان بفرمایید
    همینطور که از معنی واژه Default مشخصه ، مقادیر پیش فرضی که هنگام ایجاد Setting یا بوسیله خود Setting Designer بهش میدین رو بر میگردونه ولی برای تغییر دادن این خصوصیت ها در زمان اجرا لازمه ازش شی ساخته بشه
    خیر دوست عزیز.ربطی به معنای واژه Default نداره.خودتون چرا امتحان نمی کنید؟؟؟!...

    Properties.Settings.Default.Var_Name=param;
    Properties.Settings.Default.Save();
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •