نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بدون connection string

  1. #1

    بدون connection string

    سلام
    وقت همگي دوستان به خير.
    يه سوال: آيا پلاگين يا class يا namespace وجود داره كه بشه به كمك اون بدون connection string با يك واسط (application server) به ديتابيس متصل شد.؟
    در واقع ميخوام ارتياطي امن تر با ديتا بيس داشته باشم .با استفاده از application server همه فرم ها اختصاصي ميشن اما من حالتي كلي تر وعمومي در كل #c مي خوام.

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: بدون connection string

    با سلام
    بدون connection string که نمی شه به database و صل شد اما اگر می خوای فقط یک بار connection string رو بنویسی اونو باید در app.config بنویسی و با دستور زیر اونو بخونی

    cnn.ConnectionString = System.Configuration.ConfigurationManager.Connecti onStrings["connectiostring name"].ToString();

    و اینم app.config

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <configuration>
    <connectionStrings>
    <add name ="cnnstring" connectionString ="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=E:\\BEHZAD\\C#‎.net\\tel1\\tel\\tel.mdb;User Id=admin"/>
    </connectionStrings>

    </configuration>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •