نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تابع findfirst در فست

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran_Yazd
    پست
    254

    تابع findfirst در فست

    با سلام
    من اين تابع را به وسيله
    dtm.frxReport4.AddFunction('function FindFirst(path:string;attr:integer;var serchrec:tserchrec):integer');

    استفاده كردم
    فقط مشكل من متغيير tserchrec كه تو فست نتونستم تعريف كنم
    لطفا راهنمايي كنيد

  2. #2

    نقل قول: تابع findfirst در فست

    این تابع قراره چیکار کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran_Yazd
    پست
    254

    نقل قول: تابع findfirst در فست

    من يك عكس پرسنلي را لود ميكنم و تو فست گواهي چاپ ميكنم حالا ميخوام اگه فايل عكس را پيدا نكرد
    خطا نگيره وبره ركورد بعدي

  4. #4

    نقل قول: تابع findfirst در فست

    نیازی به FindFirst ندارید. شما FrxPicView ای رو که روی فرم فستتون گذاشتید رو متصل کنید به دیتابیس و فیلد عکستون. (خاصیت DataSet , DataField) و بعد دیگه کاری به فست ندارید. توی خود برنامه اینکار رو بکنید که اگر رکورد نبود بره رکورد بعدی. تصویر خودش به دیتابیس متصله.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran_Yazd
    پست
    254

    نقل قول: تابع findfirst در فست

    نه من عكس ها رو ديتابيس ذخيره نكردم عكسها روي كامپيوتر هست

  6. #6

    نقل قول: تابع findfirst در فست

    خب پیدا کردن فایل و تمام کارها رو خارج از فست انجام بدید و بعد نتیجه رو به Fast پاس بدید.

  7. #7

    نقل قول: تابع findfirst در فست

    فقط مشكل من متغيير tserchrec كه تو فست نتونستم تعريف كنم
    اون رکورد هم باید در سیستم Scripting فست ریپورت رجیستر بشه. در این زمینه در راهنمای FastScript توضیح داده شده. این راهنما را می تونید بصورت رایگان در سایت FastReport پیدا کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran_Yazd
    پست
    254

    نقل قول: تابع findfirst در فست

    مدير جان ما ملت فارسي زبان را به اين سايتها ارجاع ندين چند ساعت كارمون بفميم چي نوشته

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •