نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: فوکوس روی چند textbox

  1. #1

    فوکوس روی چند textbox

    سلام دوستان
    من چند تا textbox رو فرمم دارم که در حالت runtime کنار هم چیده میشن
    چطوری میشه بعد از اینکه روی یکیشون تایپ شد focus بره به کناری اش؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: فوکوس روی چند textbox

    نقل قول نوشته شده توسط mina1363 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من چند تا textbox رو فرمم دارم که در حالت runtime کنار هم چیده میشن
    چطوری میشه بعد از اینکه روی یکیشون تایپ شد focus بره به کناری اش؟

    if
    (شرط اینکه تایپ شدن تمام شده)
    {
    //فوکوس را ببر به تکست باکس بعدی.
    ;()NextTextBox.Focus
    }

    اینکه شرط تمام شدن تایپ را در تکست باکس را چطوری تعریف میکنیم با شما.
    آخرین ویرایش به وسیله اَرژنگ : سه شنبه 20 مرداد 1388 در 19:40 عصر

  3. #3

    نقل قول: فوکوس روی چند textbox

    توی رویداد textchange یا keyperess تکست باکس اولی میتونی شرط رو چک کنی بعد هم با دستور textbox2..Focus()
    فوکوس رو تغییر میدی

  4. #4

    نقل قول: فوکوس روی چند textbox

    دوستان عزیز دقت داشته باشید گفتم این textbox ها در runtime هستند من در طراحی اونا رو نمیبینم که بخوام از رویدادها استفاده کنم؟!

  5. #5

    نقل قول: فوکوس روی چند textbox

    پراپرتی tab اون ها رو در زمان Runtime مشخص کن (به ترتیبی که باید باشن) بعد از دستور زیر استفاده کن :

    SendKeys.Send("{TAB}");

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: فوکوس روی چند textbox

    سلام دوست عزیز وقتی کنترل ها رو بصورت runtime ایجاد میکنید میتونید برای کنترل ها ایونت تعریف کنید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Evil 69
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    كمي دور تر از آنجا
    پست
    272

    نقل قول: فوکوس روی چند textbox

    می تونی توی ریداد Mousedown تکس باکس هاتوقتی کلید Enter خورد بنویسی :
    selectnextcontrol(sender,true,true,true)

    موفق باشید




  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: فوکوس روی چند textbox

    اینم کد البته با Enter فوکوس و عوض میکنه میتونید شرط رو عوض کنید

    TextBox textBox1;
    TextBox textBox2;
    TextBox textBox3;
    privatevoid Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    this.textBox1 = new System.Windows.Forms.TextBox();
    this.textBox2 = new System.Windows.Forms.TextBox();
    this.textBox3 = new System.Windows.Forms.TextBox();
    this.SuspendLayout();
    //
    // textBox1

    this.textBox1.Location = new System.Drawing.Point(70, 104);
    this.textBox1.Name = "textBox1";
    this.textBox1.Size = new System.Drawing.Size(70, 20);
    this.textBox1.TabIndex = 0;
    this.textBox1.KeyDown += newKeyEventHandler(this.textBox1_KeyDown);
    // textBox2

    this.textBox2.Location = new System.Drawing.Point(140, 104);
    this.textBox2.Name = "textBox2";
    this.textBox2.Size = new System.Drawing.Size(70, 20);
    this.textBox2.TabIndex = 1;
    this.textBox2.KeyDown += newKeyEventHandler(this.textBox2_KeyDown);
    // textBox3

    this.textBox3.Location = new System.Drawing.Point(210, 104);
    this.textBox3.Name = "textBox3";
    this.textBox3.Size = new System.Drawing.Size(70, 20);
    this.textBox3.TabIndex = 2;
    this.textBox3.KeyDown += newKeyEventHandler(this.textBox3_KeyDown);
    //------------------------------
    this.Controls.Add(textBox1);
    this.Controls.Add(textBox2);
    this.Controls.Add(textBox3);

    }
    privatevoid textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    SendKeys.Send("{TAB}");
    }
    privatevoid textBox2_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    SendKeys.Send("{TAB}");
    }
    privatevoid textBox3_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    SendKeys.Send("{TAB}");
    }


  9. #9

    نقل قول: فوکوس روی چند textbox

    در ابتدا خاصیت tabindex هر textbox را تنطیم کرده و بعد در رویداد keydown هر textbox کد زیر را مینویسیم

    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    SendKeys.Send("{tab}");
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •