صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 80

نام تاپیک: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

  1. #1

    Smile حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    با سلام خدمت دوستان عزیزم.
    در این تایپیک قصد داریم به سوالات و اشکالات مربوط به کارشناسی ارشد IT پاسخ دهیم.
    توجه نمایید که این تاپیک صرفا برای حل سوالات 4 گزینه ای دروس مورد سوال در کارشناسی ارشد IT هست:
    1- ساختمان گسسته
    2- ساختمان داده
    3- طراحی الگوریتم
    4- شبکه
    5- مهندسی نرم افزار
    6- دیتابیس
    7- هوش
    8- سیستم عامل
    9- معماری
    10- زبان
    11- مدیریت
    از تمامی دوستان کنکوری و افراد علاقه مند دعوت به همکاری مینماییم برای حل سولات و مفاهیم مبهم و بحث در مورد آنها.
    قوانین:
    1- لطفا فقط و فقط سوالات دروس فوق مطرح شود.
    2- از دادن پست های بیهوده و شلوغ کردن تایپیک بپرهیزید.
    3- مواردی نظیر منابع و سولاتی در رابطه با ضرایب دروس و .... در این تایپیک جایی ندارند این گونه سوالات تایپیک مربوط به خود را دارند.
    به امید پیروزی همه در زندگی.
    آخرین ویرایش به وسیله kiani_behzad : دوشنبه 19 مرداد 1388 در 20:58 عصر

  2. #2

    نقل قول:سوال ساختمان داده ها

    برای ارزیابی عبارت پسوندی ( لهستانی) زیر با الگوریتمی که از یک پشته استفاده میکند چند بار عملیات pushرخ میدهد؟
    4,2,6,/,*,7,8,+,-
    1)8 2)5 3)4 4)9

    دوستان به نظر شما کدام گزینه صحیح است؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار bijibuji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    Question سوال طراحی الگوریتم

    مرتبه اجرایی تابع زیر چیست؟
    int T(int n)
    {
    if n<=1 return 1;
    else return T(n/2)+T(n/2);
    }
    با ذکر دلیل پاسخ بدید.
    ممنون

    (جایزه افرادی که درست جواب بدن، 3 بار در پست های گذشته یا آتی شونه.)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdi_turbo
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Half Of The World
    پست
    231

    نقل قول: سوال ساختمان داده ها

    نقل قول نوشته شده توسط kiani_behzad مشاهده تاپیک
    برای ارزیابی عبارت پسوندی ( لهستانی) زیر با الگوریتمی که از یک پشته استفاده میکند چند بار عملیات pushرخ میدهد؟
    4,2,6,/,*,7,8,+,-
    1)8 2)5 3)4 4)9

    دوستان به نظر شما کدام گزینه صحیح است؟
    سلام
    گزينه صحيح 4 يعني 9 تا push انجام ميشه :
    خيلي راحته كافيه تمام عملوندها را تا رسيدن به اولين عملگر در پشته بذاري و بعد با رسيدن به عملگر مربوطه با 3 عمل pop عملوند هاش را بخوني و با يك push نتيجه را بنويسي در پشته شما در واقع به اندازه تمام عملگرها و عملوندها در اينجا push داري !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehdi_turbo
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Half Of The World
    پست
    231

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    سلام
    سوال من در رابطه با استنتاج در رياضي گسسته است :
    معتبر يا نا معتبر بودن عبارت زير را با ذكر دقيق جزييات مشخص كنيد :

    P<------>q
    q------>r
    r V ~s
    ~s---->q
    ---------
    s

  6. #6

    نقل قول: سوال ساختمان داده ها

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_turbo مشاهده تاپیک
    سلام
    گزينه صحيح 4 يعني 9 تا push انجام ميشه :
    خيلي راحته كافيه تمام عملوندها را تا رسيدن به اولين عملگر در پشته بذاري و بعد با رسيدن به عملگر مربوطه با 3 عمل pop عملوند هاش را بخوني و با يك push نتيجه را بنويسي در پشته شما در واقع به اندازه تمام عملگرها و عملوندها در اينجا push داري !
    بله منم فکر میکنم 9 بشه اما تو کتاب مقسمی گفته 8 میشه! در واقع آخرین پوش رو در نظر نگرفته که فکر میکنم اشتباه کرده و جواب همون 9 که شما میگی میشه.
    آخرین ویرایش به وسیله kiani_behzad : یک شنبه 25 مرداد 1388 در 12:28 عصر

  7. #7

    نقل قول: سوال طراحی الگوریتم

    نقل قول نوشته شده توسط bijibuji مشاهده تاپیک
    مرتبه اجرایی تابع زیر چیست؟

    int T(int n)



    {

    if n<=1 return 1;

    else return T(n/2)+T(n/2);
    }






    با ذکر دلیل پاسخ بدید.




    ممنون



    (جایزه افرادی که درست جواب بدن، 3 بار در پست های گذشته یا آتی شونه.)

    سلام دوست عزیز.
    جوابش میشه از مرتبه n.
    توجه کنید که در توابع بازگشتی مرتبه اجرایی میشه تعداد فراخوانی های بازگشتی یا به عبارتی تعداد گره ها در درخت بازگشتی.
    پس یک تابع بازگشتی جدید من تعریف میکنم که در واقع تعداد فراخوانی های بازگشتی تابع بالا را میدهد.
    t(n)=2t(n/2)+1
    که تابع فوق طبق قضیه اصلی از مرتبه n هست. قضیه اصلی در تمام کتابهای طراحی الگوریتم ها هست اگه اونم میخواتیی بگو بگم.
    اما یک نکته فوق العاده ظریف:
    اگه سوالت این بود:

    {

    if n<=1 return 1;

    else return 2T(n/2);
    }

    این دوتا درسته که یک خروجی دارن اما از زمین تا آسمون با هم فرق دارن!

    این میشه از مرتبه لگاریتم. اگه توضیح بیشتری میخوایی بگو تا بگم.

    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله kiani_behzad : یک شنبه 25 مرداد 1388 در 12:27 عصر

  8. #8

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_turbo مشاهده تاپیک
    سلام
    سوال من در رابطه با استنتاج در رياضي گسسته است :
    معتبر يا نا معتبر بودن عبارت زير را با ذكر دقيق جزييات مشخص كنيد :

    P<------>q
    q------>r
    r V ~s
    ~s---->q
    ---------
    s
    جواب با ذکر کامل جزئیات:

    1-(pV~q)^(qv^p)
    2-qv~r
    3-rv~s
    4-svq
    هر کدو م از اینا که نوشتم عبارت معادل شماست حالا توجه کن که خود اولی به 2 تا تجزیه میشه پس:
    (pv~q)
    (qv~p)
    حالا اگه نقیض حکم رو اضافه کنی به قواعد بالا به هیچ تناقضی نمیرسی پس استدلال معتبر نیست.

  9. #9

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    سلام دوستان ارشدی.
    بارها تاکید شده که کنکور داره مفهومی میشه و دیگه نکات تستی و فرمول هایی که معمولا در جزوات موسسات آموزشی مثل نقل و نبات ریخته کمتر در کنکور میتونن جواب تست ها رو به دست بیارن.(قابل توجه موسسات کنکوری که معمولا فقط تو جروه هاشون نکته است نه درس!)
    نمونه اش تست تقریبا سخت زیر هست که آخرین سوال کارشناسی ارشد IT در درس ساختمان داده ها بود( کنکور امسال یعنی 88). دیدم تست جالبی هست و در ضمن تا حالا مثل اونو ندیده بودم و با هیچ فرمول یا نکته تستی هم حل نمیشه. اینجا میذارم شاید یکی مثل من خوشش بیاد حلش کنه اگه کسی حل کرد جواباشو تو همین تایپک بگه ببینم از چه روشی حل کرده( البته من حلش کردم و گزینه صحیح رو میدونم)

    سوال: تعداد minheap هایی که میتوان با 7 کلید متمایز 1 تا 7 ساخت چند تا است؟
    1)160
    2)80
    3)40
    4)20

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mehdi_turbo
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Half Of The World
    پست
    231

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    عزيزم حلش كن تا ما هم متوجه نكته اش بشيم !

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار icegirl_f2r
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ESF_Ashrafi Esfahani
    پست
    204

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    یه سوال از پایگاه داده:
    {<l>|эb,a(l,b,a>э loan 8a>1000}
    a,b چی اند؟

  12. #12

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    نقل قول نوشته شده توسط icegirl_f2r مشاهده تاپیک
    یه سوال از پایگاه داده:
    {<l>|эb,a(l,b,a>э loan 8a>1000}
    a,b چی اند؟
    فکر میکنم ستون های جدول اند!

  13. #13

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_turbo مشاهده تاپیک
    عزيزم حلش كن تا ما هم متوجه نكته اش بشيم !
    جوابش میشه گزینه 2 یعنی 80.
    باید ابتدا 1 رو به عنوان ریشه در نظر بگیری( در مین هیپ کوچکترین عدد ریشه است) بعد 2 و 3 رو به عنوان فرزند چپ و راست ریشه بذار اما 2 حالت میشه که یه بار 2 جپ و 3 راست باشه یه بارم بر عکس. هر کدوم از این حالتا خودشون با توجه به بقیه گره ها 24 حالت دارن پس میشه 48 حالت.
    بقیه حالاتم باید همینجوری بشماری.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار icegirl_f2r
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ESF_Ashrafi Esfahani
    پست
    204

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    نقل قول نوشته شده توسط kiani_behzad مشاهده تاپیک
    هر کدوم از این حالتا خودشون با توجه به بقیه گره ها 24 حالت دارن پس میشه 48 حالت.
    میشه بیشتر توضیح بدین 24 چطور بدست اومد؟

  15. #15

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    نقل قول نوشته شده توسط icegirl_f2r مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر توضیح بدین 24 چطور بدست اومد؟
    ببین 1 که میشه ریشه 2 و 3 هم میشن به ترتیب فرزند چپ و راست ریشه.
    حالا 4 تا گره میمونن که باید بشن فرزندان 2 و 3. یعنی گره های 4 و 5 و6 و7 باید بشن فرزندان 2 و3 . خوب این 4 تا گره به 4 فاکتوریل حالت میتونن بشن فرزندان 2و3. یعنی 24 حالت.
    حالا یه بارم جای 2 و3 رو عوض کن یعنی 2 بشه راست و 3 بشه فرزند چپ. بازم مثل قبل میشه 24 حالت. خوب تا اینجا شد 48. اما جواب تست میشه 80.
    بقیه حالاتم اگه یه کم فکر کنین در میارین.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار icegirl_f2r
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ESF_Ashrafi Esfahani
    پست
    204

    Question نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    کسی هست قواعد Σ را بدونه؟

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    یه سوال دیگه:
    for i=1 to m
    for j=1 to m-1
    t=t+1 *
    تعداد دفعات اجرا * چند است با استفاده از Σ ؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mehdi_turbo
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Half Of The World
    پست
    231

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    نقل قول نوشته شده توسط icegirl_f2r مشاهده تاپیک
    کسی هست قواعد Σ را بدونه؟

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    یه سوال دیگه:
    for i=1 to m
    for j=1 to m-1
    t=t+1 *
    تعداد دفعات اجرا * چند است با استفاده از Σ ؟
    1- در گوگل بنويس "قواعد سيگما"

    2-
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار icegirl_f2r
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ESF_Ashrafi Esfahani
    پست
    204

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    آقای مهدی توربو دستت درد نکنه.
    اما هنوز نتونستم قواعد سیگما را پیدا کنم.
    می تونم تو یاهو سرچ کنم ؟ آخه تو گوگل چیزی پیدا نکردم ؟

    ================================================== =
    کسسسسسسسسسی نیست قواعد سیگما را داشته باشه ؟

  19. #19

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    نقل قول نوشته شده توسط icegirl_f2r مشاهده تاپیک
    کسی هست قواعد Σ را بدونه؟

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    یه سوال دیگه:
    for i=1 to m
    for j=1 to m-1
    t=t+1 *
    تعداد دفعات اجرا * چند است با استفاده از Σ ؟
    این سوال شما بسیار ساده است اما مطلب جالبی در مورد سیگما مطرح فرمودین.
    در واقع خیلی از این مدل سوالات رو اگه بخوایین دقیقا بدونین چند بار یه دستور اجرا میشه باید حتما قواعد سیگما رو یاد داشته باشین( البته این سوال بدون سیگما خیلی راحت تر و ذهنی هم معلومه چند میشه!)
    اما براتون با سیگما حل کردم:فایل ضمیمه رو ببین.
    Name:  sigma.JPG
Views: 273
Size:  22.6 کیلوبایت

  20. #20

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    آخرین فرمولی که داخل عکس ضمیمه پست قبل گداشته بودم یعنی سیگما i به توان 3 قسمت جوابش توان 2 هست که به اشتباه قسمت جوابش رو توان 3 گذاشتم.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار icegirl_f2r
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ESF_Ashrafi Esfahani
    پست
    204

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    یعنی قواعد سیگما همین چندتاست ؟؟؟!!!
    یعنی شما میگید با همین چندتا قواعد میتونیم هر فرمولی که سیگما داره حل کنیم؟

  22. #22

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    نقل قول نوشته شده توسط icegirl_f2r مشاهده تاپیک
    یعنی قواعد سیگما همین چندتاست ؟؟؟!!!
    یعنی شما میگید با همین چندتا قواعد میتونیم هر فرمولی که سیگما داره حل کنیم؟
    نه دوست عزیز قواعد سیگما فقط اینا نیست اما اینا بیشتر برای تحلیل الگوریتم ها کاربرد دارن و تقریبا بیشتر حلقه ها با همینا تحلیل میشن.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار icegirl_f2r
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ESF_Ashrafi Esfahani
    پست
    204

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    سیستم عامل:

    در یک سیستم حافظه قطعه بندی ساده جدول قطعه به شرح زیر است: در این سیستم چه تعداد از آدرس های منطقی زیر، فاقد آدرس فیزیکی هستند؟


    segment length base



    500 100 0



    1000 2500 1



    600 200 2



    1200 4000 3



    1. 0,300
    2. 2,800
    3. 1,600
    4. 3,1100
    5. 1,1111

    گزینه ها:
    1) 4 2)3 3)2 4)1

    لطفاً راه حل تشریحی را هم ذکر کنید.
    ممنونم.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار icegirl_f2r
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ESF_Ashrafi Esfahani
    پست
    204

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    سیستم عامل:

    در یک سیستم صفحه بندی جدول صفحات در حافظه اولیه قرار دارد. زمان دسترسی به حافظه اولیه 50 نانو ثانیه و زمان دسترسی به TLB برابر 16 می باشد. اگر در ابتدا درایه های TLB خالی باشد و پروسس در حال اجرای دستورات دسترسی به داده به ترتیب درخواست شماره صفحات آدرس مجازی 2 و 1 و 3 و 1 و 2 را نماید، درصد افزایش کارایی در هنگام استفاده از TLB کدام است؟

    1) 7/6 2) 10/9 3)8/5 4) 5/3

    لطفاً راه حل تشریحی را هم ذکر کنید.
    ممنونم.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار icegirl_f2r
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ESF_Ashrafi Esfahani
    پست
    204

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    کسی نیست جواب ما را بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار icegirl_f2r
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ESF_Ashrafi Esfahani
    پست
    204

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    هوش مصنوعی:

    روش هرس آلفا-بتا چطوریه؟
    آیا روش هرس آلفا-بتا در درخت جستجوی minmax فرق میکنه؟

    لطفاً راهنمایی کنننننننننننیییییییییید.
    مچکرم

  27. #27

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    نقل قول نوشته شده توسط icegirl_f2r مشاهده تاپیک
    سیستم عامل:

    در یک سیستم صفحه بندی جدول صفحات در حافظه اولیه قرار دارد. زمان دسترسی به حافظه اولیه 50 نانو ثانیه و زمان دسترسی به TLB برابر 16 می باشد. اگر در ابتدا درایه های TLB خالی باشد و پروسس در حال اجرای دستورات دسترسی به داده به ترتیب درخواست شماره صفحات آدرس مجازی 2 و 1 و 3 و 1 و 2 را نماید، درصد افزایش کارایی در هنگام استفاده از TLB کدام است؟

    1) 7/6 2) 10/9 3)8/5 4) 5/3

    لطفاً راه حل تشریحی را هم ذکر کنید.

    ممنونم.
    سلام.
    من حلش کردم اما هیچ کدام از گزینه های شما صحیح نیست.
    فکر کنم تست رو اشتباه نوشتی لطفا اصلاح نمایید.
    موفق باشید

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار icegirl_f2r
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ESF_Ashrafi Esfahani
    پست
    204

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    ببخشید مثل اینکه صورت مسئله را اشتباه نوشته بودم:

    نقل قول نوشته شده توسط icegirl_f2r مشاهده تاپیک
    زمان دسترسی به TLB برابر 16 می باشد...
    این خط به این صورت است:

    زمان دسترسی به TLB برابر10nsو تعداد درایه های TLB برابر 16 می باشد...
    ضمناً گزینه ها ی جواب را هم چک کردم همه چیز درسته، حالا جواب چی میشه؟

  29. #29

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    اینکه جایی باشه تا سئال ها مطرح بشه و جواب بدیم خیلی خوبه اما من فکر می کنم برای هر درس یه تاپیک جدا باشه بهتره .البته این نظر منه.ولی بازم ممنون.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار mehdi_turbo
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Half Of The World
    پست
    231

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    نقل قول نوشته شده توسط icegirl_f2r مشاهده تاپیک
    هوش مصنوعی:

    روش هرس آلفا-بتا چطوریه؟
    آیا روش هرس آلفا-بتا در درخت جستجوی minmax فرق میکنه؟

    لطفاً راهنمایی کنننننننننننیییییییییید.
    مچکرم
    هرس افا -بتا براي عدم انشعاب و بسط نودها و مسيرهاي بدرد نخور در minimax به وجود امد.
    روش كار:تو همه كتاب ها هست!

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار icegirl_f2r
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ESF_Ashrafi Esfahani
    پست
    204

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_turbo مشاهده تاپیک
    هرس افا -بتا براي عدم انشعاب و بسط نودها و مسيرهاي بدرد نخور در minimax به وجود امد.
    روش كار:تو همه كتاب ها هست!
    من خودم از روی کتاب خوندم که میگم.
    میخوام یکی به طور خلاصه نحوه ی کار را واسم بگه.

  32. #32

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    سلام دوستان
    کسی میدونه برگ برگ سازی حافظه که جزوه سوالات معماری پارسال بود کجای کتاب مانو اومده؟
    ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

  33. #33

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    سلام!
    منظور از یالهای پشتی در پیمایش عمق اول یک گراف چیست؟ مثلا می گن تعداد یالهای پشتی در پیمایش گراف زیر به روش عمق اول چند است؟
    ممنون

  34. #34

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    سلام!
    کسی می تونه راجع به سیگنال و پالس که در شبکه مطرح هستند توضیح بده که اینا دقیقا چی هستند؟
    ممنون

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار mehdi_turbo
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Half Of The World
    پست
    231

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    نقل قول نوشته شده توسط shafagh_82 مشاهده تاپیک
    سلام!
    کسی می تونه راجع به سیگنال و پالس که در شبکه مطرح هستند توضیح بده که اینا دقیقا چی هستند؟
    ممنون
    نمي دونم منظور شما دقيقا چيه؟
    من سوالي در شبكه كامپيوتري مربوط به IT نديدم با اين بحث !
    شايد منظور شما انواع مدولاسيون ها باشه كه در لايه فيزيكي مطرحه !؟
    اگه ميشه سوالتون را اينجا مطرح كنيد (دقيق) ممنون

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار mehdi_turbo
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Half Of The World
    پست
    231

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    نقل قول نوشته شده توسط shafagh_82 مشاهده تاپیک
    سلام!
    منظور از یالهای پشتی در پیمایش عمق اول یک گراف چیست؟ مثلا می گن تعداد یالهای پشتی در پیمایش گراف زیر به روش عمق اول چند است؟
    ممنون
    شايد منظور تعداد يال طي شده تا هدف است !

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار mehdi_turbo
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Half Of The World
    پست
    231

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    نقل قول نوشته شده توسط bahar009 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    کسی میدونه برگ برگ سازی حافظه که جزوه سوالات معماری پارسال بود کجای کتاب مانو اومده؟
    ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
    بحث برگ برگ كردن حافظه يا برگي كردن حافظه يا interteaving در سطح هاي مختلف در كتاب مانو در فصل پردازش لوله اي و برداري در صفحه 323 به طور مشروح بيان شده البته نميدونم همين صفحه كتاب شمام هست يا نه!؟

  38. #38

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_turbo مشاهده تاپیک
    نمي دونم منظور شما دقيقا چيه؟
    من سوالي در شبكه كامپيوتري مربوط به IT نديدم با اين بحث !
    شايد منظور شما انواع مدولاسيون ها باشه كه در لايه فيزيكي مطرحه !؟
    اگه ميشه سوالتون را اينجا مطرح كنيد (دقيق) ممنون
    سلام! من در درک این مفاهیم کمی مشکل دارم می خوام بدونم اینا دقیقا چی هستند! تا بعد برسم به مباحث مدولاسیون و اونا رو بخونم!

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار mehdi_turbo
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Half Of The World
    پست
    231

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    نقل قول نوشته شده توسط shafagh_82 مشاهده تاپیک
    سلام! من در درک این مفاهیم کمی مشکل دارم می خوام بدونم اینا دقیقا چی هستند! تا بعد برسم به مباحث مدولاسیون و اونا رو بخونم!
    سلام
    مباحثي كه در لايه فيزيكي 7 لايه OSI مطرح ميشه خيلي شبيه به درس انتقال داده هاست كه در گرايش معماري كامپيوتر موجود است البته 1 قسمت خيلي كمش

    اگه مختصر بخام بگم جريان چيه:در اين جا بحث تبديل داده هاي ديجيتال به انالوگ و بلعكس مطرحه ، چندين روش براي تبديل داده ديجيتال به انالوگ باز مطرحه از قبيل ASK,FSK,PSK,QAM
    كه هر كدوم بر مبناي يه مولفه خاص از سيگنال عمل ميكنه(‌مثل فاز،دامنه يا فركانس)

    بحث كامل تر را مي توني به كتابهاي انتقال داده يا شبكه هاي كامپيوتري(لايه فيزيكي مدل OSI) مراجعه كني

  40. #40

    نقل قول: حل سوالات کارشناسی ارشد IT و رفع اشکال

    سلام!
    مرتبه الگوریتم های پیدا کردن زیر رشته مشترک دو رشته و الگوریتم بلمن فورد چنده؟؟
    ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •